Aman benim kv yine kendi modunda kendisi eşimi 5 yaşına kadar emzirmiş ve eşim çok çok zayıf bir çocuktu resimlerinde gördüm normalde hiç bize gelmez eşim nerdeyse yalvarıyor artık o da bıraktı demeye istek yok gelmiyor geçen gün gelmiş yine bu anne sütü konusunu açtı yani kendisi bilmiyor ilaç kullanıyorum doktor izin vermiyor diye emzirmeme ama eşim dedi hem mama hem anne sütü veriyor o da kısıtlı sesiyle eşime diyorki bilmiyorum bir komşusu varmış Ece isminde kız yeni doğum yapmış bir tek anne sütü veriyor sandıki duymucam o an tepki vermedim eşimde sinirlendi yine annesine ya ben keyfimdenmi vermiyorum nerdeyse 1 hafta taş gibiydi göğsüm kesilsin diye ilaç kullandım hep üstüm ıslak oluyordu ve en kolayı meme vermek bütün geçeni mamayla uğraşıyorum soğuk sıcak su termos ve maddi tarafıda var tabi sadece şunu söyledim dedim anne 5 yaşına kadar verdin niye yemek vermedin yemiyordu diyordu dedim sen torununu görüyorsun iştahsız bebek ama çaba gösteriyorum farklı tarifler yapıyorum yeterki yesin diye bende dedim bıraka bilirim 5 yaşına kadar of valla bıktım gitmiş evde ağlamış ben bunu dedim diye ne alaka yani sen bana söyleye biliyorsun ama

Emzik için evet bende bir tek uyurken veriyorum eğer mızmızlanmıyorsa hiç vermiyorum yok eğer ağlıyorsa veriyorum İn şa Allah benimkide alışmaz