O kadar dedim demi boşuna stres yapıyoruz adamlar da herşeyin farkında bak ne güzel mis gibi olmuşKolay ya emziriyorum uyuyo diğer çocuğuma bakıyorum eve de geçtim işleri de yapıyorum sonra altını al doyur tekrar by by acıkana kadar
Evde temizmiş kocam çok güzel yapmış mis gibi kokuyıor özenmiş baya ben çok panik oldum çok sordum sanırım ondan memnun olayım diye baya uğraşmış belli.d keşke laf etmeseydim pis olsaydı da bugün yarın yapardm çok iyiyim çünkü boş yere adamı üzdüm temizlet diye
Ben doğumdan sonra içmiştim malt içecegi duş alıp uyumustum bir uyandım göğüslerim resmen patlayacak gibiydi bende çok işe yaramıştı tavsiye ederim birde kuruyemiş kızlar bununla birlikte kuruyemiş hurma yiyin bol bol dut kurusu sonra bende işe yarayanlar bunlardi ve duş alıp uyuyup dinlene bilmekPromalt içmeye başlayan var mı? Doğumdan önce içelim mi sizce kızlar
Canim ben online klinik psikolog birinden destek alıyorum 4. Ayımdan beri. Bana iyi geldi. Hatta bazı kararlar verdim bu süreçte eşim böyle iyi gelecekse sana hep git falan dedi.Terapiye psikologa mı gidiyorsun aile terapistine mi? Bende istiyorum. Bu hamilelik döneminde bi iki kere sinir patlaması yaşadım. Kızımda bu halimden biraz korktu. Normalde yapmadığım bi şeydi. O yüzden bu süreci ve sonraki süreci yönetmek için gitmek istiyorum. Ama normal psikolog mu yoksa aile terapisti mi bilemedim.
Yaaaatadını çıkarın çünkü srtık hep 3 kişi olacaksınız , wc de bile
Ayy dut yiyemem nefret ediyorum duttan ama diğerlerini mutlaka yapayım inşallah hepimizin sütü olur çocuğa da bize de iyi gelirBen doğumdan sonra içmiştim malt içecegi duş alıp uyumustum bir uyandım göğüslerim resmen patlayacak gibiydi bende çok işe yaramıştı tavsiye ederim birde kuruyemiş kızlar bununla birlikte kuruyemiş hurma yiyin bol bol dut kurusu sonra bende işe yarayanlar bunlardi ve duş alıp uyuyup dinlene bilmek
Dut kurusunu kaynatıp suyunu içeceksin balım oda çok güzel süt yapar sevmiyorsan tabi diğerlerini dene ama malt içecegini şiddetle tavsiye ederim. İnşallah canm hepimizin sütü olsun çocuklarımıza yarasın inşallah süt olmazsa da yapacak bişey yok şimdi mamalar en sütüne çok yakın olmazsada üzülmek strese girmek asla yokAyy dut yiyemem nefret ediyorum duttan ama diğerlerini mutlaka yapayım inşallah hepimizin sütü olur çocuğa da bize de iyi gelir
Geçtik sabah iyiyizjulettae canım eve geçtin mi nasıl oldunuz prensesle
çok minik varya hiçbir şey anlaşılmıyor sevilmiyorda korkuyoruzYerim onu ben nasıl şimdi kız bebek çok güzel oluyor hele de annesi de güzelağzı burnu minnacıktir
oğlum dokunmak istiyor ama dokunuyor mu vuruyor mu belli değilNasıl davranıyo kardeşine
Bende bazen beyaz akıntı oluyor nişan mı olmuyormuşKızlaaar benim azönce nişanım geldi, kanlı değildi beyazdı. Dün çok kasılmalarım vardı, bugün neredeyse hiç yok. Hastahaneye gitmeme gerek yok sanırım, sancım yok çünki?
