- 18 Haziran 2025
- 332
- 112
- 18
Ben babynesti salonda arabada seyahatle giderken falan kullanırım diye düşündüm canım ama lazım olursa sonradan da alabilirsin benceKızlar babynest aldınız mı, ben reflü yatağı aldım gerek olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben babynesti salonda arabada seyahatle giderken falan kullanırım diye düşündüm canım ama lazım olursa sonradan da alabilirsin benceKızlar babynest aldınız mı, ben reflü yatağı aldım gerek olur mu acaba
Dikiş acısı olacağını sanmıyorum ya içerden yapiskanda dışı dikiş mecburGerçekten mi benim çevremdekilerin hep yapıştırma oldu bi de dikiş aldırma acısı mı çekicez![]()
Resimler daha fotografçıda canım hiç size katılamadım kaç gündürNe güzel merak ettim resimleri canım ya dinlen yinede bu günler gelmez dinlenmez sen acısı sora çıkar
Ay ne güzel canım bu gün kadın doğumcuya gittim rahim toparlanıyor dedi bir krem yazdı vitaminlere devam oğlumada doktor sarılık bitti dedi şükür kilo almamış ama vermemişte bu da normal şükürMaşallah canım iyi toparladin el ayak şişmesi de geçiyor
Ben eğilp bişi alınca çok şaşırıyorum midem eksimiyo mesela hele sık sık lavaboya gitmiyorum darısı diger kızlara olsun
Maşallah bana vitamin demedi de Kan hapı devam balık yağı da bayağı kaldı icsemmi bilemiyorumAy ne güzel canım bu gün kadın doğumcuya gittim rahim toparlanıyor dedi bir krem yazdı vitaminlere devam oğlumada doktor sarılık bitti dedi şükür kilo almamış ama vermemişte bu da normal şükür
Maşallah tombik gerçekten baya şeker var mı bilmem ama demek ki karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin canım biraz diyet önerebilirlerArkadaşlar merhaba 35+4 gebeyim bebegim 3.500 kilo doktor tekrar şeker testi yaptırmamı istedi. İlk yaptırdığımda normaldi ve şeker yüklemesi bile yapılmadı bana. Hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı?
Kızlar benim kayınvalidem sezaryen olamazsın diye bağırıyor banakendi 3 kiloyu zor doğurmuş benim 4 buçuk kilo doğuracak götüm mü var afedersin diyemedim
![]()
Bebeğin pozisyonu çok etkiliyor ölçümü iri bebekse eğer doktorun tecrübesi çok önemli ona göre risk al veya direk bebeğini düşün derim onca sancıyı çekip doğamaz da daha iri çıkarsa o da sorun hele de ilk doğumunsaKızlar ben doktordan geldim. bugün 38+5 ve benim oğlan 4.200 gr olmuşnstde de hiç sancım çıkmadı, bebek kanala da girmemiş.. doktorum son güne kadar beklerim istersen suni sancı veririm ama riskleri var senin bebeğin başından beri iri gidiyor dedi. Kafası 110 milim mi ne olmuş bu da yırtıklara epizyotomiye sebep olur, bebek çıkarken kolu çıkmayabilir bu sefer fizik tedaviyle uğraşabilirsin falan dedi. Normal doğurmayı çok istiyorum ama hiç hareket yok bu kiloda bebeği de normal doğurabilir miyim cesaretim de kalmadı açıkçası.. kanala girip orda kalabilir de.. 40 a kadar beklesem 4 buçuk kesin olur heralde. Kafam çok karışık
Tam bir hafta önce 3 buçuk kiloydu. Bir haftada nasıl 700 gram aldı ben anlamıyorum
