• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bu kadar emmiyordu yemekte yiyordu kesmedim kıyamadım ama smdi aşırı emiyor bebeği gördükçe bebekleşti..
bıraktırırsam venüsü gizli emzirmekmzorunda kalırım o da mümkün değil tekim evde.. onu dışlamış gibi olurum biraz sabredicem alışsın evdeki değişikliğe öyle bıraktırırım
Yok canım daha ne anlıyor şimdiden yavaştan kes bak ben odasında sallamadan uyusun diye uğraşıyorum ama olmuyor çok yıprandım

Kızlar canım çok sıkkın bugüne kadar takibimi yapan doktor hastaneden ayrılmış doğuma bu kadar az kalmışken şok etkisi oldu çok küçük bir yerde yaşıyorum bu doktor için başka ile gidiyordum bugün yaşadığım yerde özel demeye bin şahit bir hastaneye gittim mecbur çatı muayenesi yapıldı dar denildi sezeryan öneriyorum dedi ama muayeneden önce de sezeryan önermişti 36+6 ve bebek de 2500 gr kilosu da az gibi geldi doktor iyi dedi
Kötü olmuş canım doktorun son anda değişmesi, benim 37+0da 2850ydi en son çok da küçük değil gibi gün verdiyse biraz daha alır doğuma kadar

Yok canım daha ne anlıyor şimdiden yavaştan kes bak ben odasında sallamadan uyusun diye uğraşıyorum ama olmuyor çok yıprandım
Keseceğim biraz sakinleşince cidden dün geceden kendimde değilim. Seninki niye uyumuyor yatağı mı istemiyor uykusu mu olmuyor ne istiyor anlıyor musun

Kızlar benim kız bana ilk trolünü attı bugün, kendi doktorumda Nst ye girince yerinde durmadı kızım, doktorum şimdiye kadar en iyi Nst si bu çıktı dedi 😅 bugün oksapar yapmıştım sabah o yüzden yarın alalım dedi. Cuma günü alacaktık normalde ama doktorum yarın alalım artık dedi. Yarın sabah 8 de hastanede olucaz. Haberdar ederim 🥰 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallah.

Kızlar canım çok sıkkın bugüne kadar takibimi yapan doktor hastaneden ayrılmış doğuma bu kadar az kalmışken şok etkisi oldu çok küçük bir yerde yaşıyorum bu doktor için başka ile gidiyordum bugün yaşadığım yerde özel demeye bin şahit bir hastaneye gittim mecbur çatı muayenesi yapıldı dar denildi sezeryan öneriyorum dedi ama muayeneden önce de sezeryan önermişti 36+6 ve bebek de 2500 gr kilosu da az gibi geldi doktor iyi dedi
Kız daha ne çatısı doğumun başlamadı sağlık sorunun yoksa bebeğin çok büyük değilse onun önerisini boşver senin hayatın bedenin önemli olan ya. bence devlete bir görün bakalım onlar ne diyor

Keseceğim biraz sakinleşince cidden dün geceden kendimde değilim. Seninki niye uyumuyor yatağı mı istemiyor uykusu mu olmuyor ne istiyor anlıyor musun
Benimki beşik yatağa alışmış yani sallayım yatsın diye bende kendi odasındaki beşik yatağını söktüm büyüttüm normal yatak ettim düşmüştü ya ondan sonra söktüm bende şimdide giderken yatağına asla uyumuyor kitap okudum asla faydası yok yani deniyorum yok asla olmuyor..ne yapıcam bilmiyorum nasıl alıştırıcam

Ağrının ilçesindeyim
Canım benim daha vakit çok hemen doktorun söylemini dikkate alma akışa bırakıp bu sırada başka ilçeleri araştırıp iyi bir doktor bulmaya bak
Hemen sezeryana yönelmeleri çok açık ortada para

Kötü olmuş canım doktorun son anda değişmesi, benim 37+0da 2850ydi en son çok da küçük değil gibi gün verdiyse biraz daha alır doğuma kadar
Aslında ultrason cihazıda kötüydü belki de yanlış ölçtü o da olabilir başka bir doktordan daha görüş alacam haftaya gün almadım doğum için daha

Canım benim daha vakit çok hemen doktorun söylemini dikkate alma akışa bırakıp bu sırada başka ilçeleri araştırıp iyi bir doktor bulmaya bak
Hemen sezeryana yönelmeleri çok açık ortada para
Evet ben de araştırıyorum yakın bir yere farklı bir doktora görüneceğim muhakkak haftaya

Benimki beşik yatağa alışmış yani sallayım yatsın diye bende kendi odasındaki beşik yatağını söktüm büyüttüm normal yatak ettim düşmüştü ya ondan sonra söktüm bende şimdide giderken yatağına asla uyumuyor kitap okudum asla faydası yok yani deniyorum yok asla olmuyor..ne yapıcam bilmiyorum nasıl alıştırıcam
Çok yorgun olup yatarsa belki daha rahat uyur akşam eşin biraz yorsun koştursun.. bir de öğleden sonra va uyyyorsa unutmayabilirsin benimki o zaman rahat dalıyor. Yine de geceleri uyanınca yanımda yatmak için ağlıyordu uyutup tekrar bırakıyorum yatağına dün gece hariç dün gece beni mafetti kriz geçirdi resmen bakalım bu gece normal geçecek mi

Aslında ultrason cihazıda kötüydü belki de yanlış ölçtü o da olabilir başka bir doktordan daha görüş alacam haftaya gün almadım doğum için daha
Olabilir zaten ultrason bile kesin değil farkediyomuş gerçek kilosuyla ona takılma bence, her gün muz yemeye çalışcam ben de son 1 hafta kilo alsın diye 🙂

Daha da epey gün var belki ondandır hayret ettim açılma olmuyor diye nasıl sezeryana almadılar beni öyle bahaneyle sezeryan etmislerdi
Benim ilkinde de suyu kendileri patlattılar önce, hala ona rağmen açılma artmayınca suni sancı verdiler ama kendi sancım da çoktu. Belki dediğin gibi daha 37'yiz diye başlatmamışlardır. Bugün taburcu oldum, evdeyim, aynı devam ediyor. Dünkü Nst'lerden birinin fotoğrafını yükleyecektim uğraştım ama yükleyemedim. %0 olarak kalıyor yükleme.

Son düzenleme:
Gündüzleri odasında bolca vakit geçirmek, nevresimlerini sizin yumuşatıcınızla yıkamak, gündüzleri yatağında uyutmadan önce oyun saati yapmak ve seçtiği oyuncağı yatağına götürmesine alıştırmak, yatağına götürmediklerine iyi uykular demesi, uyandığında odasında gözlerini açması gibi alıştırma basamakları var. Ama en önemlisi sizin dirayetiniz. Ağlayıp sızlasa bile başka alternatifi olmadığını görmeli, bu da 1-2 haftalık bir sabır sınavı demek sizin için. Sadece bebeğiniz olduğu için değil, gelişimsel olarak da bunun doğru olduğuna inanırsanız bir tık daha güçlü durabilirsiniz 🥰

Back
X