• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Sakin ol. Sagim makinasi al benim dw ayniydi. Inatla sagdim. Bebek aventin ucunu cekemiyo ben igneyle delmistim. Asiri zorlama ama surekli dene. Illa.beslenecek. kendini bolca sağ.
Bugün ben de aventi deldim hala çok yavaş geliyor. Nasıl biberon anlamadım. Sağıma başladım.

Hastanede hipp vermişlerdi hippten devam ediyorum. Hiç durmadığı memeden çekip gelmediğini hissettiğim anlarda veriyorum mamayı. Genelde 5 6 saatte bir diyebilirim bende biraz dinlenmis sütte birikmiş oluyor o arada süt damlası ve süt çayı içiyorum işe yarıyor şükür
Bugün ben de süt çayı damlası aldım. Ben de hipp veriyorum ama çok gaz yapıyor. Yavrum gazdan duramıyor.

Merhaba, görünce yazmak istedim. Belki faydam olur size. Öncelikle lütfen stres yapmayın🌸 Ben de doğumu yaptım ve doğum yaptığım hastanede kimsenin söylediklerimi dikkate almaması nedeniyle mastit oldum.
Ben sütüm yok zannediyordum ki hala artırmaya çalışıyorum.
Öncelikle süt yapan şeyler yiyin, moms tea çay aldım, süt artırıcı takviye kullanıyorum ve hastane tipi göğüs pompası kiraladım. Hastane tipi göğüs pompası daha kuvvetli çekiyor sütü ve uyarıyor. İsterseniz 1 ay kiralayarak siz de deneyin.
Meme ucu yarası yapmadı mı? Nereden kiraladınız? İlginiz için teşekkür ederim 🎈

Bunu bende çok merak ediyorum 2gundur bir öğlen birde gece kalktığında veriyorum mamanin ustunde 4ölcek 120ml yazıyor o şekilde veriyorum ama doğrumu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum 120ml bitiriyor bebeğim ama sanki çok mu nasıl bilmiyorum ama 2gundur adam akıllı uyku uyuya biliyorum gaz sancısı da hafifli benim sütüm mü çok gaz yapıyor anlamadım çocuk mamayı içtiği gibi derin uykuya dalıyor biberon da Dr browns anti colic biberon kullanıyorum gaz olusumunu engellediğini vadediyor
Biberonu ters çevirince akıyor mu ben avent kullanmak istedim ama yavrum çekemiyor mama da hipp kullanıyorum gaz yapıyor

Ben de her emzirmeden sonra 90 cc veriyorum çok uzun emiyor bu arada bir meme yarım saatte yakın emiyor hala iki meme 1 saati buluyor ama yine de sonunda mama içiyor mutlaka yarın 40 günlük olacak 90 cc de az gelmeye başladı ona ama arttırmamaya çalışıyorum sütümle doysun diye Aptamil proysneo kullanıyordum ama bebeğim çok gazlı onun da gaz yaptığını okudum sma comforta geçtim sanki biraz daha hafifledi gibi gaz olayı Aptamil sahiden gaz yapan bir mamaymış. Avent anti kolik 1 numara kullanıyorum en yavaş akışlı olan onu değiştirmeyi de düşünmüyorum akış artmasın ki meme reddi yapmasın. Şu an memeyi de isteyerek alıyor çünkü. Sütümü sağdığımda baya süt çıkıyor ama beslenme sürecini mamayla bitirme huyunu bırakmıyor. Hem meme hem mamayla devam edeceğiz gibi duruyor bu gidişle. Siz ne kullanıyorsunuz ?
Yavrum aventi çekemiyor. Hipp kullanıyorum ama gaz yapıyor. Başka mama arayışındayım.

Meme ucu yarası yapmadı mı? Nereden kiraladınız? İlginiz için teşekkür ederim 🎈
Rica ederim🌸 ben de aynı stresi yaşadım hala da artırmaya çalışıyorum. O yüzden sizi çok iyi anladım.
Yara yapmadı çok şükür. Düzenli krem kullandım.
Medicsa'dan Lactea diye bir pompa kiraladım. Bana da kontrole gittiğimde ebe "hemen hastane tipi göğüs pompası kirala" demişti.

Rica ederim🌸 ben de aynı stresi yaşadım hala da artırmaya çalışıyorum. O yüzden sizi çok iyi anladım.
Yara yapmadı çok şükür. Düzenli krem kullandım.
Medicsa'dan Lactea diye bir pompa kiraladım. Bana da kontrole gittiğimde ebe "hemen hastane tipi göğüs pompası kirala" demişti.
Ben de araştırayım, kendimi sıkışmış hissediyordum.

Kızlar birkaç gündür girmedim. Yavrumun dil bağını kestirdim ama hala emmede bir fark göremedim. Mama meme gidiyorum ama bu sefer de mama gaz yaptı. Herkese bol sütlü geceler🎊

İster istemez insan takıyor ama elinden geleni yap yeter iki memeden toplam 1 saatte 5ml süt sağıyorum geldiği kadar içsin şifa olsun diyorum. 🥲 Gelmezse de artık yapacak bir şey de yok. Güzel uyuyabilmek beslenme kadar önemli ama bebişlerle de çok mümkün olmuyor. Bazen göğsüm sızlayıp süt sızıyor mememden bazen bir damla gelmiyor. Mecbur mamayla besliyorum. Kaç ay sonra bile sütü artanlar var güvenilir bir emzirme danışmanı arıyorum biraz daha bebekli hayata alıştıktan sonra ona başlayacağım.
Doğru diyorsunuz yapacak bişey yok🥺 bebekle öğün atlamadan beslenmek de uyumak da kolay olmuyor inşallah benimde sonradan artar

Maşallah bebeğin kaç kilo şu an. Senin sütün kaç ml çıkıyor.
3330 doğum k kilosu bugün 40 günlük geçen hafta 4 kg 280 gramdı ya öyle çok aşırı da kilo almadı normal aldı ama yiyor yani. Emzirdikten sonra sağdıysam 20 cc 60 cc arası çıkıyor emzirmeden sağdıysam geçen emzirmeden sağdım 120 cc çıktı doktorlara soruyorum kusmuyorsa yiyecek demek ki falan diyor onlar da yani kimse net bir şey söylemiyor bana da çok geliyor yediği ama öyle bir kusma durumu da yok silikon uç ile emziriyorum acaba tamamen boşaltamıyor mu memeyi diyorum işte

Yavrum aventi çekemiyor. Hipp kullanıyorum ama gaz yapıyor. Başka mama arayışındayım.
Sma comfort rahatlattı oğlumu baya rahatlattı gözle görünür derecede. Aptamilden geçtik biz optipro değil ama comfort olan isterseniz bir deneyin siz de. Bigai probiyotiğe başladık bir de önceki haline göre çok daha iyiyiyiz.

Back
X