Öyle kendini daha rahat hissedeceksen öyle yapEvet ben genel istiyorum kısmet olursa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle kendini daha rahat hissedeceksen öyle yapEvet ben genel istiyorum kısmet olursa![]()
Benim tam tersi oldu arttı hareketleri nedenseKızlar bebek hareketlerinde azalma var mı gün içinde falan yemek sonları hareket ediyo birde yatarken ama eskisine göre az hareketli 37 haftalığız yeri mi daraldı artık acaba
Bendede azaldı iyice 38. Haftaya girdik daraldılar tabi bişeyler yiyip hareketlendiriyorum kontrol etmek içinKızlar bebek hareketlerinde azalma var mı gün içinde falan yemek sonları hareket ediyo birde yatarken ama eskisine göre az hareketli 37 haftalığız yeri mi daraldı artık acaba
39Yaaaa haberleşelim mutlaka. Kaç haftalık oluyorsunuz 5 eylülde? Benim 38+5 olmuş olacak
Benim de azaldı canımKızlar bebek hareketlerinde azalma var mı gün içinde falan yemek sonları hareket ediyo birde yatarken ama eskisine göre az hareketli 37 haftalığız yeri mi daraldı artık acaba
Haberleşelim tabiiYaaaa haberleşelim mutlaka. Kaç haftalık oluyorsunuz 5 eylülde? Benim 38+5 olmuş olacak
inşallah cnmEvt normal bnm bebekte oyle ozellıklede yatında yattıgım tarafa toplanıyor korkulacak bır durum degıl bence hareket ettıkten sonra
İyi bari yalnız değil mişim2gundur bende istifra ediyorum miğde bulantısı çok arttı isalde var her gün doğuracam sanıyorumyarın gün vercek doktor bu gün 37ye girdim ne kadar erken alırsanız o kadar iyi diycem artık dayanamıyorum çünkü acayip ağırlaştım
Sormadım daha. Chate sormuştum oda vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. Bağırsaklar boşaltıyormuş kendini doğum için. Mide ağrısı bulantısı da bebek yukarıya doğru büyüdüğü için baskı yapıyormuşİsalin sebebı ney doktora sordunuz mu?
Ben bunu son kontrol de sordum. Aslında azalmıyormuş ama büyüdüğü ve yeri dar olduğu için yavaş hareket ediyormuş. Yeri dar olduğu için ani hareket etmiyormuşKızlar bebek hareketlerinde azalma var mı gün içinde falan yemek sonları hareket ediyo birde yatarken ama eskisine göre az hareketli 37 haftalığız yeri mi daraldı artık acaba
Canım nasıl oldun ? Merak ettim seni, ne durumdasın geldi mi bebiş ?Aminn canım benim umarımşuan 2 cm var açıklık
Doğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükürMerhaba canım ben son iki doğumumu suni sancıyla yaptım.. sancı verildikten 2 saat sonra sancılar hafiften başlıyordu ona öyle çok sert bir başlangıç olmadı benimsonradan doğuma yakın artıyor tabii mecbur kendi sancımızda olsa artacak doğuma yakın
sen daha rahat geçirmek istiyorsan epidural taktır ben istedim ama takmadılar zaten doğum hızlı olur diye düşünmüşler vermediler .. onu bir konuş istersen nasıl bir şey epidural bilmiyorum ama sancıyı daha az hissediyorlarmış
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinDoğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükür![]()
Kızlar bu arada ben bişey farkettim canımın istemediği bi yere gidersem o gün kesin sancılanıyorum her yerim ağrıyo doğuracak gibi hissediyorum kendimi psikolojik olarak![]()
çok tuhaf ama benim de öyle hata çok uzun zamandır istemediğim yerlerde karnım taş gibi bebek hareketlerini kesiyor bı tarafa toplanıyor neden acaba![]()
Ay ne güzel kolayca gelmiş gözün aydınDoğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükür![]()
Evet dogrudur hamılelık bagırsakları cok etkılıyor ozellıklede kabızlıga sebep oluyor..mıgde yanması ve bulantı bendede var..mıgde yanması 1 aydır var ama bulantı 2 3 gundur var..ay saglıkla dogursakta kurtulsak valla bn ıyı streslenıyorum bu aralarİyi bari yalnız değil mişimbende sürekli nete bakıyorum ishalden sonra ne zaman doğuruluyor diye
karnım gurulduyor sürekli
Cumartesi gün verecek banada ama 37+2 oldum. Umarım uzatmaz
Sormadım daha. Chate sormuştum oda vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. Bağırsaklar boşaltıyormuş kendini doğum için. Mide ağrısı bulantısı da bebek yukarıya doğru büyüdüğü için baskı yapıyormuş
Ben bunu son kontrol de sordum. Aslında azalmıyormuş ama büyüdüğü ve yeri dar olduğu için yavaş hareket ediyormuş. Yeri dar olduğu için ani hareket etmiyormuş
Benmkı azaldı ozellıklede sabahları daha az oluyor yatınca ve bellı aralıklarla hareket edıyor yanı eskısıne gore az..yerlerı daraldı baya baya buyuk bebek oldular artıkKızlar bebek hareketlerinde azalma var mı gün içinde falan yemek sonları hareket ediyo birde yatarken ama eskisine göre az hareketli 37 haftalığız yeri mi daraldı artık acaba
Gozun aydın gecmıs olsunnnDoğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükür![]()
Gözün aydın canım doğum hikayeni bekliyoruz kaç kg doğdu kuzu ?Doğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükür![]()