Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lansinoh elektrikli kullanıyorum. 8 yıl önceki makinem memnunum.Sağım yapan anneler hangi makineleri kullanıyorsunuz? Benim elimde şu an bebebao var ama sanki çekim gücü düşük gibi hissediyorum. Pompa tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Hangi modeli peki giyilebilir olandan mı kablolu olandan mı?Lansinoh elektrikli kullanıyorum. 8 yıl önceki makinem memnunum.
Kablolu olan.Hangi modeli peki giyilebilir olandan mı kablolu olandan mı?
Bu gün tekrar kan verdik çıktı sonuçlar kızımın değeri düşmüş çok şükür yeni doğanda olabiliyormus kalbini ferah tut inşallah sizin değerde düşmüş olarak gelecekUmarım ben de içimi ferah tutmak istiyorum Allah korusun bebişlerimizi![]()
Manisa şehir hastane peki şehirde dikiş nasıl oluyo estetik dikiş mi dikiş aldırmaya gidiliyomuHangi hastane? Ben hem özel hem devlet takipliydim ikisinden de memnundum kötü bir muameleye denk gelmedim hiç. İçini ferah tut güzel şeyler düşün sağlıkla al kucağına inşallah![]()
Ya sonda korkutuyo beni uyuşukken çıkarın dicemİki evladımı da devlet hastanesinde doğurdum çok şükür sıkıntı yaşamadım. Benim sezeryandı bacaklarımın uyuşuklugu geçince sondayı çıkarmışlardı
Nişastayı nasıl kullanıyorsun canım direkt bebek pudrası gibi döküyor musunBenim bebeğimde pişik olmuştu. Her ne denediysem geçmedi. Arkadaşım nişasta önerdi. O bir gecede geçirdi ertesi günü kızarıklık bile yoktu.
Bende de bebebao var meme uçlarımı çok acıtıyor diğer makineler de öyle mi bilmiyorum sizde de aynı sorun var mıSağım yapan anneler hangi makineleri kullanıyorsunuz? Benim elimde şu an bebebao var ama sanki çekim gücü düşük gibi hissediyorum. Pompa tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Kaç dk sağıyorsun kaç cc çıkıyor canımSağım yapan anneler hangi makineleri kullanıyorsunuz? Benim elimde şu an bebebao var ama sanki çekim gücü düşük gibi hissediyorum. Pompa tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Evet direk elimle serpiştiriyorum. Her bez degişiminde yaptım. Valla ertesi güne kizarikligi bile kalmadı. Bende bu kadR beklemiyordum.Nişastayı nasıl kullanıyorsun canım direkt bebek pudrası gibi döküyor musun
O kadar da korkulu değil. Yurt dışında yaşıyorum ve ameliyattan sonra 1 gün yoğun bakımda kalıyorsun. Ve ertesi odaya geçene kadar sonda kalıyor. Ben bu doğumumda 2 sefer bilmeden çıktı. 2 kere Sondayı taktılar. Rahatsız oluyorsun ama aman aman acı yok.Ya sonda korkutuyo beni uyuşukken çıkarın dicem
Çamaşırın içine regl pedi yapıştırsan olur mu acabaSüt sızıntısı için yaptığınız bi şey var mı göğüs kalkanı almıştım philips aldım ki kaliteli olsun ama aldığım dakikadan beri sızdırıyor. Gece bir uyanıyorum bebeğimin üstü çarşaf benim üstüm hep batmış. Resmen üşüyerek uyanıyorum ıslak üstümü değiştirsem bebeğinkini değiştiremiyorum hemen uykusu açılacak diye. Pedlerden de kullandım ama onlar da sürtünme yapıp enfeksiyon yapıyormuş. İlk zamanlar oo sütüm fazla demek ki diyip seviniyordum ama alakası da yokmuş sonradan öğrendim![]()
Yok canım benim bebeğim 5.aydan beri tersti kanala görmedi Dr önerdiSenmi sezeryan istedin saglik sorunundan dolayimi canim.
Online görüştüm ben gurbetteyim o yüzden. Ben kendisinden memnunum ama herkesin bebişi ve sorunu farklı oluyor malum o yüzden kesin çözüm olur diyemem. Sadece profesyonel birinin dışardan bir göz ile probleme bakması insana güven veriyor. geçen haftaya kadar sol mememi hiç tutturamıyordum ağlıyordu istemiyordu birkaç pozisyon denedim denedikçe denedikçe olmaya başladı şu an 2 memeden de emziriyorum. Benim için çözüm ek yöntemleri terketmek oldu açken teklif etmek çözüm oluyor. Bu arada biz sütümüz gelmiyor sanıyoruz ama kesinlikle oluyor. Mesela bebeğim kilo almıyordu dr mama ver dedi. Danışmanım sadece meme ile devam edelim mama verme dedi ve 1 hafta sonunda kilo almaya başlamış. O demese muhtemelen ben mama verecektim dolasıyla bebek memeyi daha az emecekti ve sütüm azalacaktı.Emzirme danışmanıyla yüz yüze mi yoksa Online mı çalışıyorsun memnun musun? Benim de sütüm hala tam gelmediği için mama ile besliyorum kateterle, kaşık biberonla, şırınga ile sağdığım sütü veriyorum ama arada meme verdiğimde de süt gelmezse sinirlenip ağlıyor ve de sağ memeyi özellikle hiç kabul etmeden ağlamaya başlıyor. Bunun için bir danışmanla görüşsem çözüm olur mu acaba. Böyle tek meme reddi yaşayan var mı?