Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Valla dayım 3.400 doğmuş ama suan 1.92 boyu var ben 1800 doğmuşum 161 boyum yani onla pek alakalı olmaz boy genetik bişey

Çok haklısın canım .. işte doktorların bazısı böyle çıkıyor.. yakmamaya çalışıcam artık zaten o hastaneyi tamamen eledim orada doğum felan yapmam
Küçükte deseler büyükte deseler önemli değil. Önemli Olan sağlıklı olması. Her bebek büyüyor hangimiz bebek kaldık

Canım seni korkutmuş doktor ya Bi daha oraya hiç gitme çok abartmış
Gerçekten abarttı her türlü beni normal doğuma ikna etmeye çalıştı . Umarım pazartesi gideceğim doktor iyi çıkar. Keşke almanyada kontrolünü yapan kadın doğum uzmanı hastanelerle anlaşması olup doğumda yaptıra bilse . Bu sıkıntılar ozaman hiç olmaz. Kendi takipli doktorum çok çok iyi

Ya hamile kalmakta zor oluyor dedi . Sırf dikişler değil normal yolla gebelik zor oluyormuş bizde zaten 6 yıldır tüp bebek denedik deyince . Kanaman çok olursa rahmin alınır bunuda bi düşün dedi .
Ay aşırı düdükmüş o ya. Normal doğumun hiç zararı veya riski yok muymuş? Ya da bunca sezaryen olan insan var kaç kişinin rahminin alındığını duyduk? Allah korusun çok istisnai şeylerle insanları korkutmaya çalışıyor. Ona ne acaba herkesin nasıl doğum istediği. Tamamen şahsi fikirlerini dayatıyor tam bir antika. Benim 2 doğum arasında 2 yıl bile olmamış olacak. Bir sıkıntı da yok çok şükür.

Sezaryen doğum yaptım 6 ay sonra hamile kaldım şimdi bir daha doğurcam neden 5 sene dedi anlamadım doktorunuz? Hiçbir risk de yok dendi bana kaç doktora gittiysem
Beni vazgeçirmek için herşeyi dedi canım rahmine kesi atılırken bebeğe neşter değme ihtimali bile var dedi . Ya diyorumya kadın tamamen sezeryan yapmamak için aşırı direndi böyle büyük büyük konuşmalar. Kuzum benimde çevremde 3 cü yü sezeryanla doğuran arkadaşım var. Ve hep arka arkaya oldu .

kizlar basima neler geldi allah’im kimsenin basina vermesin ama tecrube paylasimi olsun diye yaziyorum. bacak agrisiyla dogumu baslayan ilk insan tanesi olacaktim dun gece neredeyse dun kalcamdan dizime yayilan inanilmaz bir agri/aci yasadim gun boyu, artik aksam acidan bayilacak hale gelince doktorum da dogum sancisindan cekindi, ulasabildigin en yakin hastanede bi’ nst cekil dedi, biz sehir merkezine uzak oturuyoruz zira. asla kipirdayamadigim icin ambulansla goturuldum hastaneye, acilden giris yaptim dogumhaneye yonlendirildim, nst’ye bagladilar, nst’yi goren ebe ayy dogumun baslamis senin dedi, sonra da aciklik muayenesi yapti, ilk defa oldum bu arada oyle aci hissetmedim, zaten cok kisa suren bir sey, rahmin yumusamis 1 cm kadar da acikligin var dedi esimi de cagirdi doguma hazir misiniz dedi, ben ne olur ne olmaz dogum cantasiyla gitmistim zaten ama yine de doguma girecegimi dusunmuyordum, dumur oldum tabii. bi’ an kendime gelip kendi doktorumu aramak istedigimi soyledim, onunla konustum, sonuclari attim ebeyle konusturdum vs. sen dogum sancisi hissediyor musun, doguracak misin sence dedi, o kadar yogun bir siyatik aci yasiyordum ki asla anlamadim sancilarim
var mi yok mu, yok dedim dogum sancisi hissetmiyorum, bu haftada da kas gevsetici, yogun agri kesici vs. hicbir sey yapilamiyormus, parol taktilar, kendi kendime telkinle serum boyunca nefes egzersizleri vs. sakinlestim. tekrar nst’ye aldilar, ebe sasirdi kaldi, dogum sancilari sonumlenmis dedi, fakat bu sefer de bebekte degerler cok yuksek tasikardi var, kordon dolanmis olabilir, suyu azalmis olabilir bir suru sey olabilir riske girmeyelim dogumu baslatabiliriz dedi, ben tabii ikinci defa dumur oldum, sonra nst’yi istedim yine, benim oglan fazla hareketli ve o nedenle de kalp atislari surekli inisli cikisli oluyor zaten nst’lerde, tekrar kendi doktorumla konusmak istedim, neyse dogumun baslamadigina, bu aciklikla da biraz daha dayanabilecegime karar kildik, cikis istedim hastaneden, dogum yapmadigim icin trip yiyerek hastaneden cikisimi verdiler. gercekten insan kendi surecini kendi yonetmeli bi’ yerde, bu hastanelere kalsak biz bitmisiz.

