Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Çatı muayenesini kaçıncı haftanda yaptı cnm birde acılı mıydı Hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla gelsin bebişin.

sorma, bi’ de aciklik muayenesi yaparken pubik kemigin onde normal vajinal dogum yapamazsin muhtemelen dedi. ptesi kontrolum kendi doktorumda, yarin da bi’ poliklinige gidecegim ama burada nst icin. ptesi 38+0 oluyorum, cati muayenesi de yapacak, bakalim kendi doktorum ne diyecek, cok merak ediyorum

Canım sezeryanı mı 35+5 de dedi ?
Yok canım, çatı muayenesini yaptığı hafta bu.Sezeryan için de 38-39. hafta arasında bi gün seçmemi istedi, ekimin ilk haftasına geliyor.
Aa erken mi yapmış biraz? Ben 37de olcam çatı muayenesini
37 en ideal olanıymış zaten canım, benim doktor hangi kafayla erken yaptı inan hiç bilmiyorum. Ben de sonradan anladım erken olduğunu.Neyse bazen bu doktorların işine akıl sır ermiyo vallahi. Vardır bir bildiği diyip geçiyorum napim

Oda iyi olmamış ya takipli doktorunla doğum olması daha iyi sonucta 9 ay gidiyorsun sonra başka yerde yapacam doğumu umarım çok iyi bir doktor ve hastane denk gelir canim
Ay aminnn inşallah vallaha çok zor keşke keşke imkan olsada takipli doktor yaptırsa .

Ay kafayı yemisler resmen, hayır keyfi de olabilir kime ne yani, normal için yureklendirmeye çalışmak ayrı bu tavır çok ayrı.. inşallah diğer yer icine siner canım
Çocuk küçük bunuda normal doğurursunuz heralde dedi ama benim sorunum ,kanama bozukluğu hastalığım var evet sezeryanda daha fazla kanama olacak ama kontrollü şekilde kesiler atılarak ilerlenecek. Hematolojide bunu destekliyor sizin için vajinal doğum kanamanın daha zor kontrol altına alınması demek dedi . Yani tamamen bende oluşan hastalıktan dolayı yönlendirilmeme rağmen kabul etmedi. Hematoloji benim işime karışmasın dedi

Banada ekimin ilk haftası dediler 13.10. Aslında doğum tarihim doktor 06.10 en geç tarih olabilir dedi eşimde 01.10 istedi

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum canım Doktorumla alakalı gebeliğn bşından beri bi kez kan istedi sarı akıntım var dedim fitil yazıyım dedi yazmamş Unutmuş Kafası hep dalgın Sonra sağlık ocağında rutin kan testi vereyim dedim verdim enfeksiyon çıktı ben gidip vermesem enfeksiyon olduğunu bilmeyecektim neyse sonucları wtsaptn attım ilacın adını yollamiş al diye eczaneye gittim antibiyotik olduğu için reçetesiz verilmiyormş
Sağlık ocağındaki doktora gidip yazdırmak zorunda kaldım Bi reçete yazmak bu kadarmı zor wtsaptn atmk Doktorum konusunda için hiç rahat değil benimde bbeğimin boynunda kordon olduğu halde normal doğum diye tutturdu olurda doğumda sıkıntı yaşarsam hem doktoru hem hastaneyi şikayet edeceğim son aylards olduğum için doktorda değiştirmeye cesaret edemiyorum Allaha emanet gidiyorum bakalım

Ego tavan

Bana da kemiğin çok aşağıda zorlanırsın diyerek sezeryana karar verdi doktorum. Seninki de benzer gibi görünüyor ama du bakalım kendi doktorun ne dicek tabii en önemlisi o.Merak edilmez mi ya
,ben gözümde kendimi sürekli sancı çekerken ve ıkınırken canlandırıyodum.Şimdi anestezi etkisi gidince nasıl canım yanıcak acaba diye düşünüyorum.İnsan beyni işte, hep olumsuz şeyleri düşünüyor Ama dert etmiyorum asla aksine çok heyecanlıyım
Banada ekimin ilk haftası dediler 13.10. Aslında doğum tarihim doktor 06.10 en geç tarih olabilir dedi eşimde 01.10 istedi
Yaa bizde de aynı konu var 1 mi olsun 6 mı olsun.Görümcem 1 i olsun daha güzel diye tutturdu (ona kalmıştı çünkü ) Ben de ister istemez ne kadar geç o kadar iyi mi diye düşünüyorum.Ama bi yandan öyle bişey olsa doktor bana mı bırakır bu kararı diyorum.Bilemedim yani

