Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende duydum 2 kere ama önceki gebeliğimde kalbi durmuştu o yüzden biraz endişeliyim bugün de ara ara regl olacakmışım gibi bi kaç kere ağrı oldu Allahtan ümidimi kesmiyorum ama endişeleniyor insan bu ağrılar kese büyüdüğü için oluyor dimi kızlarGözün aydın canım ama heyacan bitmiyor mesela ben duysam bile diyorum acaba atıyormu off
Genelde 16. Haftadan sonra diyorlar ama bebişin ne zaman gösterir o ona kalmışCinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor 12. Hafta kontrolüm var acaba görür müyüm?
12 de tahmin ediyoruz dedi kemik boy ölçüsünden 16 da net söylüyorum dedi dün doktor ama erkekse zaten 12 de gösteriyorCinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor 12. Hafta kontrolüm var acaba görür müyüm?
12 de belli oluyor, bazen göstermiyorlar tabiCinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor 12. Hafta kontrolüm var acaba görür müyüm?
Benimde ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ama iyi düşünmeye çalışıyorumBende duydum 2 kere ama önceki gebeliğimde kalbi durmuştu o yüzden biraz endişeliyim bugün de ara ara regl olacakmışım gibi bi kaç kere ağrı oldu Allahtan ümidimi kesmiyorum ama endişeleniyor insan bu ağrılar kese büyüdüğü için oluyor dimi kızlar
Çok geç gördüm yorumunuzu, teşekkür ederimGünaydınben en iyisi mi bilemiyorum ama gün gün gebelik var onu kullanıyorum.
Ben gördüysem sende görürsün diye düşündüm amaKızlar merhaba 6+0 haftalığım. Yarın Dr gitsem bebek görünürmü. Kan takibi yapmadım. Ama döngünün 27. Günü silik çizgiyle öğrendim. Yani sat'a 1 gün kala sizler kaç haftalikken kalp atışını gördünüz?
Evet en kötü duymasam bile 1 hafta sonra gitmeme bahane olurBen gördüysem sende görürsün diye düşündüm ama
6+1 hesaplayıp gittim bebeğe göre 6+2 çıktıkalp atışı da duydum çok güzeldi lioo
İmkanın varsa git ne kaybedersin
Bende ya salonda mutfağa gidiyorum nefes nefese yemek yaptım şimdi zorla ayakta durdum nefes nefese kalıyorum sürekli tansiyon normal çıkıyo bayılcak gibi hissediyorum hatta nedenini bilmiyorumKızlar ben nefes darlığı yaşıyorum ya nefes nefese kalıyorum aldığım nefes yetmiyomuş gibi sanki. Bunu yaşayan var mı ? İnternette baktığımda olabileceği yazıyor demir eksikliği falan neden olabiliyormuş buna
İnşallah gözükür ama diğer gruptaki arkadaşında benimde vajina ultrasonuyla gözüktü ve kalp atışı dinlendiEvet en kötü duymasam bile 1 hafta sonra gitmeme bahane oluro zamn ben yarın gideyim. Çok acele ediyorum görmek için. Bende yarin 6+1 oluyorum
Bende katılmak isterim nasıl katılıyoruz grubaİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bana da dua et en hayırlı zamanda hayırlı bir evladım daha olsun![]()
Sen daha hiç gitmedin değil miKızlar merhaba 6+0 haftalığım. Yarın Dr gitsem bebek görünürmü. Kan takibi yapmadım. Ama döngünün 27. Günü silik çizgiyle öğrendim. Yani sat'a 1 gün kala sizler kaç haftalikken kalp atışını gördünüz?
Karindan gorunmezse alttan baktiricam o zaman. Ay hadi inşallahİnşallah gözükür ama diğer gruptaki arkadaşında benimde vajina ultrasonuyla gözüktü ve kalp atışı dinlendi
Karından gözükmedi bebeğim hiç boş kese gibi duruyordu
Ben kendim gözükmeyince rica ettim lütfen alttanda bakalım diye öyle çıktı hemen meydanaçok güzeldi
Eğer alttan muayene ile ilgili bir sıkıntın yoksa sende gitmişken yaptır gerekirse benim gibi olursaben o an çok taktım kafaya valla 2 dakikada dedim kalp duyacam diye geldim bebek görünmüyor diye moralim bozuldu hemen
Sen daha hiç gitmedin değil mi
Bende öyle oluyorum ya tansiyon kontrolü yapıyorum benimde normal. Sizde varmı demir eksikliği peki ? Belkide ondandır. Cumartesi doktora gideceğim sorarım bakalımBende ya salonda mutfağa gidiyorum nefes nefese yemek yaptım şimdi zorla ayakta durdum nefes nefese kalıyorum sürekli tansiyon normal çıkıyo bayılcak gibi hissediyorum hatta nedenini bilmiyorum
Hint yağının gebelikte kullanılması sakıncalı diye biliyorum ama istersen yeniden araştır canım, onun yerine hindistan cevizi yağı kullanabilirsin ya da badem yağı. Bi de kullandığın kremler içerisinde paraben silikon oksibenzon olmamasına dikkat et.Ben hint yağı aldım ellerim ve saçlarım için hem ilerde saç dökülmesi minunum olur diye düşündüm şimdiden kullanıyorum. Vücudum için marka adı yasak mı bilmiyorum ama eczane markasının nemlendirici spreyini sıkıyorum. Çok su içiyorum ama dediğin gibi kuruluk oluyor ben de