Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her doktor farklı söylüyorBizim doktor 3 aydan önce yapılınca iyi sonuç vermeyebiliyor dedi ama henüz cerrahla görüşmedik. 2 aylık bir olsun sonra cerrahla görüşeceğiz
Anladım demek her sağlık ocakları farklıBana ebe yaptırabilirsiniz artık dedi, hiç biz yapıyoruz filan demedi canım
Hareketli zamanlarda zor olmadı mı8 aylık olarken yaptırdım hemen iyileşti çok kolay atlattık şimdide o aylarda yaptırıcam
Yoo hiçte birde benim oğlum aşırı haraketli o an ağladı oldu bitti şaşırdık))Hareketli zamanlarda zor olmadı mı
Ben almadım ama birisine 1 saatlik soru cevap ücreti sordum 4500 dedi. Vazgeçtim. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama hastanelerde, sağlık ocaklarında tecrübeli ebeler oluyormuş. Hiç gitmeyi denedin miKızlar online emzirme danışmanlığı alıp memnun kalan var mı aramızda ? Ya da çevrenizden memnun kalıp öneren var mı ? Güvenilir bir danışmandan hizmet almak istiyorum
Yuh afedersin. Biraz abartmış o ya. Ben de biriyle görüştüm 2750 tl ve sorunun çözülene kadar devamlı hizmet veriyor saatlik falan değil yani. Fiyat makul ama referanslı biri olsa daha iyi olurdu diye sormak istedim.Ben almadım ama birisine 1 saatlik soru cevap ücreti sordum 4500 dedi. Vazgeçtim. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama hastanelerde, sağlık ocaklarında tecrübeli ebeler oluyormuş. Hiç gitmeyi denedin mi
Canım devletin emzirme polikliniği var. Ben özelde de yenidoğan hemşirelerinin yanına gidince hep yardımcı oldular sağolsunlarYuh afedersin. Biraz abartmış o ya. Ben de biriyle görüştüm 2750 tl ve sorunun çözülene kadar devamlı hizmet veriyor saatlik falan değil yani. Fiyat makul ama referanslı biri olsa daha iyi olurdu diye sormak istedim.
İstanbuldayım ben. Bahsettiğin olayı bilmiyordum yani ebelerin böyle bir konuda yardımcı olduğunu. Yarın sağlık ocağını arayıp bi öğreneyim, çok iyi olur
Ne kadar güzel ben de stres olmuştum geç kaldım diyeYoo hiçte birde benim oğlum aşırı haraketli o an ağladı oldu bitti şaşırdık))
Geçen ben de onu düşündüm ben 1 çocuğa zor bakıyorum ikiz olan ya da ikinci çocuğu olanlar ne yapıyor diyeKızlar napıyorsunuz ben bayadır giremiyorum. Öyle böyle geçiyor günler be. 2 çocuklu hayat zormuş. Çok şükür. Ama güzelmiş yapın diyemem. Bazen gerçekten bunalıyorum. Sıra bana hiç gelmiyor. Büyük kızı yıka, küçüğü doyur, kendin ye, tam duşa giricem büyük kız annem kakam geldi. Zor gerçekten zor..
Ben İzmir’de şehir hastanesine gidiyorum bebişim kilo almayınca emzirme danışmanına yönlendirdi doktor. Hastanenin varmış o kadar güzel anlattı ki çok memnun kaldım. Yüksek ihtimalle hastanelerde vardır emzirme danışmanı.Yuh afedersin. Biraz abartmış o ya. Ben de biriyle görüştüm 2750 tl ve sorunun çözülene kadar devamlı hizmet veriyor saatlik falan değil yani. Fiyat makul ama referanslı biri olsa daha iyi olurdu diye sormak istedim.
İstanbuldayım ben. Bahsettiğin olayı bilmiyordum yani ebelerin böyle bir konuda yardımcı olduğunu. Yarın sağlık ocağını arayıp bi öğreneyim, çok iyi olur
Bende probiyotik kullanıyorum ilk zamanlar da tedirgin oldum vermedim gazını çıkarmada çok zorlanıyordu.Ama şunu farkettim onu içtiği gün hem kakasını yapıyor hemde fazla gaz cikariyorAslında geçen hafta emzirme danışmanı probiyotikli gaz damlası önermişti. Ama biz normal gaz damlası kullanıyoruz diye almadık. Burda da görünce belki faydasını görürüz diye düşündüm. Çarşamba kontrolümüz var doktoruna da danışacağım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Bizde de durumlar aynı işe başlamama üç hafta kaldı duşa girmek için bile eşimi bekliyorum kızım benden başka kimsede durmuyor sakinleşmiyor uyku desen 10 dk max uyuyor kestirip geçiyor büyüğün dersleri oluyor hergün video falan istiyor öğretmen yazmak okumak istemiyor saatlerce uğraşıyoruz ikna etmek için. Bir yabdan bebek ağlıyor yemek yapmak zul geliyor valla çıkdırmalık ortam bugünlerde geçecek düzene gireceğiz inşallahKızlar napıyorsunuz ben bayadır giremiyorum. Öyle böyle geçiyor günler be. 2 çocuklu hayat zormuş. Çok şükür. Ama güzelmiş yapın diyemem. Bazen gerçekten bunalıyorum. Sıra bana hiç gelmiyor. Büyük kızı yıka, küçüğü doyur, kendin ye, tam duşa giricem büyük kız annem kakam geldi. Zor gerçekten zor..
Buzdolabın da 4 güne kadar durabiliyor.Oda sıcaklığın da 3 saati geçmesin dedi bana hastanedeki bebek hemşiresiKızlar 20 ml sütümü sağdım buzdolabına biberonla koydum 4 saat oluyor şimdi çıkarıp ısıtıp versem olur mu yaa kötü olmusmudur
Teşekkür ederim ısıtıp vereyim bari zaten doğru düzgün anne sütü aldığı yokBuzdolabın da 4 güne kadar durabiliyor.Oda sıcaklığın da 3 saati geçmesin dedi bana hastanedeki bebek hemşiresi
Pompa alsanız 20 mlden çok daha fazla çıkar aslındaKızlar 20 ml sütümü sağdım buzdolabına biberonla koydum 4 saat oluyor şimdi çıkarıp ısıtıp versem olur mu yaa kötü olmusmudur