Hiç sorma balkon yıkayacak iki tane küçük halı var balkon yıkanır yıkanmaz eşime gözü diktim onlari yıkatacamPerşembeye kadar evlerimizi 10 kere toplarız 11 kere dağılır. Şaşmaz
Benim gibi yarım akıllı şimdi tutacaktı kadınları da neyseBenim işler bitti ya ondan günleri sayıyorum bir tane kaşıma kuaföre gitmeliyim görümceme dedim ufakta olsa bir şeyler hazır et dedi edicem masaya koymak için bir pastayla olmuyor sonuçta dedim benim kimsem yok sizin adınızbiliyor hamile olmasam masayı doldururum şimdi hiç uğraşamam hamurla.Evet az kaldı yapın sizde çok az kaldı ya
Bu lohusalıkta bana sarhoşluk geldi resmen Leyla gibiyim yoksa normalde aşırı huysuzumdurcanımgerçekten neler çekiyorsun ya.. iyi idare edebiliyorsun kaldırabiliyorsun insan patlar bir an da .. sen eşinle iyi ol ondan destek var en önemlisi o. Bak herkes anne değil işte baban bile sana destek olmuş yanına gelmiş okurken duygulandım babanın davranışları daha dengeli sanki. Umarım iyisindir bebeğinle daha iyi olursun da yardım gerekmez sana o zaman daha az takıyor insan
Bu ailevi olaylar gerçekten insanı çok üzüyor ya diyecek bişeyde bulamıyorum herkes yaşadığını biliyor çünkü kendini üzmemeye bak diyebilirim sadeceOlmuyor ki baştan beri diyo yardım edemem bana güvenme 7 senedir evliyim bebeği yeni yaptım hiç mutlu olmadı babamla ayrı başkası ile evli babama nefreti bitmiyor hiç. Düğünde babanı davetiyeye yazma dedi ikimizin ismi olmasın dedi üvey babanı yaz dedi vs. Benim erken doğum riskim vardı tatile gitti abimin eşiyle tartışma yaşadı o her şeyi söyler karşılık bulunca alınır bana da küstü ben neden geline kızmamışım hamile halimle beni ağlattı yetmedi anneannem vefat etti anneannemle konuşmuyordu beni stresse soktu gebe halimle karnım burnumda hastanede morga girdim ölü yıkarken izledim zaten bende de var git gel çok huysuzum. Gebelikte ben annemin annesi oldum.
Doğumda yanımda halam kaldı demedi ben kalırım diye hastanede ya. Eve geldik erkek kardeşim var babamın 2. Evliliğinden kız kardeşim var annemin 2. Evliliğinden kız Kardeşim erkek kardeşimi kıskandı 20 yaşında kız ben de s. Git seninle uğraşamam diye kardeşime patladım yine gerildik. Babam bebeğimle ilgileniyor batıyor doğum sancısı çekerken babam sırtıma masaj yapıyordu öpüyordu şov peşinde dedi babanı yolla gelmek istemiyorum dedi babam 1 aydır benimleydi sabah kalkar kahvaltı hazırlar öyle bi adam eşim yurtdışındaydı.
yollayamam dedim neyse geldi hakkını yiyemem baktı yataktan kaldırmadı doğumuma abimin eşi gelecekti ama 25 yaşında ebe erken doğurdum 1 gün gelip gittiler uzaktalar ben de izninde gelme hallediyorum tatil yapın buna bile takıldı gelini abimi istemiyormuşum
eşime takıyor kafayı spora gitti diye. Ki eşim çok destekçi gece uyanma bakarım diyor gazını alır vs. Kocam yatak odamızda üstü çıplak yatıyor bebek üstünde odaya dalıyor tarzan gibi geziyor diyor utanmıyo diyo. Defalarca seks yapma dedi kocama bile demiş13 gün oldu ya.
