• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Çok badireler atlatmış kuzu neyseki düzelmiş Allah'ım sağ salim eve geçmeyide nasip eder inşallah
Amin inşallah 12 ye 10 kala girdim 12.12 alya kuşum geldi heryeri 💩 idi ama olsun Benm pammuk kızım
3700 gram doğdu

Eklentiler

• IMG_6815.webp
    IMG_6815.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 77
Biz daha uyumadık hiç bir bağırıyor Aylin öyle böyle değil emiyor kusuyor gaz çıkmıyor tam sakinliyo geri başlıyor
Senin kv niye hala sende sonuçta yirmi günü gectin haftasonu mu geldi yoksa hicmi gitmeddi kuzum
Az sabret napacan
Yok gitti de öyle canımı acıtacak bir şey yaptı ki yazacak gücüm yok ağlattı sinirlendirdi Allah'a biraktim inşallah karşılığını bulur Allah'tan ben kötülükle uğraşamam 😤

Biz daha uyumadık hiç bir bağırıyor Aylin öyle böyle değil emiyor kusuyor gaz çıkmıyor tam sakinliyo geri başlıyor
Senin kv niye hala sende sonuçta yirmi günü gectin haftasonu mu geldi yoksa hicmi gitmeddi kuzum
Az sabret napacan
Kusmayı önlemek için e bebek te uyguna Reflü yatağı var alsana. Çok iyi gelir

Normal doğum yaptım canım suyum gelmedi düzenli sancım vardı 4 te hastaneye geldim 5-6 cm açıklığım varmış suyu patlattılar nst bağladılar 3 -4 kez ıkındım bebeği ittim hemen doğum masasına aldılar orda hiç ıkınmadım bebiş çıktı dikişim olmadı .. açılmam çok hızlı oldu 4. Normal doğumdu .. karnıma da bastırmadılar oğluşum 3320 gr doğdu . Tabiri caizse su gibi geçti darısı diğer bekleyenlere inşallah 🩵
Ayy harika bir doğum olmuş 😍 gözün aydın sağlıkla büyüt ♥️
peki sancı hissettin mi diğer doğumlardan daha mı azdı sancı? Ne kadar sürdü sancı kısmı?

Kızlar selam.. emzirme durumunuz nasıl gidiyor? Benim bebis doğduğunda sütüm artsın diye 30-40 dk da bir emzirdim biraz sarılık da vardı çok şükür daha iyiyiz o konuda ama Bebis alıştı mı bilmiyorum uyku saatleri 3 saat 4 saati bulabiliyor sonra uyanıyor 3-4 saat uyanık kalıyor ve o arada da sürekli ama sürekli emmek istiyor. Emziriyorum uzun uzun kaldırıyorum gazını çıkarıyorum eller yine agiza gidiyor ağlıyor sürekli ama sürekli emmek isteme hali var. Acaba bu çocuk doymaz mı oldu diye düşünmeye başladım. Sizde var mı böyle bir durum?
Benimki de öyle hep kucağımızda kalmak istiyorlar bence o yüzden öyle yapıyorlar.. yoksa emiyor yani hatta kusuyır fazlasını

Ayy harika bir doğum olmuş 😍 gözün aydın sağlıkla büyüt ♥️
peki sancı hissettin mi diğer doğumlardan daha mı azdı sancı? Ne kadar sürdü sancı kısmı?
Evde ufak ufak hissettim düzenli olunca geliyor galiba dedim hastaneye geldim yüzümü ekşitecek kadar arttı ama canımı yakmadı nst bağlandı damaryolu açıklık bakma derken tüm bunlar yarım saat içinde oldu 3 kere şiddetli sancım oldu apar topar yataktan çatala alındım sakın ıkınma nefes al dediklerini hatırlıyorum doğum oldu 🧿 4 gibi hastaneye girdim 5 gibi kucağımdaydı bebeğim🩵 diğer doğumlardan daha azdı sancım

Evde ufak ufak hissettim düzenli olunca geliyor galiba dedim hastaneye geldim yüzümü ekşitecek kadar arttı ama canımı yakmadı nst bağlandı damaryolu açıklık bakma derken tüm bunlar yarım saat içinde oldu 3 kere şiddetli sancım oldu apar topar yataktan çatala alındım sakın ıkınma nefes al dediklerini hatırlıyorum doğum oldu 🧿 4 gibi hastaneye girdim 5 gibi kucağımdaydı bebeğim
Harika geçmiş yaa benim sancılarım çok şiddetliydi maalesef o yüzden merak etmiştim. Sağlıklı büyüt inşallah 🙏🏻♥️

