- 29 Eylül 2020
- 164
- 51
- 98
- 30
Böyle de üşümez mi acaba ya yenidoğan olunca aşırı korkuyorumBunlar oda ısısına göre
Dualarımız seninle canım yarın bambaşka bir güne uyanacaksın ne mutlu sana doğumdan çıkınca haber et yaz bizlereMerhaba arkadaşlar yarın doğumum var çok garip duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum. Heyecan, korku, sevinç hepsi bir arada sanki çok önemli bir sınava girecekmiş gibiyim. Herkeste olduğu gibi bana da son gün olur olmadık yorumlar yapanlar var. Ama ben bebeğime, hazırlıklara odaklanmak istiyorum. Hep bi eksik varmış gibi geliyor 2 aydır bavul hazırlamama rağmeninşallah yarın her şey yolunda gider de sizlere sağlıklıyız yazmak nasip olur iyi dileklerinizi esirgemeyin
Evet dün gece uyurken müslinle kundak yaptım terledi sonra açtm sabah burnundan fırt fırt ses çıkarıyodu ödüm koptuBebeğin üşüdüğünü burnundan ve kulaklarından anlayabilirsin canım soğuk değilse üşümüyordur. Bebekler asıl çok giydirip terletince hasta oluyor
Evet ya gerçekten nasıl giydirilir bilmiyorum korkuyorum terlemiyor bu halde ama teni çok sıcakEylül geldi ama hâlâ çok sıcak klima da çarpabilir dediğiniz gibi, benim de hastane çıkışım kalın gibi ama hepsi öyle çok ince de bulamadım
Anneni uyar cnm teninin cok sicak olmasi tehlikeli, demek ki terleyemiyor terlese vucudu sogurdu, yeterince beslenemediginde terleme sorunu da olusuyor cok dikkat edinEvet ya gerçekten nasıl giydirilir bilmiyorum korkuyorum terlemiyor bu halde ama teni çok sıcak
Sadece uzun kol zıbın giydirseniz tek katEvet ya gerçekten nasıl giydirilir bilmiyorum korkuyorum terlemiyor bu halde ama teni çok sıcak
Haha aynıyız ya uğraştıracaklar bizi belliGece üç kere kalkıyorum üçüncü sabah 7 yi geçinceye denk geliyor kahve kahvaltı uyumuyorum daha 2 saatte bir kalkiyordum dün gece ilk kez 2 buçuk saatte bir kalktım. Gündüz uyuyor gece gözü açık bı kalkınca da iki saat uyumuyoruz
Aslında öyle sayılır uzun kol üst alt da uzun sadece ek olarak patikli gece geçsin yarın sabah ayağını açık giydiricem en azındanSadece uzun kol zıbın giydirseniz tek kat
Çok giydirmiyor o halde sadece uzun kol zıbın ve patikli alt yeni doğan için ideal bence de zaten Eylül 15den sonra da havalar soğuyorAslında öyle sayılır uzun kol üst alt da uzun sadece ek olarak patikli gece geçsin yarın sabah ayağını açık giydiricem en azından
Evet eli ayağı boşta kalsın en azından, ne tatlı dertlerAslında öyle sayılır uzun kol üst alt da uzun sadece ek olarak patikli gece geçsin yarın sabah ayağını açık giydiricem en azından
Aynen yazdığını okudum anneme canım o da sen bilirsin ben hasta olur diye korkuyorum diyor ben de şimdi klimayı açtım 28de çalışsın fanını da kıstımAnneni uyar cnm teninin cok sicak olmasi tehlikeli, demek ki terleyemiyor terlese vucudu sogurdu, yeterince beslenemediginde terleme sorunu da olusuyor cok dikkat edin
Kesinlikle öyle Allah isteyen herkese nasip etsin çok harika bir duygu annelikEvet eli ayağı boşta kalsın en azından, ne tatlı dertler
İşte hava 41 derece canım yoksa sorun yok da artık 15 eylüle kadar kavga dövüş devam etcez evdeÇok giydirmiyor o halde sadece uzun kol zıbın ve patikli alt yeni doğan için ideal bence de zaten Eylül 15den sonra da havalar soğuyor
Kızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Gece bende çok uyuyamıyorum. Gündüz kızım uyuyunca uyuyorum bende. O şekilde daha iyi oluyor. Tek gece uykusu bölük pörçük oluyorYok uyuyamiyorum oglum var mecbur onla ilgileniyorum..aslinda gecede cok gec yatmiyorum ama yinede uykumu alamiyorum bide stres var dogum yaklastikca
Bere ve çorap en çıkarılmaması gereken parçalarmış, yine bize Gebe Okulu'nda diyerek lafa gireceğim, hay Gebe Okulu'na diyenler olabilirKızlar bu yaz günü bebek 3 günlük annem uzun kollu üst ve patikli alt giydiriyor fazla değil mi daha beresi eldiveni vardı ben çıkardım
YaBere ve çorap en çıkarılmaması gereken parçalarmış, yine bize Gebe Okulu'nda diyerek lafa gireceğim, hay Gebe Okulu'na diyenler olabilirOnlar gerisini okumasın İşte Gebe Okulu'nda bebek en çok kafasından üşür dediler, hatta o yüzden yıkarken de en sona kafasını bırakın diye tembihlediler. Eldiveni de eğer tırnakları uzun değilse önermiyorlarmış. Eller hep soğuk olurmuş ama bu bebeğin üşüdüğünü göstermezmiş, ensesinden elinizi sırtına sokun ve oranın sıcaklığına göre ayarlayın kıyafetlerini dediler. Hastanede şu an sadece zıbın, çorap ve bere giydiriyorlarmış yenidoğanlara.
Ay çok güldüm sanaBere ve çorap en çıkarılmaması gereken parçalarmış, yine bize Gebe Okulu'nda diyerek lafa gireceğim, hay Gebe Okulu'na diyenler olabilirOnlar gerisini okumasın İşte Gebe Okulu'nda bebek en çok kafasından üşür dediler, hatta o yüzden yıkarken de en sona kafasını bırakın diye tembihlediler. Eldiveni de eğer tırnakları uzun değilse önermiyorlarmış. Eller hep soğuk olurmuş ama bu bebeğin üşüdüğünü göstermezmiş, ensesinden elinizi sırtına sokun ve oranın sıcaklığına göre ayarlayın kıyafetlerini dediler. Hastanede şu an sadece zıbın, çorap ve bere giydiriyorlarmış yenidoğanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?