• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlarım benim bebişimin ayak baş parmaklarındaki tırnaklar çukur şeklinde ya bu nasıl düzelecek bilen gören var mı? İnternette bulamadım örneğini

Kızlarım benim bebişimin ayak baş parmaklarındaki tırnaklar çukur şeklinde ya bu nasıl düzelecek bilen gören var mı? İnternette bulamadım örneğini
Benim kızımda öyleydi katlanmış şekildeydi çukurlukta vardı zamanla büyüdükçe tırnak sertleştikçe şeklini aldı düzeldi

Kuzum ilk doğum uzun ve bazılarımız için çok zor bende çoook çektim kesi bile atıldı bana. Ama sonraki doğumlarım güzeldi . Gerçekten doğurmak çok zor buraya yazmıyorum insanlar korkar boşver istersen bana özelden anlat 🤣 zaten bebeğin çıkması kolay konu oraya gelene kadar ki süreç maalesef neyse sağlıkla kucağında ya artık iyileşme kaldı geriye en zor kısmı atlattın çok şükür
Bana da anlatabilirsin benimki de çok hızlı oldu ama ıkınma konusunu beceremedim aşırı zorlandım canım ilk doğumumdu kesi atıldı gerçekten böyle pozitif doğum hikayelerinde videolarında görüyorum şıp diye oluyor ya insan o acıları anlayamıyor yaşamadıkça biz ne yaşadık ya diyip duruyorum sancıları tolere edebildim ama sancıyla beraber ıkınma aşaması beni bitirdi çok zordu ama diyorum ki gene de hemen ayağa kalkıp işimizi gücümüzü yaptık çok şükür sezaryanın acısını ağrısını zorluğunu düşünemiyorum

14 günlük bebeğim süt verdim 1 saat olmadan ağladıkça verdim kusmaya başladı napcam
Gazı vardır canım sadece aç olduğu için ağlamıyorlar ben eğer yakın zamanda beslemişsem hala aç gibi aranıp ağlıyorsa anladım ki gazı var. Sırtına poposuna vurarak çıkar karnına masaj yap bacaklarını hareket ettir rahatlayacaktır. Çok beslediğin için kusuyordur

Benim iki meme de çok fena hastanede yara olmuştu sonra da hala iyileşmedi. Emzirmeye başlarken ağlayasım geliyor o kadar kötü ki.. tahin yağı diyorlar onj dene istersen lansinoh ta etki etti bana ama yine oldu sonrasında:( bir de sütyene atlete temas ettikçe daha kötü oluyor göğüs kalkanı falan kullanmak mantıklı

Kızlar ben normalde haftada bir falan büyük tuvalete çıkıyorum ama ameliyattan sonra 3. Gün çıkabildim sebebi de bence kayısı suyu. Bol su içtim ve kayısı suyu da içiyorum sürekli. Bugün bebeğim 9 günlük 5 kez falan tuvalete çıktım. Kesinlikle deneyin.

Bir de çok sıvı besleniyorsanız biraz katı şeyler de yeyin ki katı atık oluşsun vücutta. Ben pilav ekmek falan da yiyorum muz yemedim sadece
Gümüş kapak aldık bakalım yorumlar iyi de var kötü de şansa artık lanolin anlık rahatlatıyor ama sorunu çözmüyor memeyi doğru emdiğine de eminim nolcaksa böyle canım epey canım yanıyor artık sezeryan ağrıları da bi yandan zorluyor kadın olmak ne zor ya kocalara güzel hayat

Gazı vardır canım sadece aç olduğu için ağlamıyorlar ben eğer yakın zamanda beslemişsem hala aç gibi aranıp ağlıyorsa anladım ki gazı var. Sırtına poposuna vurarak çıkar karnına masaj yap bacaklarını hareket ettir rahatlayacaktır. Çok beslediğin için kusuyordur
Cok tesekkür ederim canım benim Allah Razi olsun

Gümüş kapak aldık bakalım yorumlar iyi de var kötü de şansa artık lanolin anlık rahatlatıyor ama sorunu çözmüyor memeyi doğru emdiğine de eminim nolcaksa böyle canım epey canım yanıyor artık sezeryan ağrıları da bi yandan zorluyor kadın olmak ne zor ya kocalara güzel hayat
Gümüş kapak aldım işe yaramadı canım
Slikon gögüs ucu al ben pompalamaktan uçlarım kanadı çok kötü oldum yavrum yoğun bakımda yattı orda biberonla vermişler ondan dolayı meme reddi yaşadım

Gümüş kapak çok iyi, bana iyi geldi. 🙏 Şifa bulursun inşallah

Bana da anlatabilirsin benimki de çok hızlı oldu ama ıkınma konusunu beceremedim aşırı zorlandım canım ilk doğumumdu kesi atıldı gerçekten böyle pozitif doğum hikayelerinde videolarında görüyorum şıp diye oluyor ya insan o acıları anlayamıyor yaşamadıkça biz ne yaşadık ya diyip duruyorum sancıları tolere edebildim ama sancıyla beraber ıkınma aşaması beni bitirdi çok zordu ama diyorum ki gene de hemen ayağa kalkıp işimizi gücümüzü yaptık çok şükür sezaryanın acısını ağrısını zorluğunu düşünemiyorum
Ikınmada neden zorlandın canım acaba tam bebek gelmeden mi ıkın dediler sana? Ya da epidural aldıysan hissetmemiş olabilirsin.. videolar çok güzel evet ama o ağrıyı aktarmıyorlar mümkün de değilki tarifi. Bence o pozitif videoları yapmaları doğum yapınca aşırı mutluluk oluyor senin dediğin gibi ben ne yaşadım ya ne atlattım ya diye insan sarhoş gibi oluyor bebek çıkınca acılar da bittiği için hemen de iyileşildiği için kadınlar mutluluktan öyle videolar çekiyorlar anlıyorum onları😍😍 ikinci doğumumda sancı çekerken öldürün beni diye yalvarıyordum düşün öyle bir ağrı bitince nasıl bir mutluluk geliyor hayata yeniden başlamak gibi 🤣🤣 çok şükür tabii kurtulduk sağlıkla doğurduk ya gerçekten vücudumuzun verilmesi lazım bu doğum olayında hala evrimleşmemiş bence ki böyle acı çekiyoruz

Kızlar bebişleri kontrole götürdünüz mü bizim bugün 4.gün 9 olmuş sınırda dedi inşallah artmaz çok üzülüyorum :( sütüm de yeni yeni geldi sağıp biberonla vericem

Back
X