Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Malesef kayınpederim ben esmerim kocam kumral kayınpederim sapsarıdır bu sima olarak bile benziyo canımı sıkıyo inşallah düzelir 3400 şuan
Ayyy maşallah bunun hatırına dedesi bi cumhuriyet takmalı bence benim kızım karaydı sonra sarardı ama böyle sarı doğanlar nasıl oluyor bilmiyorum

Ayyy maşallah bunun hatırına dedesi bi cumhuriyet takmalı bence benim kızım karaydı sonra sarardı ama böyle sarı doğanlar nasıl oluyor bilmiyorum
Dedesi ismimi koyun diye diretti ama koymadım baya da küstü adamın içine doğmuş herhalde bu kivi gibi üstlerde saç yok arkada var terleyince koyulaşıyo baya sapsarı dedesi bana hediye aldı ajda torununa da bebek arabası aldı ama bakıp bakıp bu bana benziyo diyo yok sana öyle geliyo dedim

Malesef kayınpederim ben esmerim kocam kumral kayınpederim sapsarıdır bu sima olarak bile benziyo canımı sıkıyo inşallah düzelir 3400 şuan
Kız sus Deme öyle bin kere maşallah çok güzel bir bebek niye düzelsin Sac rengi sonradan koyulasiyor bende küçükken sariymisim şimdi esmerim çakma sarisin olmaya çalışıyorum

Ya cok güzelsiniz maşallah kiloyu dert etme hemen alıyorlar sağlığında bisi yok ya bence haftasına gore de normal geldi sağlıklı büyüsün mis kokulum

Kız sus Deme öyle bin kere maşallah çok güzel bir bebek niye düzelsin Sac rengi sonradan koyulasiyor bende küçükken sariymisim şimdi esmerim çakma sarisin olmaya çalışıyorum
Ben doğurdum bana benzesin istiyorum kayınpederimi sevmiyorum

Sağol canım AminEvet rahatladım baya sadece sancım çıktı haftayada doktor izinliymiş umarım dayanır oğlum
Dayanır canim hem şiddetli degil hemde ritmik degil nst den anliyor doktorlar ondan demiştir oyle zaten

Dayanır canim hem şiddetli degil hemde ritmik degil nst den anliyor doktorlar ondan demiştir oyle zaten
Bana sordu hiss ettinmi yok dedim hep ağrım olduğu için hiss etmiyorum iyi dedi o zaman bakalım İn şa Allah dediği gibi olur

Benim kayınpederim Ajda taksa çok severdim
Doğum sonrası çileden çıkarttı 15 dk mesafede bizde kaldı babamı kıskanıyor emzirirken çıkmıyor benim gitmemi bekliyor içki içiyor sigara kokuyor o halde bebeği öpüyor vermeyince de trip atıyor abuk subuk konuşuyor moral bozuyor 36 hafta doğmuş 3.300 kg bebek zayıf baynımıyor diyor kaynana gibi sütün yetmiyor vs diyor

İyi hadi ajda takmış yine sigara içmesi filan kötü ama biz yine çeyrek altına talip ederiz

İyi hadi ajda takmış yine sigara içmesi filan kötü ama biz yine çeyrek altına talip ederiz
Eşim tek çocuğu ve 7 senelik evliyiz yeni yaptım bebe eşimin amcası gelinine araba almıştı doğum yapınca benimki de ismimi koy tarla vereyim dedi yok dedim bundan önce torun olsun bu sene Fındık sizin vs derdi şimdi lafını etmiyo yine de sağolsun tabii sussa en iyi hediye olacak

Tobe tobe bi git amca ya sanane sütün yetmesinden ufaktan sev bebegi evine git büyükler yaş aldıkça tuhaflasiyor ben vazgeçtim Ajdada taksa kurtarmaz bacım haklısın

Adı ne kız kötü bişemi 2. Koyup geçeydin unutulurdu ilkini kullanırdın alırdın arsayı aahahaha aman tek çoçuksa elin herşey sizin zaten içki sigara kötü olmuş ama

Tobe tobe bi git amca ya sanane sütün yetmesinden ufaktan sev bebegi evine git büyükler yaş aldıkça tuhaflasiyor ben vazgeçtim Ajdada taksa kurtarmaz bacım haklısın
Vermiyorum zaten konuştum başkası olsa 36 haftalık bebek eve sokmaz dedim sen içki sigara kokup bebeği alamazsın dedim kocam da kovdu işte halası var rahat edemez emziriyor zaten emmiyo gökçeyi tanıyorsun heyheyleri gelir kalbini kırar stress altında zaten lohusa sus vs dedi 1 gün gelmedi ertesi gün sabah gelmişti

Adı ne kız kötü bişemi 2. Koyup geçeydin unutulurdu ilkini kullanırdın alırdın arsayı aahahaha aman tek çoçuksa elin herşey sizin zaten içki sigara kötü olmuş ama
Canım o zaman ben de babamın ismini vereyim 3 isimli olsun ayrıca ismi 13 yaşında ölen kuzenimle aynı olmaz Mustafa adı tek çocuk ama kayınpederim çok lüks yaşıyor kalmaz

Kızlar ya bizim biraz borç vardı eşim kredi cekip sıfırladi yani borcu borcla kapattı doğum hediyesi istesem mi istemesem mi bilemedim bi yandan canım çekiyor istemek bı yandan da daha yeni sıfırladı diyorum. Sizce aldiraym mi ne istersem alır kırmaz ama bilemiyorum çok yazıgım geliyor sanane kız iste gitsin mi diyosunuz günahtır adam beli yeni dogrulttu mu

Hediyeye göre değişir canım ödeyecek durumu varsa iste

Çok seviyor demekki bebeği dayanamamis görmeden bebeğin de benzemesine ne diyorsun çok keyif olmuştur amca

Ne istesem alır da sonuçta kartla alacak yani gene kart borcuna girilecek acimasizlik gibi geliyor ama hersene de dogurmuyoruz ya sonucta bı hatırası olur altın isterim ben bana göre hediye altından ibaret
Ben de bileklik aldırdım duruma göre harfli kolye vs olabilir hatıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…