Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Eşim bana diyor ki aslan olmasın Pazar doğur Başak olsun sipariş mi dedim bu
Ben oğlumda yasamistm aynı şeyi 1 gun sonrasına verseniz gun demiştim yay olsun dedim doktor oyle bi bakti ki saglikliyken alalım dedi sustum akrep oldu maalesef eşimde aynı burc erkekleri cok zor o yüzden smdi akrep burclarindan linc yemeyim

Yaaaa ne güzel o zaman bende söyleyim bana gün verdi nihayet25ama sancım çıktı dedi 1 hafta durur merak etme sen dinlen dedi haftaya yokum diyor 2800 olmuş
Hayırlısı olsun canim gun alınca insan rahatlıyor o gore hazırlıyor kendini gününde gelsin sağlıkla al kucağına inşallah

Ben daha önce açık myom ameliyatı olmuştum. Sondayı çıkardıktan sonra çamaşır giydirdiler ve sonda çıkınca yürüttüler. Sonda takılırken baygın oluyorsun zaten (ben de genel anestezi ile doğum yapacağım) sonra zaten tam anestezi etkisi geçmeden çekiyolar kurtuluyosun

Sondayı anesteziden önce takıyolar diye biliyorum bebeğin hemen çıkması gerekiyomuş vakit kaybı olmasın diye ne zaman çıkarıyolar onu bilmiyorum ama
Ben de yine bi doktora rica edicem 2 sn vakit kaybından bişey olmaz herhalde

Hosgeldi prenses sen nasılsın iyimisin canım çok şükür kavuştun kızına darısı bizlere inşallah

Maşallah kuzuma saglikla buyusun dinlen canim sen bu durumda bize haber verdin yaa helal sana seni de prensesi de öpüyorum

Gözünüz aydinnnnnn
Yaaa yeni okudum ben bu mesajı Çok geçmiş olsun ikinize de, gözlerim doldu yaa, ömrü de kendi gibi güzel olsun

Yaaaa ne diyorsun ayyy minnak kız sağlıkla büyüsünne kadar doğdu?nasıl geçti doğum?
2570 doğdu canım yine iyi bence maşallah
Ayyy ne kadar güzel bir mesaj gözün aydın canımm allahım sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah sen nasılsınnn kolay doğurabildin mi
Çok teşekkür ederimmm
Çok güzel bir doğumdu tabiki acı vardı ağrı vardı doğum hiç kolay bir şey değil ama sabredince sonucu güzel işte çok mutluyum çok güzel bir doğumdu çokk
Hepinize teşekkür ederim herkese tek tek yazamıyorum gözümden kaçan olduysa smdi uyuyor diğer çocuklar da yanımda onlarda uyudu ben mutluluktan daha dinlenmeye geçemedim enerji geliyor insana doğum sonrası hormonlardan

Eklentiler

• IMG_1389.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 87
Doğrudur dediğim gibi benim önceki tecrübem açık myom ameliyatı idi. Doğumda farklı olabilir

Kizzz maşallah ben hastanedeyken Bebek doğmuş Allah analı babalı büyütsün çok tatlı

Hayırlısı olsun canim gun alınca insan rahatlıyor o gore hazırlıyor kendini gününde gelsin sağlıkla al kucağına inşallah
Sağol canım AminEvet rahatladım baya sadece sancım çıktı haftayada doktor izinliymiş umarım dayanır oğlum

Maşallah ,sağlıkla büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…