• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
😅😅Genelde 7-8 ilk ay oluyor sanki yapay zekayada soruyorum normal diyor bilemedim ya sanki birikiyor o günü bir defaya fazla yapıyor bir düzene girse
Doktor normal diyorsa normaldir canım benimki sürekli her bezde minikde olsa kaka var sadece çişli bez bir kez alıyorum şanslıysam 🤣 7,8 kerede dolu dolu alıyorum bana da doktor normal diyor

Doktor normal diyorsa normaldir canım benimki sürekli her bezde minikde olsa kaka var sadece çişli bez bir kez alıyorum şanslıysam 🤣 7,8 kerede dolu dolu alıyorum bana da doktor normal diyor
Çişimiz iyi şükür her bezi dolu dolu kakası nasıl cıvıkmı

Hadi ya şuan tırstım canım bi arkadaş burdan olmuyor demıştı baya sevinmiştim
Evet bende okudum dedim gerçekten acaba koruyormu ama ben bu konuyu doktorla konuştum malesef dedi hiçbir şeyin garantisi yok istersen dedi boruları kapat onuda ben istemedim gerçi geçen defa instada görüyorum öylede hamile kalan olmuş kafayı yicem gercekten

Evet bende okudum dedim gerçekten acaba koruyormu ama ben bu konuyu doktorla konuştum malesef dedi hiçbir şeyin garantisi yok istersen dedi boruları kapat onuda ben istemedim gerçi geçen defa instada görüyorum öylede hamile kalan olmuş kafayı yicem gercekten
Ay canım Allah korusun başımıza gelmez inşallah daha minnaklar yaa zaten yenı dpğum yaptıkya psikolojim bozuk yenı yenı toparlanmaya calısıyorum

Merhaba anneler
Kasım grubundan yazıyorum. 19 gün önce sezaryen doğum yaptım. Gebelik şekerimden dolayı bekleyebileceğimiz maksimum tarihe kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekledik ve o gün hiç bir doğum belirtisi olmadıgı için sezaryen olmak zorunda kaldım. Hiç istemediğim gibi üzerine bir de enfeksiyon oldu sezaryen yerim. Şeker yatkınlık yapıyor dedi doktorum. İyileşmeyi de zorlaştırıyor maalesef. Hala ağrılarım çok. Bu durum ruh halimi de çok etkiledi. O kadar yavaş ilerliyor ki iyileşmesi. Emzirirken, yatarken hala acı çekmek sinirlerimi bozdu. Kendimi durduk yere ağlarken buluyorum. Çünkü bebeğime tam odaklanamadım bu da beni çok üzüyor. Bebeğim yeteri kadar benim sevgimi almıyor gibi hissediyorum.

Buraya yazmak istedim çünkü bizden 2 ay öndesiniz. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Bir de ilk ay en zoru diyorlar. Bu doğru mu? Bir umut bir sonraki ay her şeyin düzelmesini umuyorum

Nasııl anlaşılıyor bittiği canım
Ikınmıyoe ağlamıyor 😍
Kakasını doktora sorabilirsin benimki de öyle 2 gün yapmadığı oluyordu bu ara çok yapıyor. Arada öyle kısa kabız olmaları normalmiş devam ederse doktora gidersin bence

Ay canım Allah korusun başımıza gelmez inşallah daha minnaklar yaa zaten yenı dpğum yaptıkya psikolojim bozuk yenı yenı toparlanmaya calısıyorum
Sen yine düşünüyorsun canım tabi erkende o başka ama ben bu konuyu tamamen kapattım ikiside küçük bende ve yaş birde şükür onları veren Allah'a ama bir kadın olarakta bakımlı halime dönmek istiyorum

Back
X