• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Selamm bu saatten sonra doktor niye değiştiriyorsun anlamadım. Hem 40 hafta olmuşsun artık kendi gelmezse suni verirler. Doktor tatile çıkmasa bile riskli bence
Teşekkür ederim cevap için🩷 42 de bile doğuran oluyor ya, bebeğimin kendi gelme düzenini bozmak istemedim. Kendi sancınla doğurmak suniden daha kolay diye duydum o yüzden kafam karışık. Keşke tatile gitmeseydi

Selam, ben şu an 38.haftada olduğum için ek bir rapor götürmedim. Çalışabilir raporunu aldığım zamanki tarihe göre ayarlarız dedi müdür yardımcım
32.haftam temmuz ortasına geldiği için çalışabilir raporu alma dediler. Başka bi şey de istemediler doğum yaptığında rapor getirirsin diye söyledi idarem
Ben de bu sekilde dusundum 32. Hafta temmuz a geldiği için çalışabilir raporu almadim bu hafta için dilekçe yazdım idare bugun inatla rapor istediğini soyluyor ne raporu dediğimde de onlar da bilmiyor 🤔

Babası neden kızmış? Eşine helal olsun gerçekten ne güzel bir insan
Yok niye geç kalmış saat ondaki otobüse dokuzda gelsin istiyormus şimdide telefonunu kurcalamis kız arayıp şu arkadaşım nurdan değilmi anne diye soru sorup kapatıyor

Yok niye geç kalmış saat ondaki otobüse dokuzda gelsin istiyormus şimdide telefonunu kurcalamis kız arayıp şu arkadaşım nurdan değilmi anne diye soru sorup kapatıyor
Ay kıyamam yaa söyle darlamasın bence kızı üzmesin bu gün özel bir gün ekstra duygusal olur

🥹 Bebeğin nasıl iyidir inşallah 🤲🏻 kaçıncı haftada doğmuştu, birde kuvozde koydular mı? Bana boyunu hiç bir zaman söylemedi doktor 🤷🏻‍♀️ ama 2 kilo dedi. 9. Aya yeni girdik ama korkuyorum haftaya doğururum diye. Kilo önemli değil, sağlıklı olsunlar İnşallah 🤲🏻. Ama yinede insan korkuyor bebişler minik olunca
Canım kızım iyi çok şükür sadece çok küçük. 36. Hafta biter bitmez doğdu çok şükür kuvöze de girmedi. 36. Hafta biter bitmez acil alındım doğuma 37 haftalık olmuştu ama 32. Haftalık gelişimle doğdu 1 ay geriden geliyordu

Canım kızım iyi çok şükür sadece çok küçük. 36. Hafta biter bitmez doğdu çok şükür kuvöze de girmedi. 36. Hafta biter bitmez acil alındım doğuma 37 haftalık olmuştu ama 32. Haftalık gelişimle doğdu 1 ay geriden geliyordu
Önemli olanda bu çok şükür kuvozde girmemiş 🥹 İnşallah benim bebeğim de kuvoze girmez 🤲🏻

Kızlar benim nişanım geldi azıcık kanlı bi şekilde birde ishal olmuşum bunların üst üste gelmesi beni aşırı gerdi doğum yakın mı acaba sabah kontrolümüz var

Back
X