julettae

julettae
 canım benim okudum hayatını ve benzer o kadar çok şey gördüm ki.boşanma asamalarimda hep babam eve gelip beni kovalr tehdit ederdi hani yakalarsa napardi bilmiyorum
 bende gizli boşandım 

üç ay sora elden duymuş hiç aramız normallesmedi. surat trip sorasinda evim ayrı yolum ayrı isim ayrı ben bir tatile gittim vay efendim benden habersiz tatile gitmis diye kardeslerimi de doldurup üstüme yürüdü hatta kardeşimin birisi beni öldürüyor du o gün anladım Türkiye de kadinin değeri yok çünkü olay sırasında  112 yi aradım şikayet edecektim ambulans çağıracaktim iki saat saçma sapan şeyler soruyorlar  

kardeşim mühendislik okuyor okuma hayatı biter diye  şikayetçi olmaktan vazgeçtim
Aylarca antidepresant kullandım inanılmaz zoruma gitti aylar sora   içimde kardeşimi affetmistim cahildi ama babamı ve o kapalı ben dayak yerken namazını bozmauan gelinimizi hiç affedemedim hala da o gelinin herkesi kiskirttigini düşünüyorum velhasıl
inan bana canım okusanda iş sahibi de olsan bazı şeyleri bu toplum henüz aşmış değil.alti yıl önce tayinimi başka şehre alıp kendi evimi bırakıp resmen uzaklaştım  kırsal kesimde özellikle kadının değeri yok bu yüzden mümkün mertebe uzak mesafede durmak lazım