• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Sağım yapan anneler hangi makineleri kullanıyorsunuz? Benim elimde şu an bebebao var ama sanki çekim gücü düşük gibi hissediyorum. Pompa tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Umarım ben de içimi ferah tutmak istiyorum Allah korusun bebişlerimizi 🤲🏻
Bu gün tekrar kan verdik çıktı sonuçlar kızımın değeri düşmüş çok şükür yeni doğanda olabiliyormus kalbini ferah tut inşallah sizin değerde düşmüş olarak gelecek

Hangi hastane? Ben hem özel hem devlet takipliydim ikisinden de memnundum kötü bir muameleye denk gelmedim hiç. İçini ferah tut güzel şeyler düşün sağlıkla al kucağına inşallah 🙏
Manisa şehir hastane peki şehirde dikiş nasıl oluyo estetik dikiş mi dikiş aldırmaya gidiliyomu

Benim bebeğimde pişik olmuştu. Her ne denediysem geçmedi. Arkadaşım nişasta önerdi. O bir gecede geçirdi ertesi günü kızarıklık bile yoktu.
Nişastayı nasıl kullanıyorsun canım direkt bebek pudrası gibi döküyor musun

Sağım yapan anneler hangi makineleri kullanıyorsunuz? Benim elimde şu an bebebao var ama sanki çekim gücü düşük gibi hissediyorum. Pompa tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bende de bebebao var meme uçlarımı çok acıtıyor diğer makineler de öyle mi bilmiyorum sizde de aynı sorun var mı

Nişastayı nasıl kullanıyorsun canım direkt bebek pudrası gibi döküyor musun
Evet direk elimle serpiştiriyorum. Her bez degişiminde yaptım. Valla ertesi güne kizarikligi bile kalmadı. Bende bu kadR beklemiyordum.

Ya sonda korkutuyo beni uyuşukken çıkarın dicem
O kadar da korkulu değil. Yurt dışında yaşıyorum ve ameliyattan sonra 1 gün yoğun bakımda kalıyorsun. Ve ertesi odaya geçene kadar sonda kalıyor. Ben bu doğumumda 2 sefer bilmeden çıktı. 2 kere Sondayı taktılar. Rahatsız oluyorsun ama aman aman acı yok.

Kızlar ben 12 eylül doğum yaptım. Bebeğin gazı var. Gaz damla kullaniyorum ama pek fayda etmiyor bu gun başka marka aldım bakalım o fayda edicekmi. Bebe yağıyla bütün vucudunu yagliyorum karnına masaj yapıyorum bazen çıkarıyor. Mesela eskiden her bezi kakali olurdu. Şimdi her bezi kakali olmuyor. Karnı şiş oluyor masaj yapınca kaka yapıyor. Bide kundak yapiyormusunuz. Ev içinde neler giydiriyorsunuz?

Süt sızıntısı için yaptığınız bi şey var mı göğüs kalkanı almıştım philips aldım ki kaliteli olsun ama aldığım dakikadan beri sızdırıyor. Gece bir uyanıyorum bebeğimin üstü çarşaf benim üstüm hep batmış. Resmen üşüyerek uyanıyorum ıslak üstümü değiştirsem bebeğinkini değiştiremiyorum hemen uykusu açılacak diye. Pedlerden de kullandım ama onlar da sürtünme yapıp enfeksiyon yapıyormuş. İlk zamanlar oo sütüm fazla demek ki diyip seviniyordum ama alakası da yokmuş sonradan öğrendim😅😅
Çamaşırın içine regl pedi yapıştırsan olur mu acaba 🤔

Back
X