Ayyy maşallahMalesef kayınpederim ben esmerim kocam kumral kayınpederim sapsarıdır bu sima olarak bile benziyo canımı sıkıyo inşallah düzelir3400 şuan
Dedesi ismimi koyun diye diretti ama koymadım baya da küstü adamın içine doğmuş herhalde bu kivi gibi üstlerde saç yok arkada var terleyince koyulaşıyo baya sapsarı dedesi bana hediye aldı ajdaAyyy maşallahbunun hatırına dedesi bi cumhuriyet takmalı bence benim kızım karaydı sonra sarardı ama böyle sarı doğanlar nasıl oluyor bilmiyorum
Kız sus Deme öyle bin kere maşallah çok güzel bir bebek niye düzelsinMalesef kayınpederim ben esmerim kocam kumral kayınpederim sapsarıdır bu sima olarak bile benziyo canımı sıkıyo inşallah düzelir3400 şuan
Ya cok güzelsiniz
2570 doğdu canımyine iyi bence maşallah
Çok teşekkür ederimmm
Çok güzel bir doğumdu tabiki acı vardı ağrı vardı doğum hiç kolay bir şey değilama sabredince sonucu güzel işte çok mutluyum çok güzel bir doğumdu çokk
Hepinize teşekkür ederim herkese tek tek yazamıyorum gözümden kaçan olduysasmdi uyuyor diğer çocuklar da yanımda onlarda uyudu ben mutluluktan daha dinlenmeye geçemedim enerji geliyor insana doğum sonrası hormonlardan
Ben doğurdum bana benzesin istiyorum kayınpederimi sevmiyorumKız sus Deme öyle bin kere maşallah çok güzel bir bebek niye düzelsinSac rengi sonradan koyulasiyor bende küçükken sariymisim şimdi esmerim çakma sarisin olmaya çalışıyorum
Dayanır canim hem şiddetli degil hemde ritmik degil nst den anliyor doktorlar ondan demiştir oyle zatenSağol canım AminEvet rahatladım baya sadece sancım çıktı haftayada doktor izinliymiş umarım dayanır oğlum
Benim kayınpederim Ajda taksa çok severdimBen doğurdum bana benzesin istiyorum kayınpederimi sevmiyorum
Bana sordu hiss ettinmi yok dedim hep ağrım olduğu için hiss etmiyorum iyi dedi o zaman bakalım İn şa Allah dediği gibi olurDayanır canim hem şiddetli degil hemde ritmik degil nst den anliyor doktorlar ondan demiştir oyle zaten
Doğum sonrası çileden çıkarttı 15 dk mesafede bizde kaldı babamı kıskanıyor emzirirken çıkmıyor benim gitmemi bekliyor içki içiyor sigara kokuyor o halde bebeği öpüyor vermeyince de trip atıyor abuk subuk konuşuyor moral bozuyor 36 hafta doğmuş 3.300 kg bebek zayıf baynımıyor diyor kaynana gibi sütün yetmiyor vs diyorBenim kayınpederim Ajda taksa çok severdim
İyi hadi ajda takmış yineDedesi ismimi koyun diye diretti ama koymadım baya da küstü adamın içine doğmuş herhalde bu kivi gibi üstlerde saç yok arkada var terleyince koyulaşıyo baya sapsarı dedesi bana hediye aldı ajdatorununa da bebek arabası aldı ama bakıp bakıp bu bana benziyo diyo yok sana öyle geliyo dedim
Eşim tek çocuğu ve 7 senelik evliyiz yeni yaptım bebeİyi hadi ajda takmış yinesigara içmesi filan kötü ama biz yine çeyrek altına talip ederiz
Doğum sonrası çileden çıkarttı 15 dk mesafede bizde kaldı babamı kıskanıyor emzirirken çıkmıyor benim gitmemi bekliyor içki içiyor sigara kokuyor o halde bebeği öpüyor vermeyince de trip atıyor abuk subuk konuşuyor moral bozuyor 36 hafta doğmuş 3.300 kg bebek zayıf baynımıyor diyor kaynana gibi sütün yetmiyor vs diyor
Adı ne kız kötü bişemi 2. Koyup geçeydin unutulurdu ilkini kullanırdın alırdın arsayı aahahaha aman tek çoçuksa elin herşey sizin zaten içki sigara kötü olmuş amaEşim tek çocuğu ve 7 senelik evliyiz yeni yaptım bebeeşimin amcası gelinine araba almıştı doğum yapınca benimki de ismimi koy tarla vereyim dedi yok dedim bundan önce torun olsun bu sene Fındık sizin vs derdi şimdi lafını etmiyo yine de sağolsun tabii sussa en iyi hediye olacak
Vermiyorum zaten konuştum başkası olsa 36 haftalık bebek eve sokmaz dedim sen içki sigara kokup bebeği alamazsın dedim kocam da kovdu işte halası var rahat edemez emziriyor zaten emmiyo gökçeyi tanıyorsun heyheyleri gelir kalbini kırar stress altında zaten lohusa sus vs dedi 1 gün gelmedi ertesi gün sabah gelmiştiTobe tobe bi git amca ya sanane sütün yetmesinden ufaktan sev bebegi evine git büyükler yaş aldıkça tuhaflasiyor ben vazgeçtim Ajdada taksa kurtarmaz bacım haklısın
Canım o zaman ben de babamın ismini vereyim 3 isimli olsun ayrıca ismi 13 yaşında ölen kuzenimle aynı olmaz Mustafa adı tek çocuk ama kayınpederim çok lüks yaşıyor kalmazAdı ne kız kötü bişemi 2. Koyup geçeydin unutulurdu ilkini kullanırdın alırdın arsayı aahahaha aman tek çoçuksa elin herşey sizin zaten içki sigara kötü olmuş ama
Hediyeye göre değişir canım ödeyecek durumu varsa isteKızlar ya bizim biraz borç vardı eşim kredi cekip sıfırladi yani borcu borcla kapattı doğum hediyesi istesem mi istemesem mi bilemedim bi yandan canım çekiyor istemekbı yandan da daha yeni sıfırladı diyorum. Sizce aldiraym mi ne istersem alır kırmaz ama bilemiyorum çok yazıgım geliyor sanane kız iste gitsin mi diyosunuz günahtır adam beli yeni dogrulttu mu
Çok seviyor demekki bebeği dayanamamis görmeden bebeğin de benzemesine ne diyorsun çok keyif olmuştur amcaVermiyorum zaten konuştum başkası olsa 36 haftalık bebek eve sokmaz dedim sen içki sigara kokup bebeği alamazsın dedim kocam da kovdu işte halası var rahat edemez emziriyor zaten emmiyo gökçeyi tanıyorsun heyheyleri gelir kalbini kırar stress altında zaten lohusa sus vs dedi 1 gün gelmedi ertesi gün sabah gelmişti
Ne istesem alır da sonuçta kartla alacak yani gene kart borcuna girilecek acimasizlik gibi geliyor ama hersene de dogurmuyoruz ya sonucta bı hatırası olur altın isterim ben bana göre hediye altından ibaretHediyeye göre değişir canım ödeyecek durumu varsa iste
Ben de bileklik aldırdım duruma göre harfli kolye vs olabilir hatıraNe istesem alır da sonuçta kartla alacak yani gene kart borcuna girilecek acimasizlik gibi geliyor ama hersene de dogurmuyoruz ya sonucta bı hatırası olur altın isterim ben bana göre hediye altından ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?