Biz napacaksak yeriz diye korkuyoruz eşim ve ben uzun zamndir küçük bebek sevmedikçok minik varya hiçbir şey anlaşılmıyor sevilmiyorda korkuyoruz
Çok sevindim evde olmana ben asla duramiyorum başka bir yerde illa evimin rahatı olacak tatile bile gitsem evime döndüğüm zaman aşırı derece de mutlu oluyorum öpesim geliyor evimiGeçtik sabah iyiyizçok hoş bir his evde olmak tadını çıkarıyorum
Ooh Cook şükür kendini fazla yormadan elinden ne kadar geliyorsa yavaş yavaş yaparsın çocuğuna da mis gibi bakarsın kim kaç tane çocuk doğurursa doğursun ne kadar tecrübeli olursa olsun anneden iyi bilemez tuhaf bir içgüdü geliyor anneye bebekle birlikte baskasinn yeni dogan çocuğunu insan kucagina almaya korkarken kendi çocuğunda başka bir duygu gelişiyor destek yerine köstek oluyorlar kafan rahat olurZaten yenidoğana bakmak kolay sürekli uyuyor emzir gazını al altını al uyut bu döngü ama etrafta çok insan olunca kötü bilerek uyandırıp duruyorlar sevilecek bi tarafı da yok oyalanmıyor da hele benim oğlum doğduğunu bile anlamadı daha hani 3 4 aylık olsa agu bugu yapsa oyalamak gerekse belki destek lazım olur bugün eşimin işi vardı dışarı çıktı sabah emzirdim uyuttum duşumu aldım evi bile süpürdüm
Çok iyi ya benim oğlan çok rahat çocuktu doğduğunda umarım bu da öyle olurValla kolik vs değilse cennetyarın kontrol var 2 haftalık oluyor çıkışta kahvaltı yapacağız ben lohusayım diye eve kapanmadım bi kaç kere çıktım öyle çok gezmedim ama mecbur kendimi hasta gibi görüyordum ilk zamanlar yataktan çıkmıyordum bu da yanlış sezeryan vs olsaydım farklı olurdu belki o konuda bir şey diyemem yavaş yavaş başlıyorum sling aldım korkuyorum koymaya cesaret edersem slinge koyacağım bugün çamaşır dağ olmuş onları hallettim evi sildim süpürdüm mutfak dolabı full parmak izi buzdolabı dolmuş bebe uyurken onları halettim her gün robot çalışıyor ama evde insan olunca pislik çok ayda 1 temizlikçi ile anlaştım ama o gelene kadar dolaplar izli mi kalacak mecburen yapıyorum ama daha ocakta yemek bile ısıtmadım hiç ev kalabalık olunca işi daha çok 3 4 kere makine çalışıyor misafir geliyor sağolsun gelen misafirlerim iyiydi hepsi eli dolu geldi bulaşık makinesi bile boşalttılar
Yok canım nerden hiç sormuyorlar bebeğin alıcakları alındımı ütüsünü yaptınmı hepsi neden bana aşırı güveniyorlar yapar eder kv diyorki sen nasıl unutmuyorsun torunu için diyor her gün şunu bunu yediriyorsun ben unuturum diyor bir anne nasıl unuta bilirBaya masrafa giriliyor en ufak süse püse ne kadar para harcadım dediğin gibi yaptığına değer insanlara yapacan boşver o zaman hiç uğraşma
Ağırlaştık tabii kimsenin bir yardimi yok valla
Güveniyorlar nasılsa ne gerek var kendilerine biliyorlarYok canım nerden hiç sormuyorlar bebeğin alıcakları alındımı ütüsünü yaptınmı hepsi neden bana aşırı güveniyorlar yapar eder kv diyorki sen nasıl unutmuyorsun torunu için diyor her gün şunu bunu yediriyorsun ben unuturum diyor bir anne nasıl unuta bili
Allah bize sağlık versin hep diyorum kendimiz kendi işimizi yaparız geçen oğlum düşünce anladımki ne kadar boş şeylere canımı sıktımGüveniyorlar nasılsa ne gerek var kendilerine biliyorlar
Bizimkide ayrı bir alem yarım ağız sordu bir eksik varmı diye yapılacak bişi varmı diye yok dedim taa benden bir saat uzaktan aramış soruyor gelip sorsa bak şu is var derdim belki aman canları sağolsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?