Bu arada o kadar cok doğuran oldu ki yetişemiyorumben birini tebrik ettim doğurdu ama diğeri kimdi takip edemedim
Kesinlikle katiliyorumBebekler zayıf olsa beslenemiyor oluyor kilolu olsa bi sürü şeyden supheleniyorlar valla akışına bırakmak lazım canim bence ben oyle yaptim napalim sağlıklı olsunlar inşallah başka elimizden bisi gelmez
Dikiş işlemleri kaç dk sürüyor bilmiyorum ama dediğiniz gibi bebeği anlık görüyoruz aslında dikme işlemlerinde sanırım ağrı olmuyor ama çekip gerdiklerini falan hissediyoruz yani öyle diyorlar genelde bakalım deneyimleywceğiz en güzeli olsun hepimiz içinYani bebeği görmek istiyorum aslında ama, hemen çıkarıp gönderiyolar zaten sonra baya sürüyo dikme işlemlerisakinleştirici de veriyolarmış bebek çıktıktan sonra belki bi anda doğum başlarsa genel olması da zor belli bir açlık süresi var genelde, hayırlısı bakalım herkes için
Değil mi ya ben de merakla bakıyorum nasıl geçmiş doğumlar diye ama ayrıntı yok tabi o telaşıyla kimse yazamıyor kızlar doğuranlar bir boluğunuz olduğunda doğum hikayelerini bekliyoruzBu arada o kadar cok doğuran oldu ki yetişemiyorumbazı arkadaşlarımız sagolsunlar araya girip ben doğurdum diyor o kimdi bu kimdi derken arada kaynayanlar oluyor herkes sağlıklı alsın kucağına da kafam gitti iyice
Gün içinde uyumuyor musun? Ben 1-2 saat kestiriyorum. İyi geliyor yoksa enerjimde kalmıyor gecede dinlenemiyorumKizlar sabahlari ben erkenden kalkiyorum gunduzleride surekli uykulu ve halsizim galiba stresten diye dusunuyorum..sizde durumlar nasil?
Gözün aydın canımmKızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Ayaklarımın uyusuklugu geçti ağrım başladı ama iyiyim çok şükür canım teşekkür ederimGözün aydın canımmsen nasılsın
Gözünüz aydın çok sevindimKızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Bugündü yarındı derken doğdu bebişAyaklarımın uyusuklugu geçti ağrım başladı ama iyiyim çok şükür canım teşekkür ederim
Cok sukur kuzum bak geldi geçti artik kollarında büyüyecek kuzun cok sevindim yanında olmasınaKızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Karnımda yok ama basenlerim berbat haldeKızlar çatlaklarınız ne durumda?
Gözünüz aydın çok sevindim
Bugündü yarındı derken doğdu bebişsağlıkla büyüsün inşallah
Çok teşekkür ederim sağolun kızlar darısı sağlıkla sizlere inşallahCok sukur kuzum bak geldi geçti artik kollarında büyüyecek kuzun cok sevindim yanında olmasına
Çok teşekkür ederim inşallahGözün aydınsağlıkla mutlulukla büyütün inşallah ilk birkaç gün az emmesi normal sık sık dene güçlenecek daha sonra
Benim de ya ve oraya hiç kimse krem kullan filan da demedi bilseydim kullanırdımKarnımda yok ama basenlerim berbat halde
Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar yarın doğumum var çok garip duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum. Heyecan, korku, sevinç hepsi bir arada sanki çok önemli bir sınava girecekmiş gibiyim. Herkeste olduğu gibi bana da son gün olur olmadık yorumlar yapanlar var. Ama ben bebeğime, hazırlıklara odaklanmak istiyorum. Hep bi eksik varmış gibi geliyor 2 aydır bavul hazırlamama rağmeninşallah yarın her şey yolunda gider de sizlere sağlıklıyız yazmak nasip olur iyi dileklerinizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?