• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum benim sütüm mi gaz yapıyo mama mı bilmiyorum iki farklı doktora gittik normal ağlaması vs diyorlar uyumuyo diyorum bi cevap yok Ankara’da yaşayıp önerdiğiniz iyi bi çocuk doktoru var mı
Sanırım sakin olan çocuklarımız atak haftasında herkes huzursuzluktan durmamasından şikayetçi. Bizimki bence yabancıların witching hour dedikleri akşam huzursuzluğu yaşıyor. Gaz da cabası tabi. Nurse harveys ve sab simplex kullanıyoruz iyi geldi

Kızlar bebek bir duruyor bir durmuyor ama bana normal geliyor çocuk daha yeni adapte oluyor diye çok sorun etmiyorum ama siz yemek yapabiliyor musunuz yoksa bı ben mi beceremedim ikisini aynı anda yapmayı. Hayır böyle yetişemiyorum iki çocukla olanlar nasıl ayarlıyor ymeek işini. Dün iki saat sürdü bir tencere yemeği 😥
İki çocuklu olarak yapamıyorum eşim geldikten sonra yapıyorum

Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum benim sütüm mi gaz yapıyo mama mı bilmiyorum iki farklı doktora gittik normal ağlaması vs diyorlar uyumuyo diyorum bi cevap yok Ankara’da yaşayıp önerdiğiniz iyi bi çocuk doktoru var mı
Mama veriyorsan düzenli olarak gaz damlası da ver işe yaramazsa mama değiştirmeyi dene. Farkında olmadan çok sık besliyorda olabilirsin

Kızlar ya benim hamilelikte göbek deliğim dışarı doğru pırtlamıştı. Doğumdan sonra tekrar içe döndü ama şimdi göbek değilimin üst tarafına elimle bastırınca sertlik hissediyorum. Bu şekilde fıtık sorunu yaşayan var mı aranızda? Ağrı acı filan da yok sadece sertlik geliyor elime internete baktım fıtık diyor 🤦🏻‍♀️

Hanımlar size acil bir sorum var, doğum yapalı dün tam 1 ay oldu, sezeryanlıyım. Kanamam en baştan beri çok yoğun değildi, günde 2-3 peddi. Son 2 haftadır da kahverengi lekelenme şeklindeydi, günde 1 ped dolmuyordu bile, sırf hijyen için değiştiriyordum. Dün sabahtan beri adet kanaması gibi bir kanama başladı, sabah çok önemsemedim ama akşama doğru iyice arttı ve bebeğin bezlerinden koydum. Gece 2 kez değiştirmeme ve çocuk bezi olmasına rağmen yatak yorgan battı, sabahki pedimde de pıhtılar vardı. Belim çok ağrıyor ama karnımdaki daha hafif bir ağrı. Yoğun kıpkırmızı bir kanama. Aynı şeyi yaşayan oldu mu ya da etrafından duyan, bilgisi olan? Gitmeli miyim acile yoksa normal mi?
Aynen canım benimde böyle oldu tamda anlattığın gibi yeni kırk çıktı oda yeni tam anlamıyla bitti

Ya ben kahvaltı yapamıyorum bu aralar. Benim bebek te sürekli kucak istiyor geçen gün yumurta pişireyim dedim üç kez altını kapattım 😅 ben de okeyim bu arada çok zor ama hepsi bir süreç kendimi böyle avutuyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum.

Senin kv ne yaptı yine yaaa bi bitmedi şu kadının çilesi
KV ile yeni bir kavgamız oldu sağolsun Bebek karnıma düştüğünden beri her şeyi yaptı. Bu son olayda anladım ki ne yaparsam yapayım bu kadın degismiyor ve her kelimeden olay cikariyor. Artık görüşmek istemiyorum dedim bunaldım çok 😒 çok yakın oturuyoruz ama artık nasıl olacak bilmiyorum 😒

Hiç böyle bir ader görmedim ki, o yüzden tedirgin oldum, duşta bile ayağımın altı kan doldu. Randevu aldım öğleden sonra gideceğim hemen..

