- 18 Haziran 2025
- 298
- 89
- 13
Fazla delmişim fazla akıyorAventi çok minicik delsen biberon ağzını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla delmişim fazla akıyorAventi çok minicik delsen biberon ağzını
Valla aynı durumdayım. Kucak istiyor yerine koyunca uyanıyor. Büyük kız (büyük dediğim 3 yaşında) sürekli peşimde. Arada pat küt vuruyor. Hem bana hem bebeğe. Değişik bi dönemGenel olarak bu ayda çok emiyorlar herhalde normal kızlar? Benimkide sürekli memede sürekli emmek istiyor aç mı değil mi anlamıyorum 1.5 saatte bir uyanıp istiyor emince de kusuyor valla o kadar yorgunum ki sırtım belim çok ağrıyor artık. Büyük çocuğum da ilgi bekliyor üzülüyor ben çocuğun yanından ayrılamıyorum bu sefer hırçınlaşıyor kızıyorum kızınca da çok vicdan yapıp üzülüyorum. Normale döner miyiz ya
Silikon uca çok alıştırma demişti bana bi arkadaşım. Gümüş kapak denemedin mi? Ben hastanede bi taktım hiç çıkarmadım. Şükür bi şey olmadıKızlar emzirmek ne kadar zormuş tam göğüs ucu yaralarım geçti diyorum bu sefer de kanal tıkanmış galiba açmaya çalışıyorum, korkudan silikon uçla emziriyorum ne zaman normale döner acaba hep mi böyle gidecek ya da nerde hata yapıyorum
Rutin filan yok uyursa uyur hiç karışmam. Düzen olmuyor bu aylardaBebekleriniz nasıl uyutuyorsunuz gece uykusuna bi rutininiz var mı ben bugün 8.30 dan beri odadayım uyusun diye ama yok asla uyumadı
Alıştı herhalde artık çok geç gibiValla aynı durumdayım. Kucak istiyor yerine koyunca uyanıyor. Büyük kız (büyük dediğim 3 yaşında) sürekli peşimde. Arada pat küt vuruyor. Hem bana hem bebeğe. Değişik bi dönem
Silikon uca çok alıştırma demişti bana bi arkadaşım. Gümüş kapak denemedin mi? Ben hastanede bi taktım hiç çıkarmadım. Şükür bi şey olmadı
Rutin filan yok uyursa uyur hiç karışmam. Düzen olmuyor bu aylarda
Benimde yok gibi gibi. İşte herkeste aynı sonuçlar olmuyor demek kiAlıştı herhalde artık çok geç gibigümüş kapak da aldım canım eve gelen hemşire yaranın iyileşmesini geciktirir dedi nemli kaldığı için şimdi arada kullanıyorum bir de göğsümün ucu yok mecburen kullanıyorum ne zaman düzelirse
Merhabalar Dr Emre Günakan'la doğum takibinizi yaptığınızı söylemişsiniz, memnun musunuz acaba? Hala takipte misiniz doğum yaptınız mı? Süreciniz nasıl geçti? Kendisine riskli gebelik takibi için mi gittiniz? Hastane olarak Medicana nasıldı?Emre günakana gidiyorum ben canım medicana
Canım geçen gün pilav yapacaktım 3 kez altını kapattım. Bizde de durumlar aynı.Kızlar bebek bir duruyor bir durmuyor ama bana normal geliyor çocuk daha yeni adapte oluyor diye çok sorun etmiyorum ama siz yemek yapabiliyor musunuz yoksa bı ben mi beceremedim ikisini aynı anda yapmayı. Hayır böyle yetişemiyorum iki çocukla olanlar nasıl ayarlıyor ymeek işini. Dün iki saat sürdü bir tencere yemeği![]()
Ben tek başıma bakıyorum gurbette ne yemeği duş alamadığım zamanlar oluyorKızlar bebek bir duruyor bir durmuyor ama bana normal geliyor çocuk daha yeni adapte oluyor diye çok sorun etmiyorum ama siz yemek yapabiliyor musunuz yoksa bı ben mi beceremedim ikisini aynı anda yapmayı. Hayır böyle yetişemiyorum iki çocukla olanlar nasıl ayarlıyor ymeek işini. Dün iki saat sürdü bir tencere yemeği![]()
Ya ben kahvaltı yapamıyorum bu aralar. Benim bebek te sürekli kucak istiyor geçen gün yumurta pişireyim dedim üç kez altını kapattımKızlar bebek bir duruyor bir durmuyor ama bana normal geliyor çocuk daha yeni adapte oluyor diye çok sorun etmiyorum ama siz yemek yapabiliyor musunuz yoksa bı ben mi beceremedim ikisini aynı anda yapmayı. Hayır böyle yetişemiyorum iki çocukla olanlar nasıl ayarlıyor ymeek işini. Dün iki saat sürdü bir tencere yemeği![]()
