Haftada 3kez yıka annesi en az haftada 2olsun ev cokmu soğuk banyo yapmak çok iyi geliyor bebeklere elektrikli sobalardan al birtane banyo yaparken aç üşümez o zaman
Kızlar ben çok yoruldum ya hiç durmuyor uyumuyo emmiyo çok yorgunum annelik böyle birşeyse ben anne olmayı hakedememişim inanılmaz sinirleniyorum sürekli ağlıyo ıkınıyo gazlı bi bebek annelik bana göre değilmiş diye düşünüyorum sonra çok üzülüyorum
Kızlar ben çok yoruldum ya hiç durmuyor uyumuyo emmiyo çok yorgunum annelik böyle birşeyse ben anne olmayı hakedememişim inanılmaz sinirleniyorum sürekli ağlıyo ıkınıyo gazlı bi bebek annelik bana göre değilmiş diye düşünüyorum sonra çok üzülüyorum
Biz de aynıyız benim bebiş emiyor ama sürekli memede durmak istiyor meme ağzında uyuyor ama derin uykuya geçmiyor bırakacağımı anlayınca gözlerini açıyor. Daha 20 günlük. Ben sinirlendikçe odadan çıkıp sakinleşip öyle giriyorum 5 dk uzaklaşıyorum. Zaten sürekli ağlıyor 5 dk daha ağlasın diyorum artık. Gece tahammül seviyem iyice azalıyor saatlerce oturuyoruz
Kızlar benim d vitaminimde bu eczanede kutu üstüne 1 defa 3 damla yazmışlardı bende öyle veriyordum aradada unutuyordum ama sizin konuşmaları görünce chatcptye sordum ve kesinlikle 3 damla verilmemesi gerektiğini söyledi
Bir de aklınızda bulunsun her akşam serum fizyolojik ile burnunu yıkıyorum nasıl biz bile burnumuz tıkalı iken uyuyamazken uykumuz bölünürken bebeklerdede bu öyle
Bir de aklınızda bulunsun her akşam serum fizyolojik ile burnunu yıkıyorum nasıl biz bile burnumuz tıkalı iken uyuyamazken uykumuz bölünürken bebeklerdede bu öyle
Ben bazen günde 2 yıkıyorum hiç kalkmıyor küveti banyodan hamamcı teyzelere döndüm. Kafasını yıkamıyorum sıcak suya oturtuyorum karnına biraz masaj çıkınca da ısıtıcının önünde hcevizi yağı ile masaj uyku problemini böyle çözebildim. Bensiz uzun uyudu ilk kez böyle
iyi akşamlar eylül anneleri bu gruba önceden çok yazıyordum ama sonrasında girip yazamadım belki benim gibi lohusalığı zor geçirenler vardır diye konuşmak istedim sizlerle kızlar ben hamileliğimi çok özlüyorum size komik saçma gelebilir belki ama kocaman göbeğimi kızımın karnımda kıpır kıpır oynayışını süslenip püslenip gezmeyi o kadar çok özledim ki ben hamileliği çok sevmiştim bu duygular geçer mi zamanla sizce?
Elbette geçecek hamilelikte ilgi hep sizin üzerinizde oluyor ama bebek doğunca onun emmesi,uyuması hatta kakası hep gündemde bir anda külkedisi oluveriyorsunuz. Karnımdaki hareketlerine o kadar alışmışım ki bazen hala karnımda hareket hissediyorum. Uykumun arasında yüzüstü yatmayayım diye kendimi çeviriyorum sonra diyorum ki artık hamile değilsin bebişler nasıl ilk 3 ay kendini anne karnında hissediyorsa ve o rahatlığı istiyorsa bizim de öyle hissedip o günleri istememiz doğal. Bu bir adaptasyon süreci ve zamanla geçecek
Ben adet oldum ve gerçekten iyi hissetmiyorum kuzum esim bu aşamada nasıl olduğumu bile sormadı söyleyince kurbanım sana diyor ama ben kırıldım yoruldum iyice bittim sanki
Bebekle yardım ediyormu sana?genelde erkekler öyle bende 2 sene doğum yaptım diye vitaminsiz kaldım ağrımayan yerim yok bitmiş durumdayım ama o beni güçlü hesap ediyor
iyi akşamlar eylül anneleri bu gruba önceden çok yazıyordum ama sonrasında girip yazamadım belki benim gibi lohusalığı zor geçirenler vardır diye konuşmak istedim sizlerle kızlar ben hamileliğimi çok özlüyorum size komik saçma gelebilir belki ama kocaman göbeğimi kızımın karnımda kıpır kıpır oynayışını süslenip püslenip gezmeyi o kadar çok özledim ki ben hamileliği çok sevmiştim bu duygular geçer mi zamanla sizce?