Bence iç banada balık yağı kan hapı dikişler için krem ve sprey yazdı kendim vitamin d kullanmak istiyorum çok düşük bendeMaşallah bana vitamin demedi de Kan hapı devam balık yağı da bayağı kaldı icsemmi bilemiyorum
Ay ona neymiş acaba ya sanki kendi mi doğuracakmış aşırı sinir oluyorum böyle gereksiz düşünce yapılarınaKızlar benim kayınvalidem sezaryen olamazsın diye bağırıyor banakendi 3 kiloyu zor doğurmuş benim 4 buçuk kilo doğuracak götüm mü var afedersin diyemedim
![]()
o ne karışıyor ya kendi doğursun istediği şekilde
Bebek küçük olsa zaten denersin ama doğumun başlayana kadar 4 buçuğu bile geçebilir yani mafolursun ilk doğumun bu bir de
Valla çok haklısınız ben kayınvalideden de sezaryen yapamazsın’ı duyduktan sonra kesin karar verdim. 3 eylülde doğuracağım inşallahBebeğin pozisyonu çok etkiliyor ölçümü iri bebekse eğer doktorun tecrübesi çok önemli ona göre risk al veya direk bebeğini düşün derim onca sancıyı çekip doğamaz da daha iri çıkarsa o da sorun hele de ilk doğumunsa
Nasıl doğuracağımız da dert oluyor milleteKızlar benim kayınvalidem sezaryen olamazsın diye bağırıyor banakendi 3 kiloyu zor doğurmuş benim 4 buçuk kilo doğuracak götüm mü var afedersin diyemedim
![]()
Aslında sağlam da yiyorum . Eşim 1.90 ama kilolu değil fit bende 1.75 Suan 83 kiloyum genetikte olabilir diyor ama yine de baktır dedi . Biraz korktum. Pazartesi gidicem sağlık ocağına . Çok teşekkür ederimmerhaba
maşallah bebişin kilosu iyi diye öyle demiştir doktorun. zaten yaptırmışsın aslında
yine normal çıkar muhtemelen
Bana da kan hapı yazdı içmiyorum kilo yapar diyenler var korktum içmeli miyim senceMaşallah bana vitamin demedi de Kan hapı devam balık yağı da bayağı kaldı icsemmi bilemiyorum
Bence yapınızdan dolayıdır. Şeker vs yoktur bir şeyAslında sağlam da yiyorum . Eşim 1.90 ama kilolu değil fit bende 1.75 Suan 83 kiloyum genetikte olabilir diyor ama yine de baktır dedi . Biraz korktum. Pazartesi gidicem sağlık ocağına . Çok teşekkür ederim![]()
İcsen iyi olur cnm ya kan kaybı çok oldu halsizlesirsinBana da kan hapı yazdı içmiyorum kilo yapar diyenler var korktum içmeli miyim sence
İlk zamanlar 3- 5-7 gun ilerde sonra 2 hafta ilerde oldu haftalık uyumları . 28 haftada açlık tokluk şekerinde bakıldı. Normal çıktı doktorum şeker yüklemesine bile gerek duymadı. Eşini ve seni bildigim için bebek iri olacak ve hemde baya demişti . Bu gittigim takibimi yapan doktor değil. Belkide öncesini bilmediği için böyle bi tavsiye verdi. Ve sen normal doğum yapamazsın dedi.Canım ilk günden beri mi iri yoksa sonradan mi kilo aldı? Açlık şekerin, 3 aylık şekerin falan nasıl gidiyordu? Belki genetik iridir.
Evet çok afedersiniz 6 ay itibariyle hayvan gibi iştahım açıldı sabah kahvaltıda 3 tane simit kaşar 2 başlanmış yumurta zeytin peynir kavun hatta kavun yüzünden mi ne gunde 5 ogun yemek yiyordum. Şimdi durdum . 65 le hamile kaldım Suan 83 kiloyum. Çok hareketliyim de aynı zamanda . Ha birde yiyip yatiyordum çoğunlukla.Maşallah tombik gerçekten baya şeker var mı bilmem ama demek ki karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin canım biraz diyet önerebilirler