cok sag ol canim ilce hastanesi olunca bi’ acil doktorlari vardi bi’ de dogumhanede nobetci ebe hemsireler vardi. magnezyum da kullaniyorum aslinda ama olacagi varsa oluyor sanirim
Öff maalesef bana da devlet hastanesi yapmıştı o saçmalığı, grip geciriyodum zaten parol dışında bişi yapilamicak bı iğne vursunlar diye acile gittim sertleşme de var diye 32+4tum sanırım nstye aldılar vs ebe geldi, suyu az iciyosunuz sonra gece gece buraya tasiniyosunuz diye girdi içeri direkdedim 3 lt su iciyorum bu bir, ben grip için gelmiştim acilden yönlendirdiler kontrol edilsin diye bu da iki sonra çocuğa 28+5 bu gelişim geriliği vardan tut, nst'de bişi çıkarsa doğuma alırım burdan başka yere gidemezsine kadar gitti imza atıp çıktım manyakların yanından ertesi sabah hemen kendi doktoruma gittim herşey yolundaydı.. demem o ki millet manyak, 7 ayda yasamadigin stresi 2 saatte yaşattı bana

Doğuma saatler kala basur olmazsın ya popomun üstüne oturamıyorum illa bir sorun olacak demi. Offf. Yokmu bunun çözümü ya

Geçmiş olsun canım ama bacak ağrısı ile doğumu başlayan ilk insan olmayacaktın ben de önceki doğumumda bacağım çok ağrıdı ertesi gün gittiğimde 8cm açıklık vardı ayy iyi ki gitmişsin yani. Bir de ne bu milleti cart cart doğurtma merakları anlamıyorum. Orda hiç doktor yok muydu canım sen yine akıllılık edip aramışsın, insana hemen ay ölüyorsun yat bilemem ne diyorlar ya boğazlayasım geliyo. Kaç haftalıksın sen canım?

Kızlar gebelikte koltuk altı kararması yaşayan oldu mu ? Yani jilet vurulmuş gibi karardı benimki. Bi de kıllarım çok çabuk uzuyor. Doğumdan sonra inşallah eski haline döner
Benim boynum, koltuk altım, kol dirsek içlerim bikini bölgem hakkında konuşmak istemiyorum mdjfjdjd ama daha önce de böyle kararmaya başlamıştı kızım doğunca geçmişti yani açılmıştı rengi bikini bölgesi çok açılmadı ama ne yalan söyleyeyim

Bende 38+2 ye denk geliyor 01.10 5 günden hiç birşey olacağını düşünmüyorum ya zaten suyumda azalmaya başlamış. Biz aslında 07.10 istiyorduk ama oda 39+Lara denk geliyor aman ben beğendim 01.10 tarihini ay birde artık kızıma kavuşayım kafasındayım birde ameliyatı atlatayım biran önce diye düşşnüyorum

Çatı muayenesini kaçıncı haftanda yaptı cnm birde acılı mıydı Hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla gelsin bebişin.
35+5 te yaptı ama normalde 37 den sonra yapılıyormuş.Yok yok gözde büyütülecek bir acı değil asla, gerçekten tam bitsin istediğim an bitti diyebilirim
Amin canım benim, hepimiz için inşallah.

Boyun bendede koyulaştı ya geçiyor mu hintli gibi sırf boynum . Dışardan baksan bu yıkanmıyor sanar

35+5 te yaptı ama normalde 37 den sonra yapılıyormuş.Yok yok gözde büyütülecek bir acı değil asla, gerçekten tam bitsin istediğim an bitti diyebilirim
Amin canım benim, hepimiz için inşallah.
Nasıl yapılıyor bu çatı muaynesi ? Benim doktorum 12. Haftadan berri rahim ağzını eliyle kontrol ediyor uzunluğunu kapalılığı vs . Çatı muaynesi nasıl oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…