• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Ayy yesinler onun bakışını ne güzel zamanlar 😍
Ben kontrolü bekliyorum bir doktor baksın kilosuna vs iyi derse rahat ederim smdi hep panik yapıyorum gazı da var. Ben çok duyhusalım yine hep ağlıyorum iki gündür ne zaman da böyle ağlasam başımıza bir iş gelir
Yok canım kendini dinleme hiç
Sabaha karşı bana da geldiler bir iki icerledim ağlar gibi oldum eşime sarıldım
Salak salak konular geliyor önüme mesela eski eşim diyorum hep ulan ben bu kadar zorlanirken bu adam nasıl bana yanlış yapmış niye onu rezil etmedim burnundan getirmedim
Sanki bir açıklama borcum var gibi yada hiisettirdiklerini bilsin ister gibi sabaha karşı aklımdan ona mektup yazmak geçti şunu diyim bunu diyim düşündüm durdum sora dedim bu saatten sora beni anlasa ne olur anlamasa ne olur ben evlenmisim mutluyum ne değişir ne gerek var
travmalarimizin pik yaptığı bir dönemden geçiyoruz Allah yardım etsin

Senin son iki haftan hala neden gün vermediler almadılar bebeğini
Eylül anneleri grubunda çoğumuz ağustosta doğurduk sanki 😂
Kız sorma benim doktorum yavaş galiba 😄 cumartesi artık söyleyecek ya inanıyorum 🤭
Siz hızlısınız biz yavaş değiliz 😜

Doğurmayan kaç kişi kaldık kızlar 😅 yarın kontrolüm var benimde muhtemelen 15 i başlayan haftaya gün verecek. Karnım aşağı indi benim galiba ayakları hep midemdeydi bugün baya rahat nefes alıyorum
Ben ben
Nefes alışım rahat ama yinede bazen derin nefes alma ihtiyacı çekiyorum. Bende 13-16 arasında olacak diye düşünüyorum. 12 eylül de 39 olucam artık bi zahmet yaaa

Ben bugün temizlik yaptım. Eğer doğurursam temizlik yaptım akşamına doğurdum dicem.
-hala nişan mişan yok
-akıntı çok 😒
-yarın 38 olucam 🙏
-bu seferki kızım uslu olacak herhalde , hadi inşallah 🙏 🥰
Heee bide kızlar meme ucu kremi kullancam demiştim ya. Kullanmadım çünkü sol göğüs ucumda sarı bi kabuk var. Sürersem o yumuşar süt müt akar diye sürmedim. Bide bazen sızı oluyor. Sağ tarafta bi şey yok. Emzirrirken de sol göğüste sağdakine göre çok süt olurdu. Yine öyle olacak herhalde 😔

Kızlar ben de doğum yaptım, saat 9:30 da dünyaya merhaba dedi minik kızım. Kilosunu doktor 3300 demişti ama 2700 doğdu. Sağlıklı olsun yeter kilosu önemli değil. Emiyor ama süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor, ve çok aç mama verdi hemşireler sarılık olmasın diye, iyi mi kötü mü bilmiyorum. Tek istediğim onun sağlıklı olması. Agrilarim var ama çok durmuyorum üstünde. Sütüm gelene kadar mama verilmesinde sakınca var mı söyleyin lütfen

Teşekkür ederim canım ama küvezde yavrum🥺duanıza talibim
Onun haricinde şart mı 3 saatte bir dün uyuya kalmışım 6 saat sonra yaptım
En tez vakitte yavrunuza kavuşun insallah. Dua edin bol bol yavrunuza, onlar çok güçlü siz de güçlü durmaya çalışın lütfen ❤️🙏🏻🌸

Ben bugün temizlik yaptım. Eğer doğurursam temizlik yaptım akşamına doğurdum dicem.
-hala nişan mişan yok
-akıntı çok 😒
-yarın 38 olucam 🙏
Heee bide kızlar meme ucu kremi kullancam demiştim ya. Kullanmadım çünkü sol göğüs ucumda sarı bi kabuk var. Sürersem o yumuşar süt müt akar diye sürmedim. Bide bazen sızı oluyor. Sağ tarafta bi şey yok. Emzirrirken de sol göğüste sağdakine göre çok süt olurdu. Yine öyle olacak herhalde 😔
Ben doğuma gideceğim gün bile temizlik yapmisstim 😅😅seni bir hafta içinde alırlar sezeryana resmen doktor bir türlü tarih vermedi hani öncesi sezeryan olmasa hocam ben evde doğurup gelem siz göbeğini zahmet olmazsa hastanede kesersiniz derdin😅😅😅