Kusmayı önlemek için e bebek te uyguna Reflü yatağı var alsana. Çok iyi gelir
Daha Yeni duydum öyle bişi hemen bakam ayy gece kabus gibiydi ağladı durdu ben çok dikkat ediyordum bebeğime üşümesin diye bana evhamliisin diye diye dün gündüz üzerini açtılar atletle uyudu bir ara sabaha kadar agladi kuzum daha yenice büyük bir gaz çıkarabildi

Son düzenleme:
Kızlar 38+4’ten selamlar. Artık çoğumuz bebişleri kucağına almış sanırım, forumda artık hamilelik değil bebişler konuşuluyor 🧿

Ben ise hiç doğuracak gibi hissetmiyorum, hareket kabiliyetim çok açık. Doğum yaklaşmadan önce bunu hissedebiliyor muyuz?

Daha Yeni duydum öyle bişi hemen bakam ayy gece kabus gibiydi ağladı durdu ben çok dikkat ediyordum bebeğime üşümesin diye bana evhamliisin diye diye dün gündüz üzerini açtılar atletle uyudu bir ara sabaha kadar agladi kuzum daha yenice büyük bir gaz çıkarabildi
Screenshot_2025-09-15-09-43-59-333_com.solidict.ebebek.webp

Bendeki bu ama bir tık daha kaliteli al istersen biz almak için aldık o an . Bu arada bu da çok iyi yani bak 25 gün oldu. belki çocuk uyumaz diye ucuz almıştık ama yastik bile kullanmıyoruz yükseltmiyoruz kafayı zaten kafası yukarıda gaz sorunumuz var ama en azından kusma olayimiz az. Ben tavsiye ediyorum

Kızlar 38+4’ten selamlar. Artık çoğumuz bebişleri kucağına almış sanırım, forumda artık hamilelik değil bebişler konuşuluyor 🧿

Ben ise hiç doğuracak gibi hissetmiyorum, hareket kabiliyetim çok açık. Doğum yaklaşmadan önce bunu hissedebiliyor muyuz?
Ben hiçbir zaman hissetmedim doğuracağım günler bile çok normaldim sancı başlayana kadar

Mutlaka alın.. egimli olanlardan kullanıyorum ben reflumuz yok ama 3 ay boyunca onda yatırıyorum sürekli.. çok daha rahat ve sağlıklı oluyor.

Bebek önce anne sonra geliyor ya geldiğimde bebiş odada yoktu gelecek dediler meğersem yoğunbakıma girme ihtimalı varmış ben gelene kadar doktorlar Muane etmiş mamaya başlamışlar tedaviye başlamışlar mekonyumlu doğum diye geçiyormuş ciğerleri midesi kaka kaçmış enfeksiyon olabilir diye ben odaya girince beş dk sonra bebiş kendine gelmiş yanıma verdiler fanusa benzer bişey vardı başında hava verdik 2 gün bugün çıkardılar şükür iyiyiz inşallah yarın kontrolden sonra taburcu oluruz dua edin kızlar
Aa sen de doğurmuşsun 😍 gözün aydın canım 🙏🏻🩷 neler yaşamışsınız neyseki iyisiniz çok çok geçmiş olsun

Benim az az devam ediyo canım, çok az değil mi süre sonra tamamen mi bitiyo 40 gün sürer diye biliyodum
Tam 40 gün sürmüyor zaten de 5 gün de erken geldi. Geliyor gidiyor zaten tam bitmedi
Amin canım insallah ❤️ yaaaa kıyamam ona daha çok küçük annesi anne babasını paylaşmak zor geliyor ona ne kadar kardeşim dese de kabullenmesi zaman alacak yanında sevmeyin bir müddet 🙏
Öyle yapıyoruz zaten. Ama günden güne farkediyor alışacak 🙏
Kızlar doğumdan sonra kanama ne kadar sürüyor benim Bi bitiyor gibi oluyor sonra tekrar devam 🫣
Benimde aynı bitiyor gibi ama geliyor da

Şundan aldım ben arkadaşım önermişti

Sanırım bende bunu alıcam. Benim baktığım ile bunun arasında fiyat farkı çok var. Ama bu attığının kalitesi güzel diyorlar. Sen kullandın mı hiç? Denedin mi en azından

Back
X