Ben hamileyken boşanmaya karar vermiştim onu söylüyor şimdi kıymetli oldu diye En son babam gidecekti yine laf etti ben de yeter bu adam seni kaçırmadı saçından tutup zorla evlenmedi evlenmeseydin 3 çocuk yapmasaydın dedim( 1 tanesini aldırmış) seçmedim babamı sen seçtin zaten sinirlerim tepemde beni germe dedim. Bebeğim emmiyor onunla uğraşıyorum biberon veriyor verme dediğim halde böyle uğraşılmaz edilmez. Gelmicem dedi sen bilirsin dedim 3 gündür gelmiyor
Zaten yenidoğana bakmak kolay sürekli uyuyor emzir gazını al altını al uyut bu döngü ama etrafta çok insan olunca kötü bilerek uyandırıp duruyorlar sevilecek bi tarafı da yok oyalanmıyor da hele benim oğlum doğduğunu bile anlamadı daha hani 3 4 aylık olsa agu bugu yapsa oyalamak gerekse belki destek lazım olur bugün eşimin işi vardı dışarı çıktı sabah emzirdim uyuttum duşumu aldım evi bile süpürdümEtrafındakiler zorla insanı depresyona sokar amaclari sanki sana yardımcı olmak değilde seni depresyona sokmak gibi kayınbabaya kadar karışıyor gitsinler sen tek bak bebeğine Emin ol sana cook daha iyi gelecek insanın başında vır vır vır Allah sabır versin
Kendin yap en güzeli valla hiçbir temizlikçiye güvenemem.Benim gibi yarım akıllı şimdi tutacaktı kadınları da neysekendim bisiler yapıyorum daha güzel daha da çağırmak istemiyorum
Yok kuzum yok şu sıcakta bosvver hamur işini kahve yanında bayağı bişi aldırırsin rengarenk Bademli şekerler olur biter
Bu mesaj bana çok iyi geldiZaten yenidoğana bakmak kolay sürekli uyuyor emzir gazını al altını al uyut bu döngü ama etrafta çok insan olunca kötü bilerek uyandırıp duruyorlar sevilecek bi tarafı da yok oyalanmıyor da hele benim oğlum doğduğunu bile anlamadı daha hani 3 4 aylık olsa agu bugu yapsa oyalamak gerekse belki destek lazım olur bugün eşimin işi vardı dışarı çıktı sabah emzirdim uyuttum duşumu aldım evi bile süpürdüm
Çok iyi anlıyorum benim annem de biz küçükken hep babamı bize karşı kışkırtıp dövdürüyordu bizi sevmiyor babam da sevsin istemezdi hep bizden şikayet ederdi çok dayak yedim babamdan sebebi yokken sadece annemin şikayeti ile. Bnmkide böyle bir psikopattıBu lohusalıkta bana sarhoşluk geldi resmen Leyla gibiyim yoksa normalde aşırı huysuzumdurbu daha anlattığım şeyler umrumda değil annem bahane buldu sadece zaten daha çocuk yapmadan yapma bakamam diyordu hamileyken sen bakamazsın diyordu direkt ne gerek var çocuk yapma diyordu ben de zaten anneme güvenip yapmadım kedi köpek bile bakıyor çocuğuna elbet bakacağım işte eskiden babamla aram çok kötüydü annemle iyiydi şimdi tersine döndü çekemiyor babamı kıskanıyor onu da anlıyorum babam kötü bi koca olmuş ama sorumlusu ben miyim baba farklı koca farklı kötü koca diye babama kin tutmamı istiyor
Kolay ya emziriyorum uyuyo diğer çocuğuma bakıyorum eve de geçtim işleri de yapıyorum sonra altını al doyur tekrar by by acıkana kadarBu mesaj bana çok iyi geldibende diyorum yeni doğanla kolay yedir uyut
Ayy çok az kaldı sizinde çok heyecanlıİnan canım telastan hiç anlamıyorum günlerin nasıl geçtiğini dört gün kalmış. bugün epey is var evde eşimin tepesine bindim beşiği de kurdurdim atabilirsem birazdan Atacam seninki 25 Ağustostu çok az kaldı cokkk
Valla kolik vs değilse cennetBu mesaj bana çok iyi geldibende diyorum yeni doğanla kolay yedir uyut
Terapiye psikologa mı gidiyorsun aile terapistine mi? Bende istiyorum. Bu hamilelik döneminde bi iki kere sinir patlaması yaşadım. Kızımda bu halimden biraz korktu. Normalde yapmadığım bi şeydi. O yüzden bu süreci ve sonraki süreci yönetmek için gitmek istiyorum. Ama normal psikolog mu yoksa aile terapisti mi bilemedim.Kizlar bütün mesajları okudum. Herkes çok üzgün ve dertli. Özellikle de bu dönem herkes yıpranmış durumda. Tek tek yazamadım. Bosverin kendinize bebeginize odaklanın diyemem çünkü biliyorum bu işler böyle olmuyor. Bu tepkileri vermeniz, bazı kavgaları yapmanız gerekiyor. İnşallah günün sonunda mutlu olursunuz. Ben 4. Ve 7. Ay arasında çok mutsuzdum çok zor günler geçirdim her gün ağladım ama şimdi ağlayacak yerlerim de ağrıyor. Olayları da akışa bıraktım.
