Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Geçmiş olsun ilk önce artık sonlara gelmişsin için rahat olsun benim başıma gelmedi malesef bir söz diyemem sadece doktoruna güveniyorsan eğer onu dinle söylerim her gebelik farklı onuda söyleyim benim ilk gebeliğimle şimdiki gebeliğim arasında çok fark var ve lekelenmem olunca mutlaka arkası kırmızı kan olmalı ondan ben lekelenme olunca korkarım ama bu benim vücudum boşuna hala iğne kullanmıyorum ben kanamayla gebeliğinin sonuna kadar geçiren kadınlar duydum mesela ondan bu işler biraz karışık en güzeli doktoru dinle için rahat etmiyorsa başka doktordan fikir al.

Çok teşekkür ederim

Gözlerin aydın olsun canım kardeşleriyle sizinle sağlıkla mutlulukla büyüsün bizlere de bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Canim sağlıkla evinize dönün inşallah. Hepimize cok iyi geldi doğum hikayen. Sen iyi misin şimdi doğum sonrası ağrın sızın var mı ?

Aaa nedenki başak olduğunu istiyor sen dedin diye ben baktım burcuna
Kendisi de Başak da o yüzden istiyor ben istiyor muyum acaba boğa Burcu olarak iki Başak erkeği ile olmayı

Kızlar affedersiniz ama ben ishal oldum. Çok korkuyorum bebek erken gelecek diye. Daha taşınma sürecim var ve hediyelikler falan da hazır değil. Ay bir de çok erken. 35+1 daha. Beni rahatlatın nolur ishal oldum diye doğuracak değilim demi ya?! Bu sıralar hiç su da içemiyorum ve bol bol muz yiyorum. Ben anlamadım nasıl böyle oldu ya. Çok korkuyorum

Saatini hayırlamıyorum ama ben sonda ile yürümedim yani yürüdüğümde sonda çıkmıştı
Yok yok evet sondayla yürütmüyorlarmış zaten ama hemen de çıkarmıyorlarmış diye biliyorum ben bi kere ameliyat olurken sonda takılmıştı hiç sevmemiştim o hissi sürekli tuvaletim var gibiydi ama takılırken baygındm bunda bayıltmadan takıyorlar sanırm

Heee ondan bu arada bende boğa burcuyumbaşak için annem seviniyor hatta 1 eylül olsaydı daha iyi olurdu diyorama ne ben ne eşim bu burçlara inanmıyoruz mesela boğa için diyorlar yemek için yaşıyorlar çok iştahlılar asla böyle birisi diğilim yaşamak için yiyerim ben

Çaptırdıysan kendini ola bilir kötüyü çağırma bak yine olucanmı o zaman doktoruna söylersin bol su iç

Nasıl oldun canım??
Bugün ara ara şiddetli girmeye devam etti kaburga kemiği diye düşünüyorum artık sağlıkmocagında ki doktora anlattım kadın doğumcuya gözük dedi çarşamba randevum var o zmanmı gideyim dedim yoksa akşama acilden mi gideyim dedim acilde ilgilenmemzler çarşambayı bekle dedi hemşireme sordum şimdi da bendede vardı aynısı dedi kızım hamilelik boyunca dirseğini bi bilgeme koyardı orası çokmsızlardı belki öyledir dedi

Bnde 2 gündür isal mide yanması kusma da var doktora sordum tehlikeli bişey olabilirmi 4 5 gün devam edersen doktora öyle git dedi

Canim usuttun mu acaba? Gebelik durumunda evde şunu yap bunu yap demek de tehlikeli olabilir. Doktoruna mesaj at ya da bı sağlık ocağında tahlil ver istersen inşallah geçer. Taşınma işini ne zaman yapacaksiniz ev belli mi agirlasmadan aradan çıkarırsın ins.
Ay gel bana sor zayıfım ama severim yemek yemeyi. Bizimkinin derdi bu oldu sanki ben memnunum basaktan bi şey de diyemiyorum

Ev belli şükür ya. En geç perşembe taşınacağım. En azından taşındıktan sonra gelsin bebeğim dua edin lütfen.

Ev belli şükür ya. En geç perşembe taşınacağım. En azından taşındıktan sonra gelsin bebeğim dua edin lütfen.
İnşallah canimm. Kendini hiç yorma ama aniden bir durum olabilir. İnşallah yardım edecek birileri vardır. Zaman çok riskli bırak oldukları gibi yerleştirsinler mutfağı falan sen dogmdan sonra zaten yavaş yavaş kendin düzenlerin ben çok zorladım kendimi fizik tedaviye gittim durdum sen öyle yapıp yorma kendini

Sıra sizde güzel haberler bekliyorum ağrım yokta tabii çok yürümesem yatsam daha iyi biraz odada dolaşınca yoruluyorum birkaç gün iyice güç toplamak dinlenmek lazım

Dur kız daha öğlen doğurdum eskisi gibi hızlı hareket etmiyorum kanama var ama ağrı yok yırtık dikiş vs olmadı çünkü. O rahatlığı heralde iki üç gün sonra yaşarım kısmen rahatım tabii karnımda taşımak gibi değil istediğim gibi döne döne çok rahat yattım o ayrı ama hala hassas bir halde vücut hem kan kaybediyor hem rahim toparlanmaya çalışıyor

Sıra sizde güzel haberler bekliyorum ağrım yokta tabii çok yürümesem yatsam daha iyi biraz odada dolaşınca yoruluyorum birkaç gün iyice güç toplamak dinlenmek lazım
İnşallah. Bebeğin sağlıklı, sen sağlıklısın bu motivasyonla ve biraz dinlenme ile inşallah atlatacagiz bu süreci de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…