• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Yeni telefona bakabildim nasılsın canım? Mastit olmadın umarım yaa
Göğsün acımıyorsa oradaki sütü sağ boşalsın göğsün rahatlasın ben öyle yapıyordum
Bir ağrı kesici parol aldım dün epey sıcak tuttum sagdim buzla masaj yaptım derken toparladım canım şükür bugün daha iyi sen nasilsin bebek büyüyormu bizimki sanki biraz toparladı

Biz emzik başladık kullanmaya ne kadar direndim ama olmadı😒ilk oğlumda vermedim gerek yoktu ama bu hep emmek istiyor karnı tok olsa bile sonrada kusuyor bu gece emzikle rahat ettim şimdi korkum sonra nasıl bıraktırıcam diye🤦🏻‍♀️
Canım bende ağız yapısı bozulur diye korkuyordum hiç eve almamıştım bile . Ama bebeğe baktım zarar verecem sürekli emiyor kusuyor midesine yazık dördüncü günü verdik ne rahat ettik
Sorasinda da bırakır nasılsa

Son düzenleme:
Doğum yapan yada haftası benden ileri olan arkadaşlar biz şuan 37+3 üz karnınız inmiş miydi benimki hala top gibi yukarda duruyor ne zaman iner acaba gerçekten çok yoruldum
Doktorum kanala yerleşmiş epey aşagıda dedi ama karnım hala top gibi yan göğsümün altında inmedi

Canım bende ağız yapısı bozulur diye korkuyordum hiç eve almamıştım bile . Ama bebeğe baktım zarar verecem sürekli emiyor kusuyor midesine yazık dördüncü günü verdik ne rahat ettik
Sorasinda da bırakır nasılsa
Bende ne yapıcağıma şaşırdım mecbur oldum yoksa hep kusuyor sonra yine acıkıyor öyle oluncada sabaha kadar uyumuyorum

Etrafında güvendiğin ailenden birileri vardır temizlik için onlar yardımcı olsun yani insanlar bu günler için lazım değil mi 🥺 ailen vs ..
Benim bebeğim çok küçük çok zor oluyor ne kadar anne karnı o kadar iyi..
Kordonla doğuran çok kişi var ben de görüyorum videoları hiç canını sıkma zaten tehlikede olduğunu doktorun söylerse tabiki sezeryan olursun
Burda değil ailem şehir dışında annemde kronik hasta zaten kendini zor idare ediyor eşim yapar artık hafta sonları temizlik onu düşünmüyorum tek evladımı sağlıkla alayımda kucağıma varsın evim çok temiz olmasın.Nst iyi çıktı dün çok şükür kontrollere sık sık gidicem doktor geç çağırsada erkn gidicem yinede riskli ni durum nolur nolmaz.senin bebek nasıl oldu canım oda küçük doğmuştu değilmi.

Bende ne yapıcağıma şaşırdım mecbur oldum yoksa hep kusuyor sonra yine acıkıyor öyle oluncada sabaha kadar uyumuyorum
Bebekte sende rahat edersiniz canım zaten yeterince iş var bize bakan

Bir ağrı kesici parol aldım dün epey sıcak tuttum sagdim buzla masaj yaptım derken toparladım canım şükür bugün daha iyi sen nasilsin bebek büyüyormu bizimki sanki biraz toparladı
Sanki biraz büyüdü gibi yani eşim öyle diyor da bana hiç öyle gelmiyor zaten dünyayla iletişimi yok çok küçük emiyor kaka yapıyor uyuyor 🥺 uyumadığı zamanda çok hareketli değil bakıyor öyle sadece..
Seninki de böyle mi yoksa benimki küçük diye mi böyle bilemedim

Teşekkür ederim canım ama küvezde yavrum🥺duanıza talibim
Onun haricinde şart mı 3 saatte bir dün uyuya kalmışım 6 saat sonra yaptım
Allah kavuştursun canım
Benim ilk kızımda 1 hafta kaldı küvezde hiç merak etme sağlıkla çıkacak
Bu süre aslında senin toparlanman sütünğ arttırman için fırsat. 2 saatte bir kalk sağım yap. Süt gelmiyor deme sen sağdıkça çoğalacak. Bestlak damla kullan bence çok işe yarıyor
Kızlar göğsumun teki sağım sorasinda taş gibi oldu agriyor ve sürekli bir ağrı geçmiyor da sıcak su torbası bıraktım ama nafile bir ağrı kesici aldım artık
Duştan sora dallı atlet şort giyip biraz evin içinde dolaştım büyük ihtimal üşüttum önerisi olan varmı
julettae julettae
@PhoebeBuffay00
Niqu Niqu
Ve diğer anneler
Duşa gir , saçma ama sünger var temiz bulaşık süngeri onunla ov. Bana annem demişti kocakarı yöntemi dedim ama denedim işe yaradı

