• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bebeğim canım çok kusuyor verdiğim sütü aynı şekilde verdikten sonra sonra bı kaldırıyorum anında hepsini atıyor ağzından burnundan çıkıyor o an elimde nefessiz kalıyor çok korkuyorum böyle kusması neden acaba
Çok içiyorlarmış o yüzden doktor öyle diyor 🥲 titremesi ne durumda canım iyi mi

Kocişle uğraşacak hiç halim yok gözüm bile görmüyor gerçekten merak ediyorum bi bizimki mi böyle yoksa tüm bebeklerde var mı bu saat 23 den 01 e kadar uyusun diye uğraştık sırtım ağrıdı artık çok tükendim 😕
bizimki de öyle. Her akşam 8:30-9 gibi başlıyor ve gece 1 e kadar huzursuz. 4 saat aralıksız onunla ilgileniyoruz. Gaz sancısı gibi ama anlayamıyoruz da.

Benim bebeğim de pişik oldu :( her kakadan sonra duşta poposunu yıkıyorum. Kurulayıp hametan+ sudokrem sürüyorum. Dün geceden beri baya hafifledi. Ama bezde beklemesin diye kaka bekçiliği yapmaktan ve sürekli yıkamaktan yorgun düştüm :(

Genel olarak bir aylık bir bebek kaç mm içmesi gerekiyor
Ay bilmiyorum ki benimki duyunca bırakıyor zaten ya kusuyor ya gaz çıkarmaya çalışıyor sonra bir saat durup tekrar meme istiyor ben öyle saymadım sadece bir kere sağıp bineronla içirdim o zaman 100-120 mlm içmişti. Bebeğinin kilosu iyi mi? Üşümüyorsa neden titrer onu bilemedimmhiç canım benimki üşüyünce çenesi bacakları titriyor giydirince geçiyor

Ay bilmiyorum ki benimki duyunca bırakıyor zaten ya kusuyor ya gaz çıkarmaya çalışıyor sonra bir saat durup tekrar meme istiyor ben öyle saymadım sadece bir kere sağıp bineronla içirdim o zaman 100-120 mlm içmişti. Bebeğinin kilosu iyi mi? Üşümüyorsa neden titrer onu bilemedimmhiç canım benimki üşüyünce çenesi bacakları titriyor giydirince geçiyor
Bende bilmiyorum ki canım bugün kontrole gidicektik aşı 2. Aya ertelenmis yarın belki gider kilo boy ölçümüne bakarım 2500 doğdu ödemle beraber ve benimki 90 mm verdim bı kere içti onuda çok kötü bi şekilde kustu vermeye korkuyorum şuan 32 günlük 60 mm içiyor ve bu da az nasıl edicem bilmiyorum

Sırt üstü yatırmaya korkuyorum sürekli neden kusuyor bi anlasam

Bende bilmiyorum ki canım bugün kontrole gidicektik aşı 2. Aya ertelenmis yarın belki gider kilo boy ölçümüne bakarım 2500 doğdu ödemle beraber ve benimki 90 mm verdim bı kere içti onuda çok kötü bi şekilde kustu vermeye korkuyorum şuan 32 günlük 60 mm içiyor ve bu da az nasıl edicem bilmiyorum
Canım stres yapma bebeğin iyi olmasa hep ağlar midesi kadar içiyorlar gerisini kusuyorlar çok korkuyorsan acile git bir göster ya da randevu al çocuk doktoruna. Ama bir sıkıntısı olsa hissedersin keyfi yerindeyse çok stres yapma

Benim bebeğim de pişik oldu :( her kakadan sonra duşta poposunu yıkıyorum. Kurulayıp hametan+ sudokrem sürüyorum. Dün geceden beri baya hafifledi. Ama bezde beklemesin diye kaka bekçiliği yapmaktan ve sürekli yıkamaktan yorgun düştüm :(
Geçmiş olsun yorucu gerçekten. Bizim de oldu geçen Bepanthol ve kantaron yağı kullandık her alt açmada iyi geldi. Kullanmak istersen 😘

Kızlar benim bebeğim 3 haftalık ayağımda sallamadan uyumuyor geçen gün inat ettim 4 saat memede ya da kucağımda uyusun diye uyumadı ben de ilk defa ayağımda salladım şimdi de ayakta sallanmak istiyor

Kızlar 2 gün önce canım istemedi akşam yemeği yemedim dün bir baktım memelerimde süt yok😱 sıkıyorum gelmiyor. Memelerim dolmadı. Öyle olunca dün çok yemek yedim ama hala memelerim dolmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yemekle ilgisi var mı? Süt arttırmak için neler yapabilirim?

Back
X