Kızlar ben de doğum yaptım, saat 9:30 da dünyaya merhaba dedi minik kızım. Kilosunu doktor 3300 demişti ama 2700 doğdu. Sağlıklı olsun yeter kilosu önemli değil. Emiyor ama süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor, ve çok aç mama verdi hemşireler sarılık olmasın diye, iyi mi kötü mü bilmiyorum. Tek istediğim onun sağlıklı olması. Agrilarim var ama çok durmuyorum üstünde. Sütüm gelene kadar mama verilmesinde sakınca var mı söyleyin lütfen
İyi yapmışlar bazen bir miktar mama sarılığı önlüyor yoksa vermezler
Hayırlı olsun oh mis kokulu minik kuzum benim

Bizim haftamız aynı :KK19:bende de ne sancı varrr ne nişann bakalım hangimizden haber gelecek önce :anneadayı:
-hala nişan mişan yok
-akıntı çok 😒
-yarın 38 olucam 🙏

Biberonla vermeyin

Yok canım kendini dinleme hiç
Sabaha karşı bana da geldiler bir iki icerledim ağlar gibi oldum eşime sarıldım
Salak salak konular geliyor önüme mesela eski eşim diyorum hep ulan ben bu kadar zorlanirken bu adam nasıl bana yanlış yapmış niye onu rezil etmedim burnundan getirmedim
Sanki bir açıklama borcum var gibi yada hiisettirdiklerini bilsin ister gibi sabaha karşı aklımdan ona mektup yazmak geçti şunu diyim bunu diyim düşündüm durdum sora dedim bu saatten sora beni anlasa ne olur anlamasa ne olur ben evlenmisim mutluyum ne değişir ne gerek var
travmalarimizin pik yaptığı bir dönemden geçiyoruz Allah yardım etsin
Aayyy hiç öyle bir şey düşünme sakın o ne anlayacak duygudan anlayacak insan aldatır mı. Aksine beni unutmadı mutsuz aklı bende diye gururlanır boşver keşke rezil etseydik ama erkekler rezil olmuyor canım yine olan bize oluyor sen mutluluğunun bebeğinin tadını çıkar o zaten perişandır eminim en büyük ceza hayatına devam etmen

Bende kızımda çok takıntı yapmıştım. Bide kv hep geç konuşacak emzik vermeseydin keşke diyorlardı. 10 aylıktı hiç zorlanmadan çok şükür bıraktı. Konuşması dişleri de çok şükğr normal. Şeye dikkat et mesela gün içinde ağzında dolaşmasın, ben sadece uyumadan önce verdim uyuyunca çıkardım. Öyle olunca bırakması da çok kolay olmuştu. Emzik kullanmasını bilirsen aslında çok rahat.
Aman benim kv yine kendi modunda kendisi eşimi 5 yaşına kadar emzirmiş ve eşim çok çok zayıf bir çocuktu resimlerinde gördüm normalde hiç bize gelmez eşim nerdeyse yalvarıyor artık o da bıraktı demeye istek yok gelmiyor geçen gün gelmiş yine bu anne sütü konusunu açtı yani kendisi bilmiyor ilaç kullanıyorum doktor izin vermiyor diye emzirmeme ama eşim dedi hem mama hem anne sütü veriyor o da kısıtlı sesiyle eşime diyorki bilmiyorum bir komşusu varmış Ece isminde kız yeni doğum yapmış bir tek anne sütü veriyor sandıki duymucam o an tepki vermedim eşimde sinirlendi yine annesine ya ben keyfimdenmi vermiyorum nerdeyse 1 hafta taş gibiydi göğsüm kesilsin diye ilaç kullandım hep üstüm ıslak oluyordu ve en kolayı meme vermek bütün geçeni mamayla uğraşıyorum soğuk sıcak su termos ve maddi tarafıda var tabi sadece şunu söyledim dedim anne 5 yaşına kadar verdin niye yemek vermedin yemiyordu diyordu dedim sen torununu görüyorsun iştahsız bebek ama çaba gösteriyorum farklı tarifler yapıyorum yeterki yesin diye bende dedim bıraka bilirim 5 yaşına kadar of valla bıktım gitmiş evde ağlamış ben bunu dedim diye ne alaka yani sen bana söyleye biliyorsun ama🤷🏻‍♀️
Emzik için evet bende bir tek uyurken veriyorum eğer mızmızlanmıyorsa hiç vermiyorum yok eğer ağlıyorsa veriyorum İn şa Allah benimkide alışmaz

