Ben oğlumda yasamistm aynı şeyi 1 gun sonrasına verseniz gun demiştim yay olsun dedim doktor oyle bi bakti ki saglikliyken alalım dedi sustum akrep oldu maalesefEşim bana diyor ki aslan olmasın Pazar doğur Başak olsunsipariş mi dedim bu
Hayırlısı olsun canim gun alınca insan rahatlıyor o gore hazırlıyor kendini gününde gelsin sağlıkla al kucağına inşallahYaaaa ne güzel o zaman bende söyleyim bana gün verdi nihayet25 ama sancım çıktı dedi 1 hafta durur merak etme sen dinlen dedi haftaya yokum diyor 2800 olmuş
Ben daha önce açık myom ameliyatı olmuştum. Sondayı çıkardıktan sonra çamaşır giydirdiler ve sonda çıkınca yürüttüler. Sonda takılırken baygın oluyorsun zaten (ben de genel anestezi ile doğum yapacağım) sonra zaten tam anestezi etkisi geçmeden çekiyolar kurtuluyosunKızlar selam benim belimde 6 platin olduğu için genel anesteziyle doğum yapacağım ama aklıma bir şey takılıyor öncelikle sondadan çok korkuyorum çok acıyacak gibi geliyor o takılıyken malum lohusa kanaması olacak nasıl iç çamaşırı giyicem ben
Ay canım benim gözlerim doldu resmen14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Sondayı anesteziden önce takıyolar diye biliyorum bebeğin hemen çıkması gerekiyomuş vakit kaybı olmasın diye ne zaman çıkarıyolar onu bilmiyorum amaBen daha önce açık myom ameliyatı olmuştum. Sondayı çıkardıktan sonra çamaşır giydirdiler ve sonda çıkınca yürüttüler. Sonda takılırken baygın oluyorsun zaten (ben de genel anestezi ile doğum yapacağım) sonra zaten tam anestezi etkisi geçmeden çekiyolar kurtuluyosun
Gözün aydın canım Maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah prenses14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Hosgeldi prensessen nasılsın iyimisin canım çok şükür kavuştun kızına darısı bizlere inşallah
Maşallah kuzuma saglikla buyusun dinlen canim sen bu durumda bize haber verdin yaa helal sana seni de prensesi de öpüyorum
Yaaaa şu mesajın güzelliğiiBol bolll kokla hepimizin yerine Canım hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla büyüt, sana da geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallah Rabbim hepimize buraya bu mesajdan yazmayı nasip etsin
Gözünüz aydinnnnnn
Yaaa yeni okudum ben bu mesajıÇok geçmiş olsun ikinize de, gözlerim doldu yaa, ömrü de kendi gibi güzel olsun
2570 doğdu canımYaaaa ne diyorsun ayyy minnak kız sağlıkla büyüsünne kadar doğdu?nasıl geçti doğum?
Çok teşekkür ederimmmAyyy ne kadar güzel bir mesaj gözün aydın canımmallahım sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah sen nasılsınnn kolay doğurabildin mi
Oh maşallah benden dört gün sora doğuruyorsunYaaaa ne güzel o zaman bende söyleyim bana gün verdi nihayet25 ama sancım çıktı dedi 1 hafta durur merak etme sen dinlen dedi haftaya yokum diyor 2800 olmuş
Doğrudur dediğim gibi benim önceki tecrübem açık myom ameliyatı idi. Doğumda farklı olabilirSondayı anesteziden önce takıyolar diye biliyorum bebeğin hemen çıkması gerekiyomuş vakit kaybı olmasın diye ne zaman çıkarıyolar onu bilmiyorum ama
Ben de yine bi doktora rica edicem 2 sn vakit kaybından bişey olmaz herhalde
Kizzz
2570 doğdu canımyine iyi bence maşallah
Çok teşekkür ederimmm
Çok güzel bir doğumdu tabiki acı vardı ağrı vardı doğum hiç kolay bir şey değilama sabredince sonucu güzel işte çok mutluyum çok güzel bir doğumdu çokk
Hepinize teşekkür ederim herkese tek tek yazamıyorum gözümden kaçan olduysasmdi uyuyor diğer çocuklar da yanımda onlarda uyudu ben mutluluktan daha dinlenmeye geçemedim enerji geliyor insana doğum sonrası hormonlardan
Amin canımmm darısı sizlerin başınaKizzzmaşallah ben hastanedeyken Bebek doğmuş Allah analı babalı büyütsün çok tatlı
Bizimkide öyle diyor kendisi Başak olunca bende istedimki başak olsun gününü tutturamadimEşim bana diyor ki aslan olmasın Pazar doğur Başak olsunsipariş mi dedim bu
Aynen canım İn şa Allah sancı çıktığı için iyice dinlenmem lazımOh maşallah benden dört gün sora doğuruyorsun
Aaa nedenki başak olduğunu istiyor sen dedin diye ben baktım burcunaEşim bana diyor ki aslan olmasın Pazar doğur Başak olsunsipariş mi dedim bu
Geçmez asla geçmez ama rahatladım bayaAyyy ne kadar güzel bir mesaj gözün aydın canımmallahım sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah sen nasılsınnn kolay doğurabildin mi
Hhahah hadi senin de gözün aydın şimdi zaman geçmez sana da
Sağol canım AminHayırlısı olsun canim gun alınca insan rahatlıyor o gore hazırlıyor kendini gününde gelsin sağlıkla al kucağına inşallah
Maşallah ,sağlıkla büyüsün inşallah.
2570 doğdu canımyine iyi bence maşallah
Çok teşekkür ederimmm
Çok güzel bir doğumdu tabiki acı vardı ağrı vardı doğum hiç kolay bir şey değilama sabredince sonucu güzel işte çok mutluyum çok güzel bir doğumdu çokk
Hepinize teşekkür ederim herkese tek tek yazamıyorum gözümden kaçan olduysasmdi uyuyor diğer çocuklar da yanımda onlarda uyudu ben mutluluktan daha dinlenmeye geçemedim enerji geliyor insana doğum sonrası hormonlardan
Allah analı babalı büyütsün14:02 doğduçok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?