- 27 Ağustos 2024
- 2.136
- 1.393
- 53
- 30
Ayy çok heyecanlı her şey yolunda demekki rahatça gününde doğurursunBenimde yarın gun belli olacak cok heyecanlıyım yaa ve kızlar hep 1 ay erken doguruyordum artik eylul de doğuracağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok heyecanlı her şey yolunda demekki rahatça gününde doğurursunBenimde yarın gun belli olacak cok heyecanlıyım yaa ve kızlar hep 1 ay erken doguruyordum artik eylul de doğuracağım![]()
İnşallah kuzum yaa bana şu zmnlar mucize gibi geliyor bugunlerime hep şükrediyorum bu haftayı da atlatayım ama yine de ben insallah dun gece korkuttu biraz 38 den sonra salcam artikAyy çok heyecanlı her şey yolunda demekki rahatça gününde doğurursun![]()
Evet 38,39 artık normal zamanlar doğurmak içinİnşallah kuzum yaa bana şu zmnlar mucize gibi geliyor bugunlerime hep şükrediyorum bu haftayı da atlatayım ama yine de ben insallah dun gece korkuttu biraz 38 den sonra salcam artik![]()
Kuzu oralara cok girme hafiften silebilirsin bide yukarıdan aşağıya doğru silmen gerekiyor kızlar için önemli noktalardan biri o enfeksiyon konusunda daha hassas oluyorlar erkeklere göreEvet 38,39 artık normal zamanlar doğurmak için
Yaa çok kafama takılan bir şey var. İlk defa kız bebek altı temizliyorum vajina dudak aralarında beyazlıklar var chat gbt oraları silme dedi. O beyazlıklar normal diyor. Ama bilemedim senin kızında var mıydı nasıl temizliyordun:/
Öyle siliyorum canım da o beyazlık ne zaman gider acaba gidiyor mu yaniKuzu oralara cok girme hafiften silebilirsin bide yukarıdan aşağıya doğru silmen gerekiyor kızlar için önemli noktalardan biri o enfeksiyon konusunda daha hassas oluyorlar erkeklere göre
Kuzu bizde beyazlik olmamisti sanirim cok bilgim yok bu konuda nemlendiebilirsin eger sertleşmişse biz pislikle ugrasmistik ilk zmn bezden kaynaklıydi kızlar cok hassaslar o konularda yaaÖyle siliyorum canım da o beyazlık ne zaman gider acaba gidiyor mu yani
İnşallah balım yaaCanim hic sıkma canını benimde gecen hafta cocugun karnını 40 haftalik olctuler apar topar beni hastane yatisimi yaptılar cok kilolu olacak diye akşamüstü 4 e kadar mahvoldum hastanede sonra perinatolog baktı yanlış olcum yapılmış dedi imza atarak hastaneden çıktım ben olcumlere hic inanmıyorum bence sknti yoktur yaa
Bunu biliyorum evet. İlk doğumumda kabız değildim ama tesadüfen erik hoşafı yapmıştım. Hem süt için işe yaradı hemde hiç tuvalet sorunu yaşamamıştım. Şimdi yine attım erikleri dolaba. Yapıcam inşallahSezeryan olucak kızlar eğer önceden kabızlık sorununuz vardıysa sezeryan sonrası olmaması için hoşaf kayısı tüketin ben boş verdim mesela dün gece sabaha kadar kıvrandım ağlıyordum ağrıdan ter su içindeydim dikişlerde olunca bittim ben
Güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla inşallahBir saat sonra doğuma alacaklar bana suyun geldimi dedi hayır ama iç çamaşırım azar azar hep ıslaklık oluyordu dedim meğerse suyu iyi değilmiş bebeğin. Halbuki acile gittiğim de suyun değil demişlerdi. Açıkçası biraz korkuyorum. Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız.
Canim stresle girme doğuma artik hastanedesin korkulacak bisi yok nst baglamışlardır seni Allah korusun bebeginde bi sknti olsa ordan belli oluyor bugunmus nasip dogum için canim sağlıkla alacaksın insallah kucağına hosgelsin prensesBir saat sonra doğuma alacaklar bana suyun geldimi dedi hayır ama iç çamaşırım azar azar hep ıslaklık oluyordu dedim meğerse suyu iyi değilmiş bebeğin. Halbuki acile gittiğim de suyun değil demişlerdi. Açıkçası biraz korkuyorum. Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız.
Maşallah ya ,bende artık doğurup kucağıma almak istiyorum bebeğimiEmzirirken şöyle bir yumruk tarafından tehdit ediliyorum kızlar![]()
Yerim o eli maşallah kuzumaEmzirirken şöyle bir yumruk tarafından tehdit ediliyorum kızlar![]()
Yaa artık bizimkilerde gelsin sizi görünce içim gidiyorEmzirirken şöyle bir yumruk tarafından tehdit ediliyorum kızlar![]()
Nasıl mis kokuyordur şimdiEmzirirken şöyle bir yumruk tarafından tehdit ediliyorum kızlar![]()
Yaaaa o yumrukların seve seve hedefi olabilirimEmzirirken şöyle bir yumruk tarafından tehdit ediliyorum kızlar![]()
Canım oralara dokunmaman gerekiyor çok hassas oralar o beyazlıkta gayet normal benim kızım iki yaşına yaklaştı hala var .. duşta da yumuşak bi lifle dıştan çok bastırmadan köpüklüyorum yeterli oluyor .. dışkı falan bulaşmadıysa sorun etme o beyazlıkları. dışkısımları sil geçEvet 38,39 artık normal zamanlar doğurmak için
Yaa çok kafama takılan bir şey var. İlk defa kız bebek altı temizliyorum vajina dudak aralarında beyazlıklar var chat gbt oraları silme dedi. O beyazlıklar normal diyor. Ama bilemedim senin kızında var mıydı nasıl temizliyordun:/
Tamam teşekkür ederim öyle yapayım.. çok garip geldi bana hiç görmediğim bir şeydiCanım oralara dokunmaman gerekiyor çok hassas oralar o beyazlıkta gayet normal benim kızım iki yaşına yaklaştı hala var .. duşta da yumuşak bi lifle dıştan çok bastırmadan köpüklüyorum yeterli oluyor .. dışkı falan bulaşmadıysa sorun etme o beyazlıkları. dışkısımları sil geç
Maşallah ya ,bende artık doğurup kucağıma almak istiyorum bebeğimiTaşınma süreci vs derken iyice yoruldum ama değdi. Huzurla doğumu bekliyorum artık. Çok bekletmeden gelse bare.
![]()
Yaa artık bizimkilerde gelsin sizi görünce içim gidiyor
Nasıl mis kokuyordur şimdi![]()
Kızlar Rabbim en güzel zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilelikten daha güzelmiş onu bizzat hissetmek. Evimizi yuva yaptı oğlanımYaaaa o yumrukların seve seve hedefi olabilirimne tatlııııı öp o elleri misss missss