- 1 Nisan 2022
- 15.184
- 17.118
- 248
Daha bekle hiçbir şey yapma sağlık ocağına gittiğimde kurumuş kan vardı bana dediler yapma bir şey düzelir öylede oldu6.cı günde düştü canm şimdi 23gunluk bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bekle hiçbir şey yapma sağlık ocağına gittiğimde kurumuş kan vardı bana dediler yapma bir şey düzelir öylede oldu6.cı günde düştü canm şimdi 23gunluk bebeğim
Özür diledi elimden geldiğince yardımcı olurum dedi bakayım sözünde duracak mıKeşki kuzum tek kalma ne yap ne et sana yardım etsin sende robot diğilsinki
Yardım etmezse yine konuş pes etme şimdi vazgecsen aman kendim yaparım desen hep böyle olucak kendi kardeşimden biliyorumÖzür diledi elimden geldiğince yardımcı olurum dedi bakayım sözünde duracak mı
Büyük oğlumda fıtık vardı dışarıya çıkmıştıBebeğinin göbek deliği şişen varmı benim kızın göbek deliği şişmeye başlamış fıtık mı oldu acaba kendini çok sıkan ve gelişimi geri olan ve prematüre bebeklerde daha sık görülüyor muş korktum açıkçası ağrı falan yapar mı
Canım bu da zamanla büyümeye başladı iki gündür daha çok belli etti kendiniBüyük oğlumda fıtık vardı dışarıya çıkmıştı
Aa hiç duymamıştım araştırayım teşekkür ederimMardindeyim ben. İstanbuldaysaniz imkanlar daha geniştir. Devlet hastanelerinin emzirme polikliniği var, onlardan da destek alabilirsiniz, umarım faydası olur. Profesyonel destek inanın psikolojik olarak bile size çok iyi gelecektir
Topuk kanında bizim de TSH yüksek çıkmış ama değeri göremiyoruz dediler tekrar topuk kanı alındı sonuç bekliyoruz. Eğer tekrar yüksek olursa ilaç tedavisi başlanıyormuş. Umarım sıkıntı bir durum yaşamaz bebişlerimizTsh değeri hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar kızımın TSH değeri 10cikmis
Korkma canım doktorlar kendinden geçer diyorlar geneldeCanım bu da zamanla büyümeye başladı iki gündür daha çok belli etti kendini
Ben nerdeyse 20 kilo verdim baya zayıfladımKızlar kilo durumunuz nasıl dışarı çıkmak için bütün pantolonlarımı denedim olmuyor hele hiç giyinmediklerime içim yandı yenisini diyorum alayım ama ya sonra kilo verilirse kalıcak öyle tesettür giyimleride ucuz diğilki napayım akıl verin![]()
Valla 75 dim 108 oldum doğumdan sonra 99 a düştümKızlar kilo durumunuz nasıl dışarı çıkmak için bütün pantolonlarımı denedim olmuyor hele hiç giyinmediklerime içim yandı yenisini diyorum alayım ama ya sonra kilo verilirse kalıcak öyle tesettür giyimleride ucuz diğilki napayım akıl verin![]()
57..77..şimdi 68 aslında çok kilolu görünmüyorum ama yanlardan olmuyor hiçbir şeyValla 75 dim 108 oldum doğumdan sonra 99 a düştüm![]()
Ben kilo almamıştım aksine midem bulantısı kusma çoktu diye o nedenle kıyafetlerim hayla oluyor doğum dan sonra da 5 kilo vermişimKızlar kilo durumunuz nasıl dışarı çıkmak için bütün pantolonlarımı denedim olmuyor hele hiç giyinmediklerime içim yandı yenisini diyorum alayım ama ya sonra kilo verilirse kalıcak öyle tesettür giyimleride ucuz diğilki napayım akıl verin![]()
Olsun canım zamanla verirsin bak ben daha beterim57..77..şimdi 68 aslında çok kilolu görünmüyorum ama yanlardan olmuyor hiçbir şey![]()
Olsun canım zamanla verirsin bak ben daha beterim![]()
Selam hanımlar 31 agustos doğum yaptımKızlar kilo durumunuz nasıl dışarı çıkmak için bütün pantolonlarımı denedim olmuyor hele hiç giyinmediklerime içim yandı yenisini diyorum alayım ama ya sonra kilo verilirse kalıcak öyle tesettür giyimleride ucuz diğilki napayım akıl verin![]()
+10 kg ile doğuma gitmiştim bir hafta sonra doğum öncesiyle aynıydım ama karın bölgesi eskisi gibi sıkılaşmadığı için yumuş yumuş 6 aya anca oturur bence kilomuz acele etme bence canım olanları giy kış geldi zatenKızlar kilo durumunuz nasıl dışarı çıkmak için bütün pantolonlarımı denedim olmuyor hele hiç giyinmediklerime içim yandı yenisini diyorum alayım ama ya sonra kilo verilirse kalıcak öyle tesettür giyimleride ucuz diğilki napayım akıl verin![]()