- 3 Mayıs 2023
- 1.607
- 865
- 53
- 32
Tek kat ise normal bence yenidoğan cildi çok hassas kısa kollu giydirmek nasıl olur bilemedimKızlar bu yaz günü bebek 3 günlük annem uzun kollu üst ve patikli alt giydiriyor fazla değil mi daha beresi eldiveni vardı ben çıkardım
Çift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum daTek kat ise normal bence yenidoğan cildi çok hassas kısa kollu giydirmek nasıl olur bilemedim
Gözün aydın yavrum valla senin için seviniyorum en çok kurtuldun düşüncelerden korkulardan. Prenses kaç kilo doğdu dedikleri gibi şeyler var mıymış?Kızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Ben de böyleyim, hamileliğimin ilk zamanları gibi oldum gözümden sürekli uyku akıyorKizlar sabahlari ben erkenden kalkiyorum gunduzleride surekli uykulu ve halsizim galiba stresten diye dusunuyorum..sizde durumlar nasil?
Çok giydirme canım sıcaktan mayışır uyur emmez yoksaÇift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum da
ahh canım inan ki çok sevindim senin adına, kuvezde olmaması çok iyi bir haber. küçük doğan bebekler hızlı büyüyor diyorlar, ne güzel emiyormuş daKızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Çift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum daTek kat ise normal bence yenidoğan cildi çok hassas kısa kollu giydirmek nasıl olur bilemedim
Patiksiz alt bile giydirmek istediğimde kavga dövüş oluyoruz yaÇok giydirme canım sıcaktan mayışır uyur emmez yoksa
Bacaklarım basenlerim çok çatladı benim de doğumdan sonra karnımda da çok belli olur mu kiKarnımda yok ama basenlerim berbat halde
Karnımda yok ama yanlarımda yani kalçamın üst kısmında fena şekilde kırmızı yarıklar olmuş kedi tırmalamış gibi, görünce şok oldum ama nedense umrumda değil bebisim iyi olsun yeter ben çatlamaya razıyımKızlar çatlaklarınız ne durumda?
Yok uyuyamiyorum oglum var mecbur onla ilgileniyorum..aslinda gecede cok gec yatmiyorum ama yinede uykumu alamiyorum bide stres var dogum yaklastikcaGün içinde uyumuyor musun? Ben 1-2 saat kestiriyorum. İyi geliyor yoksa enerjimde kalmıyor gecede dinlenemiyorum
Aynen aynen ilk zamanlarina goru donmus gibi hissdiyorum bnde kendimi migde bulantim bile geri basladiBen de böyleyim, hamileliğimin ilk zamanları gibi oldum gözümden sürekli uyku akıyor
Gece üç kere kalkıyorum üçüncü sabah 7 yi geçinceye denk geliyor kahve kahvaltı uyumuyorum daha 2 saatte bir kalkiyordum dün gece ilk kez 2 buçuk saatte bir kalktım. Gündüz uyuyor gece gözü açık bı kalkınca da iki saat uyumuyoruzGece kaç saatte bir kalkıyorsun? Benimki gündüz çok uyuyor gece Full gözler açıkBiraz yalnız kalmak iyi gelir bence iyi yapmışsın
Çok sıcakmış gerçekten, ince ama uzun kol olabilir müslin takımlardanÇift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum da
Bi sayfada kaç derecede nasıl giydirileceği vardı onu bulursam atarım evin varmı derece ölçeriÇift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum da
Allah'ım çok şükür bin şükürKızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
Pamuklu giyiyor o da biraz kalın geliyor galiba klimayı açmaya da korkuyorum belki çarpar diyeÇok sıcakmış gerçekten, ince ama uzun kol olabilir müslin takımlardan
Ateş ölçer almış mıydınız bi bakın olmadı
Çok iyi olur ya evde derece ölçer yok ama kendinin ateşi 37.7ydi normalde 37.5e kadar olması lazmmışBi sayfada kaç derecede nasıl giydirileceği vardı onu bulursam atarım evin varmı derece ölçeri
Bunlar oda ısısına göreÇok iyi olur ya evde derece ölçer yok ama kendinin ateşi 37.7ydi normalde 37.5e kadar olması lazmmış
Bebeğin üşüdüğünü burnundan ve kulaklarından anlayabilirsin canım soğuk değilse üşümüyordur. Bebekler asıl çok giydirip terletince hasta oluyorÇift kattı teke düşürdüm antepte hava 41 derece o yüzden endişe ediyorum bebek alev gibi yenidoğan bu kadar sıcak olur mu onu da bilmiyorum da
Patiksiz alt bile giydirmek istediğimde kavga dövüş oluyoruz ya
Eylül geldi ama hâlâ çok sıcak klima da çarpabilir dediğiniz gibi, benim de hastane çıkışım kalın gibi ama hepsi öyle çok ince de bulamadımPamuklu giyiyor o da biraz kalın geliyor galiba klimayı açmaya da korkuyorum belki çarpar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?