• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor 12. Hafta kontrolüm var acaba görür müyüm?

Gözün aydın canım ama heyacan bitmiyor mesela ben duysam bile diyorum acaba atıyormu off
Bende duydum 2 kere ama önceki gebeliğimde kalbi durmuştu o yüzden biraz endişeliyim bugün de ara ara regl olacakmışım gibi bi kaç kere ağrı oldu Allahtan ümidimi kesmiyorum ama endişeleniyor insan bu ağrılar kese büyüdüğü için oluyor dimi kızlar

Merhaba arkadaşlar çok acil bir sorum var. Benim CVS testi yaptırmam lazım Hataylıyım ilk iki gebeliğimde Hatay'da yapıldı ama depremden sonra burada yapılmıyor ücretli var oda 30.000 tl. Adana ve Gaziantep'te ücretsiz yaptırabileceğim hastaneler var hangisini önerirsiniz 1. Adana Çukurova üniversitesi ve uygulama araştırma merkezi 2 adana şehir hastanesi 3 Dr Ersin Arslan

Eklentiler

• IMG_20250205_144045.webp
    IMG_20250205_144045.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250205_144040.webp
    IMG_20250205_144040.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 35
Bende duydum 2 kere ama önceki gebeliğimde kalbi durmuştu o yüzden biraz endişeliyim bugün de ara ara regl olacakmışım gibi bi kaç kere ağrı oldu Allahtan ümidimi kesmiyorum ama endişeleniyor insan bu ağrılar kese büyüdüğü için oluyor dimi kızlar
Benimde ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ama iyi düşünmeye çalışıyorum

Kızlar ben nefes darlığı yaşıyorum ya nefes nefese kalıyorum aldığım nefes yetmiyomuş gibi sanki. Bunu yaşayan var mı ? İnternette baktığımda olabileceği yazıyor demir eksikliği falan neden olabiliyormuş buna

Kızlar merhaba 6+0 haftalığım. Yarın Dr gitsem bebek görünürmü. Kan takibi yapmadım. Ama döngünün 27. Günü silik çizgiyle öğrendim. Yani sat'a 1 gün kala sizler kaç haftalikken kalp atışını gördünüz?

Kızlar merhaba 6+0 haftalığım. Yarın Dr gitsem bebek görünürmü. Kan takibi yapmadım. Ama döngünün 27. Günü silik çizgiyle öğrendim. Yani sat'a 1 gün kala sizler kaç haftalikken kalp atışını gördünüz?
Ben gördüysem sende görürsün diye düşündüm ama 😚😚
6+1 hesaplayıp gittim bebeğe göre 6+2 çıktı 🥲🥲🥲😍😍😍 kalp atışı da duydum çok güzeldi lioo
İmkanın varsa git ne kaybedersin

Ben gördüysem sende görürsün diye düşündüm ama 😚😚
6+1 hesaplayıp gittim bebeğe göre 6+2 çıktı 🥲🥲🥲😍😍😍 kalp atışı da duydum çok güzeldi lioo
İmkanın varsa git ne kaybedersin
Evet en kötü duymasam bile 1 hafta sonra gitmeme bahane olur 🥰 o zamn ben yarın gideyim. Çok acele ediyorum görmek için. Bende yarin 6+1 oluyorum

Kızlar ben nefes darlığı yaşıyorum ya nefes nefese kalıyorum aldığım nefes yetmiyomuş gibi sanki. Bunu yaşayan var mı ? İnternette baktığımda olabileceği yazıyor demir eksikliği falan neden olabiliyormuş buna
Bende ya salonda mutfağa gidiyorum nefes nefese yemek yaptım şimdi zorla ayakta durdum nefes nefese kalıyorum sürekli tansiyon normal çıkıyo bayılcak gibi hissediyorum hatta nedenini bilmiyorum

Evet en kötü duymasam bile 1 hafta sonra gitmeme bahane olur 🥰 o zamn ben yarın gideyim. Çok acele ediyorum görmek için. Bende yarin 6+1 oluyorum
İnşallah gözükür ama diğer gruptaki arkadaşında benimde vajina ultrasonuyla gözüktü ve kalp atışı dinlendi
Karından gözükmedi bebeğim hiç boş kese gibi duruyordu
Ben kendim gözükmeyince rica ettim lütfen alttanda bakalım diye öyle çıktı hemen meydana 🥲🥲 çok güzeldi
Eğer alttan muayene ile ilgili bir sıkıntın yoksa sende gitmişken yaptır gerekirse benim gibi olursa 🥲 ben o an çok taktım kafaya valla 2 dakikada dedim kalp duyacam diye geldim bebek görünmüyor diye moralim bozuldu hemen

İnşallah gözükür ama diğer gruptaki arkadaşında benimde vajina ultrasonuyla gözüktü ve kalp atışı dinlendi
Karından gözükmedi bebeğim hiç boş kese gibi duruyordu
Ben kendim gözükmeyince rica ettim lütfen alttanda bakalım diye öyle çıktı hemen meydana 🥲🥲 çok güzeldi
Eğer alttan muayene ile ilgili bir sıkıntın yoksa sende gitmişken yaptır gerekirse benim gibi olursa 🥲 ben o an çok taktım kafaya valla 2 dakikada dedim kalp duyacam diye geldim bebek görünmüyor diye moralim bozuldu hemen
Karindan gorunmezse alttan baktiricam o zaman. Ay hadi inşallah

Bende ya salonda mutfağa gidiyorum nefes nefese yemek yaptım şimdi zorla ayakta durdum nefes nefese kalıyorum sürekli tansiyon normal çıkıyo bayılcak gibi hissediyorum hatta nedenini bilmiyorum
Bende öyle oluyorum ya tansiyon kontrolü yapıyorum benimde normal. Sizde varmı demir eksikliği peki ? Belkide ondandır. Cumartesi doktora gideceğim sorarım bakalım

Ben hint yağı aldım ellerim ve saçlarım için hem ilerde saç dökülmesi minunum olur diye düşündüm şimdiden kullanıyorum. Vücudum için marka adı yasak mı bilmiyorum ama eczane markasının nemlendirici spreyini sıkıyorum. Çok su içiyorum ama dediğin gibi kuruluk oluyor ben de
Hint yağının gebelikte kullanılması sakıncalı diye biliyorum ama istersen yeniden araştır canım, onun yerine hindistan cevizi yağı kullanabilirsin ya da badem yağı. Bi de kullandığın kremler içerisinde paraben silikon oksibenzon olmamasına dikkat et. 😘

Back
X