Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Aslında çocuklar bir birilerini tanısa ne güzel olur mesela benim ve eşimin ilk evlilikten çocuklarımız yok ama olsaydı tabi karşı taraf anlayışlı olsaydı isterdim çocuklar bir birilerini tanısın..sen sinirlenme kendine zarar sonuçta şenlik bir durum yok

Ya kızlar bende 35+1 im 2.gebeliğim bu sırtımda ve popo kaslarımda inanılmaz ağrı var aynı şeyleri hisseden varmı
Magnezyum alıyor musun?benimde kalçam çok ağrıyor magnezyumdan başka verilcek bişey yok maalesef . Sırt ağrısı geçen haftalarda çok yaşadım kafası yukardaydı sonra döndü rahatladım biraz bu seferde mesaneye çalışıyor güzel çocum

Etrafındakiler zorla insanı depresyona sokar amaclari sanki sana yardımcı olmak değilde seni depresyona sokmak gibi kayınbabaya kadar karışıyor gitsinler sen tek bak bebeğine Emin ol sana cook daha iyi gelecek insanın başında vır vır vır Allah sabır versin

Esasen çocuklar çok kaynaştı benimkilere bayılıyor abi abla diye çok seviyo ama kadın dengesiz mesela benim hamile olduğumu duymuş sürekli karnıma dokundu kardeşim olacak dedi o kadar değişik bir duyguydu ki ağladım kendime kızdım bazen yaramaz olduğunu düşündüğüm için ama işte anne faktörü çok önemli kızı bize karşı hep dolduracak eğer büyürde aklı basina gelirse bulur bizi

Tabi anneye bağlı kızın nasıl büyümesi artık ne kadar doldurucaksa kendi mutlu olsaydı böyle yapmazdı keşki bütün kadınlar mutlu olsa

Öyle emir alıyordur annesinden ondan ister ortada yatmak.d şu an ne gösterirsek öyle yaşıyor çocuklar bu yaşta güzelce yönlendirse kız öyle davranmazdı boşver iyi olmuş kadın smdi kılskançlığından öyle yapar da kocan yine bir iki aya görür o dengesiz kadın karar değiştirir merak etme sıkma canını

Benim esim 2senedir göremiyor 2kizi var bazen ağlıyor çok üzülüyorum elimden de birşey gelmiyor kadın doldurdu çocukları seni görmek istemiyoruz diyolar halbuki eşim istese canını verir onlar için sen git baskasinn çocuğuna babalık yap ağızlarında hep aynı laf kadın çocukları kullanarak eşimden sürekli para istedi bende engel oldum açıkçası sırf para için göstermiyor çocukları en son geldiğinde iftira attılar bide benim oğlum kızını dövmüş ben karanlık odalara kapatmıştım oğlumda kızın geldiği dönem babasindaydi Eskişehirde ben kendim özlü üveyli büyüdüm asla ama asla bi çocuğa o şekilde davranmam pislik bide iftiralar attı

Benim de korkum o yönde olduğu için hep dışarda görüşme taraftarı oldum sora eve yatagina varana kadar aldık çocuklarımla kavga etti özellikle oğlumla kumanda bende duracak oyuncaklarım ortaliktan kalkmayacak huzursuzluk vermeye başladı Allah kalbimi görüyor sanırım annesi başka şehre taşınınca mesafe uzadı bir doğum gününde aldık bir haftalığına sorasinda hep o şehre gittik gezdirdik yedirdik icirdik ihtiyaçlarını aldık geldik
julettae aynen canım yine durur durur yazar huzursuz eder o bizim kanayan yaramiz

Umarım mutlu olur da bizimle uğraşmaz
Senin doğumada az kaldıben günleri saydığım için sanki vakit geçmiyor gibi banadün daha kötüydüm bu gün aşağıda bu kadar baskı yok şükür ama ağrı tabi var

Senin doğumada az kaldıben günleri saydığım için sanki vakit geçmiyor gibi banadün daha kötüydüm bu gün aşağıda bu kadar baskı yok şükür ama ağrı tabi var
İnan canım telastan hiç anlamıyorum günlerin nasıl geçtiğini dört gün kalmış . bugün epey is var evde eşimin tepesine bindim beşiği de kurdurdim atabilirsem birazdan Atacam seninki 25 Ağustostu çok az kaldı cokkk

Kızlar bende çok heyecanlıyım. Perşembeyi iple cekiyorum. Daha iyi olsun diye akşamları aksak yürüyüş yapıyorum 10 dk evde de pilates topuyla yuvarlanıyorum

Bugün çocuksuz son pazarimizi kutladık eşimle

Ay cikacak valla sağlıkla inşallah. Sen hazırladın değil mi her şeyi. Ben depend sipariş etmiştim internetten yarın o gelecek onu da bavula koydum mu bitiyor eksiklik
Vallahi ben e bebekten bişi aldım ama kilotlu değil onun haricinde ben hazırım ancak ev hazır değil heryer dağınık toparlamaya çalıştıkça dağıtıyoruz bugün toparla yarın aynı oluyor çocuklarım gelecek bugün bizimde son pazar keyfimiz olacak ama bitmiyor anacim

Perşembeye kadar evlerimizi 10 kere toplarız 11 kere dağılır. Şaşmaz

Benim işler bitti ya ondan günleri sayıyorum bir tane kaşıma kuaföre gitmeliyim görümceme dedim ufakta olsa bir şeyler hazır et dedi edicem masaya koymak için bir pastayla olmuyor sonuçta dedim benim kimsem yok sizin adınızbiliyor hamile olmasam masayı doldururum şimdi hiç uğraşamam hamurla.Evet az kaldı yapın sizde çok az kaldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…