- 20 Nisan 2009
- 5.631
- 2.105
- 698
Aman canım düşünme bile degismiyorlar bekletiye girdigimizle kalıyoruz kızım okulu kazanınca babam bir kez hayırlı olsun dedi yoksa konuşmaya niyetim yoktu sonrasında aramami sormami bekledi ama bende artık eskisi gibi kimseyle ilgilenecek vakit enerji ve sabır yokBaşınız sağolsun köye gitmen iyi olmuş. Annen kardeşine de aynı mı yoksa sana mı böyle yapıyor gerçekten çok ayıp yazıklar olsun ne diyeyim nereye giderse gitsin sana gelip kndini düzeltmeye bile çalışmamış. Ben de sildim bu sefer annemi babamı engelledim öncesinde mesaj attım bir gün bekledim cevap bile vermeyince engelledim umurlarında olmadı amakeşke iyice saydırsaydım ama yıllardır yaptıklarını nasıl bir mesaja sığdırayım keşke yıllar önce çıkarsaymışım hayatımdan babam zaten yıllardır konuşmuyordu benimle ve eşimle çünkü biz eşimle ilk evlendiğim yıl kavga etmiştik sonra barıştık barıştığımı söyleyince babam eşimden 30 bin dolar istedi yoksa kızımı boşa dedi eşimin de parası yoktu zaten olsaydı da asla verdirmezdim para ben satılık mal mıyım . Sonra tamamen sildi bizi konuşmadı o parayla oğluna ev alacakmış bir de. neyse büyük oğlum arada bir ananesini arar konuşurdu geçen bir baktım telefonda konuşuyor oğlum annemi aramış kadın ne beni sordu ne bebeği . Neyse oğlum daha önce mesaj atmış cevap vermemiş ama arayınca direkt açmış teli. Oğlum diyor ki anne mesajıma cevap vermiyordu aradım açtı hemen çok garip bence benim mesajımı görmüştür niye cevap vermiyor diyor ah oğlum bir bilsen bu nasıl bir kötü insan işte bilmiyorsun diyemedim boşver aşkım dedim geçiştirdim. Yine destan yazdım da her gece rüyama giriyorlar
Baban 30 bin doları ne sanıyor acaba kolay mı kazanılıyor. Birde kardeşine alacak evi ne ala oh .En iyisi dert etmeden dusunmeden uzak durmak ama fırsatlarını çok fazla eslerimize vermemek çünkü
eşlerimiz ailelerinin fırsatını vermiyorlar mesela buraya yazmıştım
Ben yeğeninin karısı doğum yaptı hoşgeldin bebekli cicekciden fanus aldım bu bir inceliktir ki başucu çiçek böcek fanusla doluydu eşide almış yakın cevresi de ama benim yanıma hastaneye gelirken bomboş gelmişler belki gelmeye bile usendiler diyorum eşime ne getirdiler biz bişi götürmedikki diyor dedim sen nasıl hatirlamazsin haaa evet diyor
Abisi meyve suyu kahve almış diyorki onlarda bunları getirdi nasıl savunuyor nasıl çünkü eşimde bana çiçek getirmedi nasılsa gilmors yumuşak başlı sorsan ne yani degerimiz bir çiçekle mi ölçülüyormus
Bilmiyorki cezasını kestim

bir bilezik sözü vardı cezası arttı kızıma da künye yaptiracksin dedim tamam dedi
 bir bilezik sözü vardı cezası arttı kızıma da künye yaptiracksin dedim tamam dedi Ne bilim ya hep aman n'olacak dedikçe bizden gidiyor ailemden almadigim sevgiyi ilgiyi kocamdan almaya çalışıyorum

hala anne karnında gibi yatıyor çok tatlı
 hala anne karnında gibi yatıyor çok tatlı 

en istemediğim şey ya git odandan çıkma allahım akıl ver insanlara
 en istemediğim şey ya git odandan çıkma allahım akıl ver insanlara 

dediğin gibi yapıyorum umarım hiç kimseye muhtaç kalmam çocuklar biraz büyüsün işime gerş dönedeğim o zaman her şey daha kolay olur
 dediğin gibi yapıyorum umarım hiç kimseye muhtaç kalmam çocuklar biraz büyüsün işime gerş dönedeğim o zaman her şey daha kolay olur bir ay içinde biraz büyür inşallah
  bir ay içinde biraz büyür inşallah  

Allah bundan sonra yuzunu guldursun ınsallh
Allah bundan sonra yuzunu guldursun ınsallh senden habersız cocugunu salmak ne demek ya ama eden bulur enınde sonunda
senden habersız cocugunu salmak ne demek ya ama eden bulur enınde sonunda ben 36 haftadayım henüz korkunç mide yanmalarıyla mücadele ediyorum halen de çalışıyorum çok yorucu geçiyor, ilk doğumum olacak benim bakalım ne zaman gelecek
  ben 36 haftadayım henüz korkunç mide yanmalarıyla mücadele ediyorum halen de çalışıyorum çok yorucu geçiyor, ilk doğumum olacak benim bakalım ne zaman gelecek