- 27 Ağustos 2024
- 2.242
- 1.426
- 53
- 30
Benimki her gün 7,8 kere yapıyor halaMolfix 3 numara taşma yok bizde ilk günler vardı kakasını hala 2 günden 1 yapıyor ama böyle çok aşırı yapıyor o an değişmezsem taşar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki her gün 7,8 kere yapıyor halaMolfix 3 numara taşma yok bizde ilk günler vardı kakasını hala 2 günden 1 yapıyor ama böyle çok aşırı yapıyor o an değişmezsem taşar
Normali bu bence valla kaç defa doktora dedim normal diyor düzensizlik oluyor diyor anlamadımBenimki her gün 7,8 kere yapıyor hala
Bana az geldi seninki ya da benim kız çok b,kluNormali bu bence valla kaç defa doktora dedim normal diyor düzensizlik oluyor diyor anlamadım
Bana az geldi seninki ya da benim kız çok b,klu![]()
Doktor normal diyorsa normaldir canım benimki sürekli her bezde minikde olsa kaka var sadece çişli bez bir kez alıyorum şanslıysamGenelde 7-8 ilk ay oluyor sanki yapay zekayada soruyorum normal diyor bilemedim ya sanki birikiyor o günü bir defaya fazla yapıyor bir düzene girse
Çişimiz iyi şükür her bezi dolu dolu kakası nasıl cıvıkmıDoktor normal diyorsa normaldir canım benimki sürekli her bezde minikde olsa kaka var sadece çişli bez bir kez alıyorum şanslıysam7,8 kerede dolu dolu alıyorum bana da doktor normal diyor
Hadi ya şuan tırstım canım bi arkadaş burdan olmuyor demıştı baya sevinmiştimBende bunu çok merak ediyorum doktora sordum oluyor diyor kesin garanti yok çok korkuyorum
Evet bende okudum dedim gerçekten acaba koruyormu ama ben bu konuyu doktorla konuştum malesef dedi hiçbir şeyin garantisi yok istersen dedi boruları kapat onuda ben istemedim gerçi geçen defa instada görüyorum öylede hamile kalan olmuş kafayı yicem gercektenHadi ya şuan tırstım canım bi arkadaş burdan olmuyor demıştı baya sevinmiştim
Yok 2. Ay bitti gazıGaz problemi var mı peki
Evet sarı ve sulu yapıyorÇişimiz iyi şükür her bezi dolu dolu kakası nasıl cıvıkmı
Bizdede öyleEvet sarı ve sulu yapıyor
Nasııl anlaşılıyor bittiği canımYok 2. Ay bitti gazı
Benimki 2 gündür yapmıyor birşy olurmu yada beslenemiyormu yapmadığı ıcınEvet sarı ve sulu yapıyor
Ay canım Allah korusun başımıza gelmez inşallah daha minnaklar yaa zaten yenı dpğum yaptıkya psikolojim bozuk yenı yenı toparlanmaya calısıyorumEvet bende okudum dedim gerçekten acaba koruyormu ama ben bu konuyu doktorla konuştum malesef dedi hiçbir şeyin garantisi yok istersen dedi boruları kapat onuda ben istemedim gerçi geçen defa instada görüyorum öylede hamile kalan olmuş kafayı yicem gercekten
Darısı başıma adaklar adıyorum resmenYok 2. Ay bitti gazı
Ikınmıyoe ağlamıyorNasııl anlaşılıyor bittiği canım
Sen yine düşünüyorsun canım tabi erkende o başka ama ben bu konuyu tamamen kapattım ikiside küçük bende ve yaş birde şükür onları veren Allah'a ama bir kadın olarakta bakımlı halime dönmek istiyorumAy canım Allah korusun başımıza gelmez inşallah daha minnaklar yaa zaten yenı dpğum yaptıkya psikolojim bozuk yenı yenı toparlanmaya calısıyorum
Bana sanki kartına aşı yazmış 4 ayınaEylül anneleri 4.ayda bebeklere aşı oluyormuydu