Aman benim kv yine kendi modunda kendisi eşimi 5 yaşına kadar emzirmiş ve eşim çok çok zayıf bir çocuktu resimlerinde gördüm normalde hiç bize gelmez eşim nerdeyse yalvarıyor artık o da bıraktı demeye istek yok gelmiyor geçen gün gelmiş yine bu anne sütü konusunu açtı yani kendisi bilmiyor ilaç kullanıyorum doktor izin vermiyor diye emzirmeme ama eşim dedi hem mama hem anne sütü veriyor o da kısıtlı sesiyle eşime diyorki bilmiyorum bir komşusu varmış Ece isminde kız yeni doğum yapmış bir tek anne sütü veriyor sandıki duymucam o an tepki vermedim eşimde sinirlendi yine annesine ya ben keyfimdenmi vermiyorum nerdeyse 1 hafta taş gibiydi göğsüm kesilsin diye ilaç kullandım hep üstüm ıslak oluyordu ve en kolayı meme vermek bütün geçeni mamayla uğraşıyorum soğuk sıcak su termos ve maddi tarafıda var tabi sadece şunu söyledim dedim anne 5 yaşına kadar verdin niye yemek vermedin yemiyordu diyordu dedim sen torununu görüyorsun iştahsız bebek ama çaba gösteriyorum farklı tarifler yapıyorum yeterki yesin diye bende dedim bıraka bilirim 5 yaşına kadar of valla bıktım gitmiş evde ağlamış ben bunu dedim diye ne alaka yani sen bana söyleye biliyorsun ama🤷🏻‍♀️
Emzik için evet bende bir tek uyurken veriyorum eğer mızmızlanmıyorsa hiç vermiyorum yok eğer ağlıyorsa veriyorum İn şa Allah benimkide alışmaz
Kadın lohusaligi sana kaptırmadı helal olsun😅

Aayyy hiç öyle bir şey düşünme sakın o ne anlayacak duygudan anlayacak insan aldatır mı. Aksine beni unutmadı mutsuz aklı bende diye gururlanır boşver keşke rezil etseydik ama erkekler rezil olmuyor canım yine olan bize oluyor sen mutluluğunun bebeğinin tadını çıkar o zaten perişandır eminim en büyük ceza hayatına devam etmen
Kızımı yatılıya götürecek kızımin hep bebeklik hali geliyor gözümün önüne ve dolayısıyla da o bebekken yaşadıklarım ne sağlam bunyemiz varmış iyi dayanmisiz safligimizdan heralde başımıza cikarmisiz bu erkekleri

Anladım kafana takmıyorsan iyi sevindim farketmeden biz kadınlar çok temizlik yapıyoruz yoruyoruz kendimizi tut kendini biraz…:( 4 haftan kaldı sanırım değil mi? Düzelebilir benim ki de ters duruyordu kendi düzeldi
Bebeğim küçük ama sağlıklı en azımdan diyorum🥺 kontrole daha var bir doktor görse daha rahat edeceğim bakalım
Evet canım 4 hafta kaldı şu an baş aşağı duruyormuş benim oğluş inşallah senin bebeğinde sağlıklı güzel kilo almiştır canım seninki kaç haftalık doğmuştu.

36+5 ten selamlar:) bugün kontrolüm vardı kilosu 2700-2800 arası dedi doktor. Herşey normal dedi. Sizce kilosu çok mu az bende kilo almadım toplam 8 kilo almışım aslında yiyorumda:( benimle aynı haftası olanlar 3 kiloyu geçmiş biraz moralim bozuldu açıkçası.

Kızımı yatılıya götürecek kızımin hep bebeklik hali geliyor gözümün önüne ve dolayısıyla da o bebekken yaşadıklarım ne sağlam bunyemiz varmış iyi dayanmisiz safligimizdan heralde başımıza cikarmisiz bu erkekleri
Ben de hep büyük oğlumu düşünüyorum böyle günlerde baba ne bilmedi tek benim sevgimle ordan oraya sürükleyerek büyüttüm. Kardeşlerini görüyor hiç bu şekilde bakılıp ilgilenilmedş yazık oldu çocuğuma çok çok duygusal kırılgan içine kapanık erkek çocuğu gibi değil kız gibi . Sen smdi kızın gidecek ekstra lohusalık ondan böyle duygusallaştın benim gibi de çok düşünme hatta hiç düşünme hepsi geçti gitti diyelim

Evet canım 4 hafta kaldı şu an baş aşağı duruyormuş benim oğluş inşallah senin bebeğinde sağlıklı güzel kilo almiştır canım seninki kaç haftalık doğmuştu.
37+0da doğdu benim ki 2400 ben diğerlerini normalde 41te doğurmuştum bu sefer suyum geldi 36 haftalıkken

Back
X