Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben zaten gelip kalmasını hayatta istemiyorum küsmeden önce de böyleydi bizde şey derler elini şeyine koyar oturur diye benim kv öyle insan kullanmayı da çok sever üstüne bide kulp bulur anneme yemekleri yaptırır kendi hiç bi işe yaramaz üstüne kulp bulur ben daha da dellenirim

Bu bana da oldu bu hafta içinde uzun uzun bi süreçti hatta ilk defa oldu çok korktum. Gece magnezyum aldım yattım geçmeseydi acile gidecektim ama magnezyum rahatlattı.
Perşembe doktor kontrolüne gittim nst ye de girdim sancı hiçbi şey çıkmadı her şey yolundaydı. Doktorum artık kasılmaların yavaştan yavaştan başlayacağını söyledi normal dedi takip et dedi.
nst se hemşireyle konuştuk ona da söyledim bu geçen haftadan beri her gece sancı şikayetiyle gelen tüm gebelerin hepsinde ishal sorunu bağırsak sorunu var dedi salgın var şu sıralar dikkat etmek lazım.
Benim de bu haftaiçi tuvalet işi biraz sıkıntılı direkt salgın gibi olmasa da çıkmada sorun yaşıyorum önceki gibi değil küçük küçük az az çıkıyorum. Sanırım o da bağırsak sancısı yapıyo ama dediğin gibi adet sancısı gibiydi aynı.

Ay aynı benim kv 9 günlük umre için 11 tane kıyafet almıştı küs olmasaydık sizinki gibi yapardı

Ben kaynana ile konuşmuyorum da doğum sonrası ona bile üzüldüm eşim bebeği görsün istemiyor deli olduğu için doğumuma girdi annem beni doğurunca da böyle zorluk çekti mi vs diye sordu adama hissel çöküş geldi adım atsaydı bir şey demicektim gelsin görsün dicektim de adım atmadı. Annemle de tartıştım artık kimse yok böyle daha rahat cidden

Kv için bişey diyemiycem ama annenizle küsmenize üzüldüm açıkcası yanınızda bir destek olurdu en azında

Aa ben de çok yabancı roman okurum o etkiliyor demek
Yazdım rahatladım çok iyi oldu çok teşekkür ederim sana gerçektenn kaç aydır yapmak istiyordummm
Ama cevap vermedi
Yarın a kadar beklerim sonra numarasını da silerşm

Kv için bişey diyemiycem ama annenizle küsmenize üzüldüm açıkcası yanınızda bir destek olurdu en azında
Olmuyor ki baştan beri diyo yardım edemem bana güvenme 7 senedir evliyim bebeği yeni yaptım hiç mutlu olmadı babamla ayrı başkası ile evli babama nefreti bitmiyor hiç. Düğünde babanı davetiyeye yazma dedi ikimizin ismi olmasın dedi üvey babanı yaz dedi vs. Benim erken doğum riskim vardı tatile gitti abimin eşiyle tartışma yaşadı o her şeyi söyler karşılık bulunca alınır bana da küstü ben neden geline kızmamışım hamile halimle beni ağlattı yetmedi anneannem vefat etti anneannemle konuşmuyordu beni stresse soktu gebe halimle karnım burnumda hastanede morga girdim ölü yıkarken izledim zaten bende de var git gel çok huysuzum. Gebelikte ben annemin annesi oldum.

Doğumda yanımda halam kaldı demedi ben kalırım diye hastanede ya. Eve geldik erkek kardeşim var babamın 2. Evliliğinden kız kardeşim var annemin 2. Evliliğinden kız Kardeşim erkek kardeşimi kıskandı 20 yaşında kız ben de s. Git seninle uğraşamam diye kardeşime patladım yine gerildik. Babam bebeğimle ilgileniyor batıyor doğum sancısı çekerken babam sırtıma masaj yapıyordu öpüyordu şov peşinde dedi babanı yolla gelmek istemiyorum dedi babam 1 aydır benimleydi sabah kalkar kahvaltı hazırlar öyle bi adam eşim yurtdışındaydı.

yollayamam dedim neyse geldi hakkını yiyemem baktı yataktan kaldırmadı doğumuma abimin eşi gelecekti ama 25 yaşında ebe erken doğurdum 1 gün gelip gittiler uzaktalar ben de izninde gelme hallediyorum tatil yapın buna bile takıldı gelini abimi istemiyormuşum

eşime takıyor kafayı spora gitti diye. Ki eşim çok destekçi gece uyanma bakarım diyor gazını alır vs. Kocam yatak odamızda üstü çıplak yatıyor bebek üstünde odaya dalıyor tarzan gibi geziyor diyor utanmıyo diyo. Defalarca seks yapma dedi kocama bile demiş 13 gün oldu ya.

