Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Benim gibi yarım akıllı şimdi tutacaktı kadınları da neyse kendim bisiler yapıyorum daha güzel daha da çağırmak istemiyorum
Yok kuzum yok şu sıcakta bosvver hamur işini kahve yanında bayağı bişi aldırırsin rengarenk Bademli şekerler olur biter

Bu lohusalıkta bana sarhoşluk geldi resmen Leyla gibiyim yoksa normalde aşırı huysuzumdur bu daha anlattığım şeyler umrumda değil annem bahane buldu sadece zaten daha çocuk yapmadan yapma bakamam diyordu hamileyken sen bakamazsın diyordu direkt ne gerek var çocuk yapma diyordu ben de zaten anneme güvenip yapmadım kedi köpek bile bakıyor çocuğuna elbet bakacağım işte eskiden babamla aram çok kötüydü annemle iyiydi şimdi tersine döndü çekemiyor babamı kıskanıyor onu da anlıyorum babam kötü bi koca olmuş ama sorumlusu ben miyim baba farklı koca farklı kötü koca diye babama kin tutmamı istiyor

Bu ailevi olaylar gerçekten insanı çok üzüyor ya diyecek bişeyde bulamıyorum herkes yaşadığını biliyor çünkü kendini üzmemeye bak diyebilirim sadece

Zaten yenidoğana bakmak kolay sürekli uyuyor emzir gazını al altını al uyut bu döngü ama etrafta çok insan olunca kötü bilerek uyandırıp duruyorlar sevilecek bi tarafı da yok oyalanmıyor da hele benim oğlum doğduğunu bile anlamadı daha hani 3 4 aylık olsa agu bugu yapsa oyalamak gerekse belki destek lazım olur bugün eşimin işi vardı dışarı çıktı sabah emzirdim uyuttum duşumu aldım evi bile süpürdüm

Kendin yap en güzeli valla hiçbir temizlikçiye güvenemem.
Kendi iş arkadaşlarım akrabalarım olsaydı aldırırdım açık söyleyim hiç boş gelmezler zaten pastacılar az para istemiyor dedim sakın başka dışardan hiçbir şey alma tek kişi çalışıyor bizde iki küçük bebek daha organizasyon fotoğrafçıya para vermek lazım ben çok fazla masalar açtım helal olsun hepsine ama yani karınlarını doyurup gidiyorlar hele arkamızca illa bir şey konuşurlar ve + 9 ay içinde hep benimkiler yaptı ondan eşimde açık açık kardeşine dediki madem halasın bir şeyler yap yengen ağırlaşmış bir pastayla ayıp dedi sonuçta demezlermi neden kıza yardım etmediler diye teyzesi bile hep diyor annem için çok uğraştı kadıncığaz.

Bu mesaj bana çok iyi geldibende diyorum yeni doğanla kolay yedir uyut

Çok iyi anlıyorum benim annem de biz küçükken hep babamı bize karşı kışkırtıp dövdürüyordu bizi sevmiyor babam da sevsin istemezdi hep bizden şikayet ederdi çok dayak yedim babamdan sebebi yokken sadece annemin şikayeti ile. Bnmkide böyle bir psikopattı

Kolay ya emziriyorum uyuyo diğer çocuğuma bakıyorum eve de geçtim işleri de yapıyorum sonra altını al doyur tekrar by by acıkana kadar
Evde temizmiş kocam çok güzel yapmış mis gibi kokuyıor özenmiş baya ben çok panik oldum çok sordum sanırım ondan memnun olayım diye baya uğraşmış belli.d keşke laf etmeseydim pis olsaydı da bugün yarın yapardm çok iyiyim çünkü boş yere adamı üzdüm temizlet diye

Ayy çok az kaldı sizinde çok heyecanlı tırnak makası alın yanınıza bence mutlaka benimki çok tırnaklı doğdu makas alana kadar her yerini yırttı

Valla kolik vs değilse cennet yarın kontrol var 2 haftalık oluyor çıkışta kahvaltı yapacağız ben lohusayım diye eve kapanmadım bi kaç kere çıktım öyle çok gezmedim ama mecbur kendimi hasta gibi görüyordum ilk zamanlar yataktan çıkmıyordum bu da yanlış sezeryan vs olsaydım farklı olurdu belki o konuda bir şey diyemem yavaş yavaş başlıyorum sling aldım korkuyorum koymaya cesaret edersem slinge koyacağım bugün çamaşır dağ olmuş onları hallettim evi sildim süpürdüm mutfak dolabı full parmak izi buzdolabı dolmuş bebe uyurken onları halettim her gün robot çalışıyor ama evde insan olunca pislik çok ayda 1 temizlikçi ile anlaştım ama o gelene kadar dolaplar izli mi kalacak mecburen yapıyorum ama daha ocakta yemek bile ısıtmadım hiç ev kalabalık olunca işi daha çok 3 4 kere makine çalışıyor misafir geliyor sağolsun gelen misafirlerim iyiydi hepsi eli dolu geldi bulaşık makinesi bile boşalttılar

Terapiye psikologa mı gidiyorsun aile terapistine mi? Bende istiyorum. Bu hamilelik döneminde bi iki kere sinir patlaması yaşadım. Kızımda bu halimden biraz korktu. Normalde yapmadığım bi şeydi. O yüzden bu süreci ve sonraki süreci yönetmek için gitmek istiyorum. Ama normal psikolog mu yoksa aile terapisti mi bilemedim.
Yaaaa tadını çıkarın çünkü srtık hep 3 kişi olacaksınız , wc de bile

Mesajını eşime okudum diyorum bak korkulucak kadar diğilmişEşin ne güzel bak yapmış bazen bende boşuna ağlıyorum konuşuyorum mesela şimdi annem yanımda ben diyor rahatım senden sana çok yardım ediyor gerçekten öyle çok çok şükür ondan biz yaparız kız

Baya masrafa giriliyor en ufak süse püse ne kadar para harcadım dediğin gibi yaptığına değer insanlara yapacan boşver o zaman hiç uğraşma
Ağırlaştık tabii kimsenin bir yardimi yok valla

Ayy çok az kaldı sizinde çok heyecanlı tırnak makası alın yanınıza bence mutlaka benimki çok tırnaklı doğdu makas alana kadar her yerini yırttı
Yerim onu ben nasıl şimdi kız bebek çok güzel oluyor hele de annesi de güzel ağzı burnu minnacıktir

Nasıl davranıyo kardeşine

gece bi yandan bi yanıma dönerken bacağımı bi kaldırdım böyle çarşaf yırtılır gibi bi acı hissettim ya. Çok korktum. Günleri belli olanlar ne güzel , bizim daha şafak belirsiz
Bende iki üç gündür fenayım biraz dolasinca alt kısmımda sızlama oluyor resmen hissediyorum ama gün belli olduğu için diyorum dinlen dayan suyun muyun gelir ,
Seninki de nasılsa az kaldı canım belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…