Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Doktorlar bebeğin iri olmasını da istemiyor canım iyi o yüzden kilosu bence

Ah bende de gebelik şekeri var. Ben de en son 34+4 te gittim, 2490 dedi. Bana da çok geldi ama doktor tamamen normal, suyu da normal dedi. Valla şeker olmasa belki mutlu olacakken insan hep tetikte
Benm doktorum beni hiç uyarmıyor anlamıyorum. Bende normal doğum olmasını istediğim için bu haftadan itibaren dikkat edeceğim bebeğe kilo alan şeyleri hergün istisnasız yer ve ıygulardım ama buradaki hafta ve kilolara bakınca çok önde gidiyor 38 39 da 4 bulur heralde korktum artık yemeyecegım kilo aldıran şeyleri diyete geçiş yapayım kendim 8 kilo aldım ama bebişe yaramış 33+2 de 2500 Du şuan 35 olduk 400 gram daha aldık desek 3 yaklaşmışızdır doktorumda hiç uyarmıyor boyu uzun 2 hafta önden gidiyor haberin varmı dedi sadece ölçüleri 37 uyumlu diyemi kilosu normal bakıyor acaba

Ay şaşırarak okudum neler neler yapmış iyi dayanmışsın ama rahat bi annen var ozman lafı ağzında şuan kim yardım ediyor sana yanında kim kalıyor
Kimse yok kocam ve ben dün de babaannem vardı gitti babam halam gitti

Kimse yok kocam ve ben dün de babaannem vardı gitti babam halam gitti
Babanın eşi nasıl bazen onlarda çok sahiplenici oluyor herşeyinde koşuyır bizim burada var iki kendi oğlu var evlendi adamın 4 oğlu var herşeylerine koşuyır temizliğine yemeğine vs va hepside bekar şok oluyorum. İnsan kendi öz çoçuğuna bakamıyor
Bu arada anne ve babandan tek çoçukmusun ortak olarak

Babam tekrar boşandı gün içinde gelen giden oluyor sadece

Nese baban ve eşin destekçiymiş en azından
Ama senin minnoş çok tatlı maşallah ya
Babam farklı şehirde teşekkür ederim allahtan sakin yalnız bakmaya alışacağım kayınpederimin karısı var o da ayrı kayınvalidemden 15 dk mesafe normalde destek olur o da eşimin babaannesi ameliyat oldu ona bakıyor işte gündüz gelen giden var yemek getiriyorlar sağolsunlar

Ay işin çok zor herkes birbirinden ayrılmış evlenmiş karışık bi aile mevlam yardımcın olsun eşin işe başladımı ozman zorlanırsın biraz ama alışmış olursun artık

Kizlar bütün mesajları okudum. Herkes çok üzgün ve dertli. Özellikle de bu dönem herkes yıpranmış durumda. Tek tek yazamadım. Bosverin kendinize bebeginize odaklanın diyemem çünkü biliyorum bu işler böyle olmuyor. Bu tepkileri vermeniz, bazı kavgaları yapmanız gerekiyor. İnşallah günün sonunda mutlu olursunuz. Ben 4. Ve 7. Ay arasında çok mutsuzdum çok zor günler geçirdim her gün ağladım ama şimdi ağlayacak yerlerim de ağrıyor. Olayları da akışa bıraktım.
Bı de kızlar ben terapi de alıyorum. Eğer imkanı olan varsa bu lohusa döneminde terapi alsın derim. Beni çok güzel toparladı.
Ben ki çok duygularıyla hareket eden biriyim. Bu ara psikolojimin sağlamlığını buna bağlıyorum

Rica ederim ne demek yinede silme boşver mutlu olduğunu görsün hep mutlu ol inşallah eşimin bir kızı var başka kadından biz evlenirken kadin çatladı kızı üzerinden ordan buraya olay çıkardı şimdide Bebek doğmadan kızıni görmek istedi eşim müsade etmedi güya kız eşimle görüşmek istemiyormus birde laf sokmuş sen başkalarının çocuklarına babalık yap diye
fesatliga bak insanlar ne fena ayrılıyor hemen başkası ile evleniyorsun ikincidende hatta boşanmış bu adam böyle sersefil ortada kalıyor yıllar geçiyor benle evleniyor sen hala kıskanıyorsun Allah'a havale ettim

Annen çok yormuş seni canım inanamadim of aman fırsat verme eşine sahip çık başka destekcin yok malesef

Daha o safha var demi bir horman bütün psikolojiyi berbat edebiliyor canım sabah oluyilor buna mi takıldım ben diyorsun

Hayırlı olsun canım bizde erzak dolabını dizdik yarinda bir sürü iş var avizeler takılacak evimiz müstakil biraz çevre düzenlemesi yapacaz eşim benim çocuklarımla ilginiyor babalık ediyor diye eski eşi eşime kızını göstermemis açık açık yazmış sen başkalarının çocuklarına babalık yap diye bu nasıl bir insan sinirlendmm uyuyamiyorum

Bizimkine önden gidiyor demedi sadece küçük bir bebek olmayacak dedi. (35+4 3200 gr) Bence doktorunuz 4ün üstünde doğacak demediyse sağlıklı olması daha önemli. Ben 38de sezaryen olacağım 4ü bulmaz dedi. Doğunca da kilo veriyolar ister istemez.

Ben kızın istemediğini düşünmüyorum belli ki kadın çirkef.. kızı da dolduruyordur tabii ekstra.. çekemiyor bu kadın kendi mutsuz heralde sizin hayatınızı kıskanıyor aklıma başka ihtimal gelmedi canını sıkma eşin ya diretk kızla iletişme girer ilerde yaşı kaç bilmiyorum tel kullandığı zaman direkt kızıyla iletişimde olunca bu sorumlar biter bence

Kuzum çok yorum yapmak istemedim ama bence bu konuları sonraya bırakmalısın şuan değiştirebileceğin bir durum söz konusu değil belli ki bari hastaneden çıkıp evine düzenine dönünce düşün
Neyse yazdım cevap vermedi zaten konu kalmadı

Ya kızlar bende 35+1 im 2.gebeliğim bu sırtımda ve popo kaslarımda inanılmaz ağrı var aynı şeyleri hisseden varmı

canımgerçekten neler çekiyorsun ya.. iyi idare edebiliyorsun kaldırabiliyorsun insan patlar bir an da .. sen eşinle iyi ol ondan destek var en önemlisi o. Bak herkes anne değil işte baban bile sana destek olmuş yanına gelmiş okurken duygulandım babanın davranışları daha dengeli sanki. Umarım iyisindir bebeğinle daha iyi olursun da yardım gerekmez sana o zaman daha az takıyor insan

Cirkefin önde gideni çocuğu da kendine benzetir nasılsa şimdi kız 8 yaşında ne ara gelse şunu al bunu al sürekli ağlama inatlaşma gercekten inanilmaz zor
kadın bir arada velayeti almamız için yazdı cirkeflesti ben arada gorurum dedi eşimde dedi çocuk oyuncağı değil bizim düzenimiz var bozamayiz azıcık yüz versem çocuk bizdeydi ama nasıl yapabilirim çalışıyorum ve geldiğinde babayla benim ortamda yatmak isteyen bir kız çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…