Benimki vurmuyor ama kıskançlığını belli etmek için baya uğraşıyor uyuyan çocuğu dokunup uyandırıyor dokunamazsa bağırıyor yada ses çıkarıyor eşyalarla. Çok bunaldım ikisine yetmeye çalışmak çok zormuş. Bazen büyüğü anneme gönderiyorum ona da vicdan yapıyorum seneye bu günleri hatırlamıcaz bile ama zor yaniValla aynı durumdayım. Kucak istiyor yerine koyunca uyanıyor. Büyük kız (büyük dediğim 3 yaşında) sürekli peşimde. Arada pat küt vuruyor. Hem bana hem bebeğe. Değişik bi dönem
Silikon uca çok alıştırma demişti bana bi arkadaşım. Gümüş kapak denemedin mi? Ben hastanede bi taktım hiç çıkarmadım. Şükür bi şey olmadı
Rutin filan yok uyursa uyur hiç karışmam. Düzen olmuyor bu aylarda
Yapamıyorum ki büyükle başbaşa bırakamıyorum çocuğu ya kucağına almaya çalışıyor ya rahatsız ediyor korkuyorum zaten küçükte yatağına koyar koymaz çığlık kıyamet eşim gelince yapıyor veya ben yapıyorum çook akşam kahvaltılık takıldık yada annem gönderiyor. Düzene gireriz de üç dört aylık olana kadar sürer maalesefKızlar bebek bir duruyor bir durmuyor ama bana normal geliyor çocuk daha yeni adapte oluyor diye çok sorun etmiyorum ama siz yemek yapabiliyor musunuz yoksa bı ben mi beceremedim ikisini aynı anda yapmayı. Hayır böyle yetişemiyorum iki çocukla olanlar nasıl ayarlıyor ymeek işini. Dün iki saat sürdü bir tencere yemeği![]()
Ne değişik insanlar ya okudukça ben burdan sinirleniyorum benim kayınvalidem yok sizleri okudukça olsaydı delirirdim heralde diyorum ben kendi anamla zor geçiniyorum kv tahammül edemezdim benim çocuğumu nerde sünnet ettireceğim ona mı kalmış oğluna dediği lafa bakKızlar bu sünnet olayı çok mu önemli bişey ben anlayamıyorum.
Biz eşimle sünneti annemlerin yaşadığı şehirde yaptırmaya karar verdik yeğenim orada oldu ve memnun kaldı diye. Kayınvalide bunu duyunca kocamı aramış sen niye her şeye tamam diyorsun bir duruşun yok falan demiş. Zaten bayramlarda da sürekli oradasınız demiş. Burada çalışıyoruz ikimiz de o yüzden sadece bayramlarda falan annemi görebiliyorum ben. Eşim de bunu söyleyince görmek isteyen gelsin falan demiş annemler için
biz burda kv ile aynı mahallede oturuyoruz sürekli dibimizdeler ben bebeğimi emzirirken gelip tepemden bebeği izliyor hatta ben emzirirken gelip kokluyor salak mıdır nedir. Neyse işte bu kadar hayatımızın içindeyken benim senede on gün anneme gitmem olay olmuş![]()
Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum benim sütüm mi gaz yapıyo mama mı bilmiyorum iki farklı doktora gittik normal ağlaması vs diyorlar uyumuyo diyorum bi cevap yok Ankara’da yaşayıp önerdiğiniz iyi bi çocuk doktoru var mıKızlar bu günler geçecek mi ya dün hiç uyumadığı için gözlerinin altı mosmor oldu çocuğun göz torbaları şişti resmen gerçekten çok üzülüyorum ne yaptıysak uyumadı en son çarşafta falan sallarken bulduk kendimizi ama yok öyle bileuyumadı bayılıp enerjisi bitti öyle uyudu sadece 35 günlük şuan
Teklif ediyorum alırsa emiyor zaten uykusunda yatarak emziriyorum. Genelde yetiyor geceleri tek meme. İkinciyi emzirince kusuyor.Kızlar emzirirken her iki memeyi de emziriyor musunuz. Gece tek meme verdiğimde daha rahat uyuyor. İki memeyi verince sanki daha gazlı oluyor internette öyle bir videoya denk gelmiştim.