Bu msjı ben yazsam anca bu kadar olurdu tıpkısının aynısını yaşıyorum pilim bitmek üzereyken yatağa geçiyoruz yatar pozisyonda emziriyorum gevşediğinde memeyi serbest bırakıyor memeyi çekiyorum hemen biraz daha yanında kalıyorum sarılıyorum sonra yanından ayrılıyorum 40 dk falan müsade ediyor bana 🥺
Ağlama krizlerimin arasında annem almış eski usul dizinde sallamış, geldim bir baktım bebiş huzur içinde uyuyor 😄 bir gündür artık bebek memede uykuya dalınca dizime alıp sallıyorum 2 saate kadar uyuyor

Krem olarak ne kullanıyorsun peki canım sana verebilecegim en iyi tavsiye kesinlikle alt değişimi olduktan sonra kupkuru tutman belki doktor söylemiştir ama bende görünce es geçmek istemedim çok zor oluyor pişik bende yaşamıştım çok krem kullandım ama fayda görmemiştim doktor bebeğin poposunu saç kurutma makinesi ile uzaktan kurutup ince tabaka halinde Sudocrem kullanmamı söylemisti o şekilde kurtulmuştuk
Benimki pişik değil mantar olmuş sudokrem mustela, diğer doktorun verdiği ilaçlı kremler hepsi ama hepsini kullandım halen aynı durumda

Kızlar bu günler geçecek mi ya dün hiç uyumadığı için gözlerinin altı mosmor oldu çocuğun göz torbaları şişti resmen gerçekten çok üzülüyorum ne yaptıysak uyumadı en son çarşafta falan sallarken bulduk kendimizi ama yok öyle bileuyumadı bayılıp enerjisi bitti öyle uyudu sadece 35 günlük şuan
Bebekler farklı canım hiç unutmayız kardeşimin ilk kızı inanılmaz ağlardı yani mecbur artık dışarıya çıkartıyordu orda susar belki çıkartarkende bebek arabası asla durmamalıydı şimdi 12 yaşında kocaman kız olmuş ama işte çektirdi en çok annesine☺️

Kızlar her kes mevlit yaptımı ben hala yapmadım ya

PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 bugün yemek yaparken yandı tekrar da yapamadım büyük bebeğim meyve falan yedi tüm gün canım çok sıkıldı bebeğim uyuyunca tekrar çorba yapacaktım çocuğa ama ikisi bir öyle ağlıyorlardı ki yapamadım hiç mi vaktim olmadı olmadı işte:( yavrum öyle uyudu bebeğimde şimdi uyudu ocağa çorba suyu koydum gece çocuk kalkarsa içireceğim çok vicdan yaptım uyansın gece istiyorum ilk defa :( eşim yok bugün gece gelecek yoksa o yapıp yediriyordu hiçbir şeyi beceremiyorum sanki kendimi iğrenç hissediyorum

PhoebeBuffay00 PhoebeBuffay00 bugün yemek yaparken yandı tekrar da yapamadım büyük bebeğim meyve falan yedi tüm gün canım çok sıkıldı bebeğim uyuyunca tekrar çorba yapacaktım çocuğa ama ikisi bir öyle ağlıyorlardı ki yapamadım hiç mi vaktim olmadı olmadı işte:( yavrum öyle uyudu bebeğimde şimdi uyudu ocağa çorba suyu koydum gece çocuk kalkarsa içireceğim çok vicdan yaptım uyansın gece istiyorum ilk defa :( eşim yok bugün gece gelecek yoksa o yapıp yediriyordu hiçbir şeyi beceremiyorum sanki kendimi iğrenç hissediyorum
Allah kolaylık versin hepimize canim bende beceremedigimi yetmediğimi düşünüyorum sağlık sorunlarim da var Annem baktı yorgunum iyi değilim memlekete gel biz çocuklarla ilgilenelim biraz dinlen dedi maddi yönden çok sıkıntı var inşallah gidebilirim

Kızlar emzirirken her iki memeyi de emziriyor musunuz. Gece tek meme verdiğimde daha rahat uyuyor. İki memeyi verince sanki daha gazlı oluyor internette öyle bir videoya denk gelmiştim.
Kitabi bilgi sağı ver isterse bitince solu ver. Sonra tekrar son memeden başla. Sağ sağ sol sol ama ben ikisini de az az veriyorum çünkü akış yavaşlayınca emmiyor.

İyi geceler kızlar benim bebeğim bir aylık oldu çok yavaş emiyor hala arada sağım yapiyorum bu gece birden göğsüm sertleşti acımaya basladi sağdım hemen sonra bir titreme geldi saatlerce geçmedi acaba malstit mi oldum sağılan sütü kızım içebilir mi

Back
X