Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Tabi canım çok iyi benim oğlan 2600 hastaneden çıktı birde MaşAllah çok güzelsiniz

Aaaa hayırlı olsun çok geçmiş olsun sana da
Sağol canım yine epidural istedim yine beni son dkya kadar oyaladılar yapmaz hazırlıyoruz sakin ol diyorlardı kızım geldi doğdu bir deneyemedim şu epiduralı biraz daha acısız geçerdi doğumum neyse artık hayırlısı sağlıklıyız ya

En azından baya bekledi anne karnında buna da şükür 1 hafta 1 hafta ben 2 numaranın tepkisini merak ediyorum zira benim oğlanı kuzenimin kızı görmeye geldi 2 yaşında kaşla göz arası geçirdi tokadı

Şebekler yaa benimki anlayamadı ne oluyor kucağıma gelmek çok istedi. Kızı babasına verip onu emzirdim uyuttum hala uyuyor gerçek tepkiyi eve gidince göreceğim

Şebekler yaa benimki anlayamadı ne oluyor kucağıma gelmek çok istedi. Kızı babasına verip onu emzirdim uyuttum hala uyuyor gerçek tepkiyi eve gidince göreceğim
Tandem mi yapacaksın ikisi için kız nasıl emdi mi

14:02 doğdu çok küçük ve üşüyor hala göğsümde o yüzden uzun yazamıyorum
Çok güzel bir kız
Helal kız doğurdun sağlıkla büyütün inşallah çok tatlı bi şeye benziyor. Bizim yerimize de öp kokla doğurdun rahatladın kız darısı başımıza

Tandem mi yapacaksın ikisi için kız nasıl emdi mi
Evet canım smdi oğlumu bırakamam çok kötü etkilenir kız da emdi doğduğunda ve bundan 1 saat önce emdi. ama zorlanacağım belli çok küçük ağzını açmıyor hemşireler koyuyır zorla içine

Şu an ağlamam normal mi Allah'ım sizi esirgesin

Niqu sizi gidi eylül anneleri görünümlü ağustos anneleri ayıp ama doğurup gidecek misiniz gruptan sağlıkla gelsin ama 23 diyordum ben , 25 demiş doktor
Ben ilktede Mart grupundaydım şubatta oldu Mart'ta kaldım ama gitmek yokbende 23 diyordum sonra içimden 25 geldi öylede oldu dayanır umarım sancım çıkınca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…