2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
ben birini tebrik ettim doğurdu ama diğeri kimdi takip edemedim
Bu arada o kadar cok doğuran oldu ki yetişemiyorum bazı arkadaşlarımız sagolsunlar araya girip ben doğurdum diyor o kimdi bu kimdi derken arada kaynayanlar oluyor herkes sağlıklı alsın kucağına da kafam gitti iyice

Bebekler zayıf olsa beslenemiyor oluyor kilolu olsa bi sürü şeyden supheleniyorlar valla akışına bırakmak lazım canim bence ben oyle yaptim napalim sağlıklı olsunlar inşallah başka elimizden bisi gelmez
Kesinlikle katiliyorum

Kizlar sabahlari ben erkenden kalkiyorum gunduzleride surekli uykulu ve halsizim galiba stresten diye dusunuyorum..sizde durumlar nasil?

Dikiş işlemleri kaç dk sürüyor bilmiyorum ama dediğiniz gibi bebeği anlık görüyoruz aslında dikme işlemlerinde sanırım ağrı olmuyor ama çekip gerdiklerini falan hissediyoruz yani öyle diyorlar genelde bakalım deneyimleywceğiz en güzeli olsun hepimiz için

Değil mi ya ben de merakla bakıyorum nasıl geçmiş doğumlar diye ama ayrıntı yok tabi o telaşıyla kimse yazamıyor kızlar doğuranlar bir boluğunuz olduğunda doğum hikayelerini bekliyoruz

Kizlar sabahlari ben erkenden kalkiyorum gunduzleride surekli uykulu ve halsizim galiba stresten diye dusunuyorum..sizde durumlar nasil?
Gün içinde uyumuyor musun? Ben 1-2 saat kestiriyorum. İyi geliyor yoksa enerjimde kalmıyor gecede dinlenemiyorum

Kızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Cok sukur kuzum bak geldi geçti artik kollarında büyüyecek kuzun cok sevindim yanında olmasına

Merhaba arkadaşlar yarın doğumum var çok garip duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum. Heyecan, korku, sevinç hepsi bir arada sanki çok önemli bir sınava girecekmiş gibiyim. Herkeste olduğu gibi bana da son gün olur olmadık yorumlar yapanlar var. Ama ben bebeğime, hazırlıklara odaklanmak istiyorum. Hep bi eksik varmış gibi geliyor 2 aydır bavul hazırlamama rağmen inşallah yarın her şey yolunda gider de sizlere sağlıklıyız yazmak nasip olur iyi dileklerinizi esirgemeyin

Gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah ilk birkaç gün az emmesi normal sık sık dene güçlenecek daha sonra
Çok teşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkese sağlıkla kavuşmak nasip olsun evet deniyorum bugün bir tık aldı gibi ama 5 dk sürmedi sağıp azcık şırıngayla verebildim 7 cc ancak

Kızlar bu yaz günü bebek 3 günlük annem uzun kollu üst ve patikli alt giydiriyor fazla değil mi daha beresi eldiveni vardı ben çıkardım

Allah yardımcınız olsun inşallah çok kolay bir doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…