Bı de kızlar ben terapi de alıyorum. Eğer imkanı olan varsa bu lohusa döneminde terapi alsın derim. Beni çok güzel toparladı.
Ben ki çok duygularıyla hareket eden biriyim. Bu ara psikolojimin sağlamlığını buna bağlıyorum
YaaaaKızlar bende çok heyecanlıyım. Perşembeyi iple cekiyorum. Daha iyi olsun diye akşamları aksak yürüyüş yapıyorum 10 dk evde de pilates topuyla yuvarlanıyorum
Bugün çocuksuz son pazarimizi kutladık eşimle
Bunu bende birinde gördüm. Çok güzel süt yapıyormuş. Ben bestlak da alıcam ama doğum yaptıktan sonra içicemPromalt içmeye başlayan var mı? Doğumdan önce içelim mi sizce kızlar
Mesajını eşime okudum diyorum bak korkulucak kadar diğilmişKolay ya emziriyorum uyuyo diğer çocuğuma bakıyorum eve de geçtim işleri de yapıyorum sonra altını al doyur tekrar by by acıkana kadar
Evde temizmiş kocam çok güzel yapmış mis gibi kokuyıor özenmiş baya ben çok panik oldum çok sordum sanırım ondan memnun olayım diye baya uğraşmış belli.d keşke laf etmeseydim pis olsaydı da bugün yarın yapardm çok iyiyim çünkü boş yere adamı üzdüm temizlet diye
Baya masrafa giriliyor en ufak süse püse ne kadar para harcadım dediğin gibi yaptığına değer insanlara yapacan boşver o zaman hiç uğraşmaKendin yap en güzeli valla hiçbir temizlikçiye güvenemem.
Kendi iş arkadaşlarım akrabalarım olsaydı aldırırdım açık söyleyim hiç boş gelmezler zaten pastacılar az para istemiyor dedim sakın başka dışardan hiçbir şey alma tek kişi çalışıyor bizde iki küçük bebek daha organizasyon fotoğrafçıya para vermek lazım ben çok fazla masalar açtım helal olsun hepsine ama yani karınlarını doyurup gidiyorlar hele arkamızca illa bir şey konuşurlar ve + 9 ay içinde hep benimkiler yaptı ondan eşimde açık açık kardeşine dediki madem halasın bir şeyler yap yengen ağırlaşmış bir pastayla ayıp dedi sonuçta demezlermi neden kıza yardım etmediler diye teyzesi bile hep diyor annem için çok uğraştı kadıncığaz.
Yerim onu ben nasıl şimdi kız bebek çok güzel oluyor hele de annesi de güzelAyy çok az kaldı sizinde çok heyecanlıtırnak makası alın yanınıza bence mutlaka benimki çok tırnaklı doğdu makas alana kadar her yerini yırttı
Nasıl davranıyo kardeşineKolay ya emziriyorum uyuyo diğer çocuğuma bakıyorum eve de geçtim işleri de yapıyorum sonra altını al doyur tekrar by by acıkana kadar
Evde temizmiş kocam çok güzel yapmış mis gibi kokuyıor özenmiş baya ben çok panik oldum çok sordum sanırım ondan memnun olayım diye baya uğraşmış belli.d keşke laf etmeseydim pis olsaydı da bugün yarın yapardm çok iyiyim çünkü boş yere adamı üzdüm temizlet diye
Bende iki üç gündür fenayım biraz dolasinca alt kısmımda sızlama oluyor resmen hissediyorumgece bi yandan bi yanıma dönerken bacağımı bi kaldırdım böyle çarşaf yırtılır gibi bi acı hissettim ya. Çok korktum. Günleri belli olanlar ne güzel , bizim daha şafak belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?