Burda değil ailem şehir dışında annemde kronik hasta zaten kendini zor idare ediyor eşim yapar artık hafta sonları temizlik onu düşünmüyorum tek evladımı sağlıkla alayımda kucağıma varsın evim çok temiz olmasın.Nst iyi çıktı dün çok şükür kontrollere sık sık gidicem doktor geç çağırsada erkn gidicem yinede riskli ni durum nolur nolmaz.senin bebek nasıl oldu canım oda küçük doğmuştu değilmi.
Anladım kafana takmıyorsan iyi sevindim farketmeden biz kadınlar çok temizlik yapıyoruz yoruyoruz kendimizi tut kendini biraz…:( 4 haftan kaldı sanırım değil mi? Düzelebilir benim ki de ters duruyordu kendi düzeldi
Bebeğim küçük ama sağlıklı en azımdan diyorum🥺 kontrole daha var bir doktor görse daha rahat edeceğim bakalım

Hala doğum yapmayan arkadaşlar nasılsınız? Ben 37. Haftada pert oldum. Gece yine 3te uyandım uyuyamadım bi daha. Uyumaktan vazgeçtim yatıp dinleniyim diyorum yatak batıyor sanki rahat bir pozisyon yok. Az önce de bir anda burnum kanadı. Gerçekten son bir haftada ağırlaştım öncesinde gayet iyiymişim. Son 4 gün diyorum Allahım yardım et diyorum
Aynı
Sabah ezanıyla uyandım, gezindim. Bugün ama maşallahım var. Temizlik yaptım resmen kırkladım evi. Senin yine 4 gün , benim şafak belirsiz.

Sanki biraz büyüdü gibi yani eşim öyle diyor da bana hiç öyle gelmiyor zaten dünyayla iletişimi yok çok küçük emiyor kaka yapıyor uyuyor 🥺 uyumadığı zamanda çok hareketli değil bakıyor öyle sadece..
Seninki de böyle mi yoksa benimki küçük diye mi böyle bilemedim
Bizimkide sakin esasen dünyadan bir haber emiyor çişini yapıyor kusuyor uyuyor geceleri biraz uyanık kalıp etrafı seyrediyor ben yediğime ictigime dikkat edersem sancısı da olmuyor altını açınca biraz hareketli seviniyor çok tatlı bakıyor bayılıyoruz

Doğurmayan kaç kişi kaldık kızlar 😅 yarın kontrolüm var benimde muhtemelen 15 i başlayan haftaya gün verecek. Karnım aşağı indi benim galiba ayakları hep midemdeydi bugün baya rahat nefes alıyorum
37+6 ile bende aranızdayım ☺️ yarın randevumuz var doktor 39.haftada çatı muayenesi yapcam demişti benimde karnım indi ama hiç sancı hissetmiyorum şu an için beklemedeyiz :anneadayı:

Aynı
Sabah ezanıyla uyandım, gezindim. Bugün ama maşallahım var. Temizlik yaptım resmen kırkladım evi. Senin yine 4 gün , benim şafak belirsiz.
Senin son iki haftan hala neden gün vermediler almadılar bebeğini
Eylül anneleri grubunda çoğumuz ağustosta doğurduk sanki 😂

Allah kavuştursun canım
Benim ilk kızımda 1 hafta kaldı küvezde hiç merak etme sağlıkla çıkacak
Bu süre aslında senin toparlanman sütünğ arttırman için fırsat. 2 saatte bir kalk sağım yap. Süt gelmiyor deme sen sağdıkça çoğalacak. Bestlak damla kullan bence çok işe yarıyor

Duşa gir , saçma ama sünger var temiz bulaşık süngeri onunla ov. Bana annem demişti kocakarı yöntemi dedim ama denedim işe yaradı
Allaha şükür dün gece düzeldim canım. sıcak su torbası iyi geldi zeytin yağlı masaj emzirince buz kaseti parol yoksa böyle bir sızı yok yani

Biz emzik başladık kullanmaya ne kadar direndim ama olmadı😒ilk oğlumda vermedim gerek yoktu ama bu hep emmek istiyor karnı tok olsa bile sonrada kusuyor bu gece emzikle rahat ettim şimdi korkum sonra nasıl bıraktırıcam diye🤦🏻‍♀️
Bende kızımda çok takıntı yapmıştım. Bide kv hep geç konuşacak emzik vermeseydin keşke diyorlardı. 10 aylıktı hiç zorlanmadan çok şükür bıraktı. Konuşması dişleri de çok şükğr normal. Şeye dikkat et mesela gün içinde ağzında dolaşmasın, ben sadece uyumadan önce verdim uyuyunca çıkardım. Öyle olunca bırakması da çok kolay olmuştu. Emzik kullanmasını bilirsen aslında çok rahat.

Bizimkide sakin esasen dünyadan bir haber emiyor çişini yapıyor kusuyor uyuyor geceleri biraz uyanık kalıp etrafı seyrediyor ben yediğime ictigime dikkat edersem sancısı da olmuyor altını açınca biraz hareketli seviniyor çok tatlı bakıyor bayılıyoruz
Ayy yesinler onun bakışını ne güzel zamanlar 😍
Ben kontrolü bekliyorum bir doktor baksın kilosuna vs iyi derse rahat ederim smdi hep panik yapıyorum gazı da var. Ben çok duyhusalım yine hep ağlıyorum iki gündür ne zaman da böyle ağlasam başımıza bir iş gelir

Back
X