Ben hamileyken boşanmaya karar vermiştim onu söylüyor şimdi kıymetli oldu diye En son babam gidecekti yine laf etti ben de yeter bu adam seni kaçırmadı saçından tutup zorla evlenmedi evlenmeseydin 3 çocuk yapmasaydın dedim( 1 tanesini aldırmış) seçmedim babamı sen seçtin zaten sinirlerim tepemde beni germe dedim. Bebeğim emmiyor onunla uğraşıyorum biberon veriyor verme dediğim halde böyle uğraşılmaz edilmez. Gelmicem dedi sen bilirsin dedim 3 gündür gelmiyor

Son düzenleme:
Sanırım yalancı sancı dedikleri tam olarak bu. ilkinde çok yaşamamıştım yalancısı buysa gerçeği düşünmek istemiyorum

Manas destanı

Kuzum çok yorum yapmak istemedim ama bence bu konuları sonraya bırakmalısın şuan değiştirebileceğin bir durum söz konusu değil belli ki bari hastaneden çıkıp evine düzenine dönünce düşün

Kızlar hepinize bir bir cevap veremedim ama okudum oğluma oyuncak dolapı sipariş etmiştim baya oldu daha yeni kargo getirdi bu gün bende eşime dedim merak ediyorum kur bakıcam belki eksik bir şeyler var doğumda yaklaşıyor satıcıya söylerim yok bana diyor bu gün yapamam ya dedim saçmalama nasıl yani yapamam oturdum buna ağladım ama nasıl var ya sanki birikmişti bende şaşırdı hemen kalktı kurmaya bir dolap için ağlıyorsun diyorneyseki Hall etti ondan kimseye cevab veremedim..
Kızlar bilgisi olan bebek bende bir yana toplanıyor mesela bir bakıyorum karnımın sağ tarafı top kimi olmuş sonra iniyor biraz geçiyor yine aynı normalmı bu?

Allah kolaylık versin kendinle gurur duy bunca olayın içinde güçlü kalmayı başarabilmişsin. Beni üzen kim olursa olsun gereken cevabı verip içimi döküyorum sonra mesafe koyuyorum. Sizi üzen kim varsa emin ol kimin olduğunun da önemi yok mesafe koyun ne kadar mesafe o kadar huzur

Bende 3 haftadır öyle oluyor canım bir benim genelde sol tarafa toplanıyor taş gibi oluyor o taraf sonra iniyor tekrar yapıyor özellikle akşamları

Bir de bebeğim sakin buna laf ediyor sen çok huysuzdun evi yıkardın papağan gibi tekrarlıyor buna bakmakta ne var diye biberon ver diyor kilo veremedim laf ediyor ki 3 kilo aldım ama doğumda gitmedi ödem var göbeğim duruyor benim şimdiye inmişti diyor o sezeryan doğurdu hep keşke normal olmasaydı diyor herkes ayağına dönüyor diyor

İnsana en yakını böyle yapınca daha zor oluyor. Olsun sen hiç duymuyor muş gibi yap. Benim Annem iyidir hoştur ama işte milletin iyi yaptığı ne varsa bizde kötü oluyor bir türlü gözünde elalem gibi olamadık yıllardır yaptığı tek hata elalem öncelik oldu

Bakıyorum kendim gerek yok artık zaten çevremdeki insanlar her gün yemek getiriyor öğreniyorum bakmayı hatta daha rahat böyle kafam rahat herkes gitti

Ay şaşırarak okudum neler neler yapmış iyi dayanmışsın ama rahat bi annen var ozman lafı ağzında şuan kim yardım ediyor sana yanında kim kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…