• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İnşallah canım bebekte balgamı da hiç duymamıştım soğukta mı kaldınız nasıl oldu çok geçmiş olsun. Benimkinin burnu doluyor yıkarken atıyor çok şükür uğraştırmadı sıcak banyoda ılık su içine koy açılır onun boğazı falan iyi gelir ama banyon sıcaksa yap yoksa daha çok üşütür
Bı deneyeyim canım teşekkür ederim bide bu iki gündür çenesini titretiyor bu normal mi acaba

Ben şehir hastanesine gidiyorum o yüzden bişey demediler. Sabah polikiliniğe gideceğim orda belli olur. Tekrar muayene ederler nst falan. Sezeryan teklif ederlerse hemen kabul etmeyi düşünüyorum. Açılmam yoksa tabi.
Benimkide 4'de yaklaşmiş kilosu
Kilo durumuna göre sezeryan dedi ama ben normal yapmak istiyorum doğum tabi hayirlisi kolaylikla guzellikle olsun doğumumz.Çati muanesi olmuşmuydun

Benimkide 4'de yaklaşmiş kilosu
Kilo durumuna göre sezeryan dedi ama ben normal yapmak istiyorum doğum tabi hayirlisi kolaylikla guzellikle olsun doğumumz.Çati muanesi olmuşmuydun
Bende en başından beri normal olsun istiyordum ama ne sancı ne açılma var. Dün muayene ettiler alttan yoktu açılmam. Saatlerce suni sancı alıp sezeryana da dönsün istemiyorum. İkimiz için de hangisi sağlıkla kolaylıkla olacaksa o olsun.) sizin içinde hangisi kolaylıkla olacaksa o olsun şimdiden

Bende en başından beri normal olsun istiyordum ama ne sancı ne açılma var. Dün muayene ettiler alttan yoktu açılmam. Saatlerce suni sancı alıp sezeryana da dönsün istemiyorum. İkimiz için de hangisi sağlıkla kolaylıkla olacaksa o olsun.) sizin içinde hangisi kolaylıkla olacaksa o olsun şimdiden
Amin canim hayirlisi ile gelsin miniklerimiz ❤️Alttan muayene ağrili oluyormu cnm 😁😑

Kuzum öyle yapıyorum resmen ayakta durur gibi dik pozisyonda koltuğumun altına alıyorum emzirirken makas şeklinde göğsümü tutuyorum süt fışkırır tarzda gelmesin diye yok gene de kaçırıyor gece ben uyku sersemiyken kaçarsa diye aklım çıkıyor elimi yüzümü yıkayıp öyle emziriyorum bir iki defa oğlum gördü cığlık çığlığa bagira bağıra ağladı kardeşim nefes almıyor diye çok korktu bayagi elimde morariyor sırtına vuruyorum öyle düzeliyor iyice endişelenmeye başladım artık
Burnunun açık olduğuna eminsin değil mi? tıkalı olmasa bile sürekli temizle burnunu. Birde süt artırıcı şeyler kullanıyorsan bırak onlarda sütü tazyikli yapıyor bebek yetişemiyor emerken. Sütün çok dolmadan bebek çok acıkmadan da verebilirsin. Başka aklıma bişey gelmedi canım sen bi çocuk doktoruna muhakkak git bir muayene ettir başka sorun var mı baksınlar

Arkadaşlar benim kızım neredeyse her emzirdigimde boğazına süt kaçırıp nefesi kesiliyor hemen ters çevirip sırtına vuruyorum öyle düzeliyor resmen emzirmekten soğudum artık sırf bu yüzden sagıp biberonla vermeyi düşünüyorum niye böyle oluyor çok korkuyorm artık ya dikte emziriyorum koltuğumun altına alıyorum gene kaçıyor süt boğazına ne yapsam bilemiyorum
Bizimkinde de oluyor canım. Muhtemelen sütümüz tazyikli geliyor yetişemiyorlar ondan oluyor. Bizimki zaten memeyi boşaltamıyor. Arkasından bazen sağım yapıyorum

Saçlarım yavaştan dökülmeye başlıyor ilkte biraz geç başlamıştı sanki🥴

Kızlar bebeğim 29 günlük oldu genelde uykuya dalarken ya da arasıra uykuda ve gaz sancısı gelmeden önce değişik nefes alıyor yani nasıl anlatsam nefes alışı hızlanıyor nefes almakta zorlanıyor gibi oluyor ama bu kısa sürüyor uykuya daldığında falan gayet normal sakin nefes alıyor morarması falanda yok allah korusun.doktora sorduğumda normal demişti ama yinede korkutuyor beni

Kızlaaar neler yapıyorsunuz dünden beri yazan olmamışş 🤔 bebişlerle mi uğraşıyorsunuz kocişlerle miii 😬😬
Kocişle uğraşacak hiç halim yok gözüm bile görmüyor gerçekten merak ediyorum bi bizimki mi böyle yoksa tüm bebeklerde var mı bu saat 23 den 01 e kadar uyusun diye uğraştık sırtım ağrıdı artık çok tükendim 😕

Kızlar ben hafiften üşüttüm sanırım boğazımda yanma var ilerlemeden bebeğe geçmeden durdurmak istiyorum. Geçen burada emzirirken içilebilen bir ilaç yazılmıştı ne kullanabilirim soğuk algınlıpı için.

Kızlar ben hafiften üşüttüm sanırım boğazımda yanma var ilerlemeden bebeğe geçmeden durdurmak istiyorum. Geçen burada emzirirken içilebilen bir ilaç yazılmıştı ne kullanabilirim soğuk algınlıpı için.
Parol plus canım geçmiş olsun

Kocişle uğraşacak hiç halim yok gözüm bile görmüyor gerçekten merak ediyorum bi bizimki mi böyle yoksa tüm bebeklerde var mı bu saat 23 den 01 e kadar uyusun diye uğraştık sırtım ağrıdı artık çok tükendim 😕
Hepsi aynı canım kocaların .. gün içinde 1 saat ilgilenip babalık yaptıklarını düşünüyorlar kalan 23 saati sorgulamıyorlar 😅
C Şıkkı; Kaynanamızla 😂
Allah akıl sağlığı versin 😂😂😂

Benim bebeğim hasta oldu kızlar 🥺 26 günlüğüz bugün burnumuz tıkalı hırıltılı nefes alıyoruz. Gece de öksürdü :( ateş yok, aşağı da inmedi allaha şükür ama ne yapacağımı bilemiyorum

Problem olmazsa bebeğin fotosunu atma imkanın varmı

Benim bebeğim hasta oldu kızlar 🥺 26 günlüğüz bugün burnumuz tıkalı hırıltılı nefes alıyoruz. Gece de öksürdü :( ateş yok, aşağı da inmedi allaha şükür ama ne yapacağımı bilemiyorum
Benim bebeğimde kaç gündür öyle balgam da var miniğim çok zorlanıyor hastaneye götürdüm buhar verdi başka bişey vermediler napcam bende bilmiyorum

Biraz kalın giydir bakalım yapıyor mu 🥹 benimki giydirirken titretiyor üşüyor biliyorum o yüzden normal geldi
Bebeğim canım çok kusuyor verdiğim sütü aynı şekilde verdikten sonra sonra bı kaldırıyorum anında hepsini atıyor ağzından burnundan çıkıyor o an elimde nefessiz kalıyor çok korkuyorum böyle kusması neden acaba

Back
X