- 18 Haziran 2025
- 461
- 135
- 18
Canım yatağını hastanedeki gibi yap. Ben arkama yorganı yastığı katlayarak düzenleme yapmıştım. O şekilde yatmak kalkmak bebeği emzirmek çok daha rahat. Benim de iyileşmem uzun sürdü. Zamanla bebeğine alışıyorsun. Sağlıcakla büyüt.Merhaba anneler
Kasım grubundan yazıyorum. 19 gün önce sezaryen doğum yaptım. Gebelik şekerimden dolayı bekleyebileceğimiz maksimum tarihe kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekledik ve o gün hiç bir doğum belirtisi olmadıgı için sezaryen olmak zorunda kaldım. Hiç istemediğim gibi üzerine bir de enfeksiyon oldu sezaryen yerim. Şeker yatkınlık yapıyor dedi doktorum. İyileşmeyi de zorlaştırıyor maalesef. Hala ağrılarım çok. Bu durum ruh halimi de çok etkiledi. O kadar yavaş ilerliyor ki iyileşmesi. Emzirirken, yatarken hala acı çekmek sinirlerimi bozdu. Kendimi durduk yere ağlarken buluyorum. Çünkü bebeğime tam odaklanamadım bu da beni çok üzüyor. Bebeğim yeteri kadar benim sevgimi almıyor gibi hissediyorum.
Buraya yazmak istedim çünkü bizden 2 ay öndesiniz. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Bir de ilk ay en zoru diyorlar. Bu doğru mu? Bir umut bir sonraki ay her şeyin düzelmesini umuyorum