L luckykus benim de göbekte çatlak hiç yok ama aşağılarda var bacak aralarında birde kalçalarım çatlamış şaka gibi az çok senin gibi olmuşum

Çok geçmiş olsun canım sadece ebemi vardı orda doktor yokmuydu ya magnezyum kullanıyormusun agrı o yüzden de olmuş olabilir zaten sancı olsa anlarsın geçmezdi hiç agrı düzenli şekilde olur kötü Bi gece olmuş

Biraz tuaf bir kadındı gerçekten . Ben kadın doğumcuları genellemek istemiyorum ama kadınlar hep böyle . Benim şuana kadar en iyi denk geldiğim kadın doğumcular hep erkekdi. Onlar daha anlayışlı oluyorlar gerçekten. Doktorum sevk verirken dedi bak sezeryan karşıtı biri denk gelirse söylediklerina kulak asma. Aslında adam beni hazırlamışta ben beklemedim demekki

Çok geçmiş olsun bende geçenlerde benzer bir ağrı yaşadım yastığa öyle bir sarılmıştım ki bacağıma kramp giriyor sandım sonra geçmedi şiddetlendi aha geliyor çocuk dedim eşimi uyandırdım gerçi çığlığıma uyandı. Ben sancı çekerken eşim sırtımı ovaladı yavaşça o kadar iyi geldi ki geçti dedim tekrar geldi namussuz sancı bacağım acıyor dedim ovaladı belimi ovaladı sonra dedim ben duşa girecem leş gibi doguramam çocuğumu terli terli gittim duş aldım sonra uzandım eşim hala belimi ovalıyor filan rahatlama gelince sancılar geçti. Uyumuşum sonra. Eğer o kadar şeye rağmen geçmese giderdim bende acile. Çok şükür geçti. Doktorum hafif masaj yapmayı önerdiği için yaptık biz iyi geliyor.

Kızlar gebelikte koltuk altı kararması yaşayan oldu mu ? Yani jilet vurulmuş gibi karardı benimki. Bi de kıllarım çok çabuk uzuyor. Doğumdan sonra inşallah eski haline döner

Ay geçmiş olsun. Kendi doktoruna ne zaman gideceksin kontrol için? Her an her şey olabilir zamanlarındayız cidden ya

L luckykus benim de göbekte çatlak hiç yok ama aşağılarda var bacak aralarında birde kalçalarım çatlamış şaka gibi az çok senin gibi olmuşum
Ya ben göbeğime hep yağ sürdüm. Bir şeyim yoktu. Geçen burada yazıldı diye bacaklarıma bakayım dedim iç bacaklar çatlamış hep. Hiç fark etmemiştim
Hahaha çok iyiymiş. Bence de kadınlar daha acımasız oluyor nedense
Kızlar gebelikte koltuk altı kararması yaşayan oldu mu ? Yani jilet vurulmuş gibi karardı benimki. Bi de kıllarım çok çabuk uzuyor. Doğumdan sonra inşallah eski haline döner
Ben fark etmedim kararma ama kıllar kesinlikle daha hızlı uzuyor. Ama hamilelikten sonra geçiyor o durum.

Benim kol altım da bikini bölgem kararmıştı kol altın yine iyidi bikini bölgem kapkaraydı. Doğumdan bir hafta sonra kol altı açıldı suan yine bembeyaz. Bikini de gayet açıldı yavaş yavaş döner eski haline diye düşünüyorum. Suan bile bariz fark var. Kolaktı kıllarım döküldü doğum sonrası çıkmadk

Benim tek çatlayan yer ciddi ciddi vajinam üst tarafı işte. Bir de iç bacağımda kıpkırmızı kocaman lekelenme var çatlak desem değil yani çözemedim tam olarak ne olduğunu iç bacakta çatlamamalı ama ya değildir diye düşünüyorum

Sarılalım sarılalım Ben de somon yerken ağladım napcaz biz bu somonları hahha gerçekten çok zor çoooooook dayanamıyorum dedikçe kendimi bir şekilde dayanırken buluyorum allah yardımcımız olsun

Ay inşallah benimki de düzelir . Sanırım hormonlarla alakalı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…