Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
naz_0192 canım benim boynumda var o kararma bende ona şok oldum . Nerede saçma birşey var ben yaşadım sesim kalınlaştı hormonel ,gebelik hormonel kaşıntısı çıktı,boynum karardı umuyorum normale döner

Kızlar gebelikte koltuk altı kararması yaşayan oldu mu ? Yani jilet vurulmuş gibi karardı benimki. Bi de kıllarım çok çabuk uzuyor. Doğumdan sonra inşallah eski haline döner
Ay ben bunu geçen selfi çekerken fark ettim.Üstümde kolsuz vardı, kolumu da bi güzel yukarı kaldırıp pozumu verdim ve sonra fotoğrafa bakarken bu acı gerçekle yüzleştim.
O kadar klişe bi hamileyim ki, şurda konuşulan bişeye de yok o bende hiç olmadı diyemiyorum
Sarılalım sarılalım Ben de somon yerken ağladım napcaz biz bu somonları hahha gerçekten çok zor çoooooook dayanamıyorum dedikçe kendimi bir şekilde dayanırken buluyorum allah yardımcımız olsun
Amin canım benim, valla ben normalde iradesiz derdim kendime.Diyet yapıcam derim yapamam, sigarayı bırakamam, sağlıklı yaşam kararları alırım uygulayamam falan.Ama hamilelikle birlikte nasıl bi güç geldi inanamıyorum. Allah yardımcı oluyor gerçekten, ama bu bebiş sevgisi sayesinde hep ahh ah analık işte bee , tüm somonlar şahit sevgimize

cok sag ol canim ilce hastanesi olunca bi’ acil doktorlari vardi bi’ de dogumhanede nobetci ebe hemsireler vardi. magnezyum da kullaniyorum aslinda ama olacagi varsa oluyor sanirim

Ayy ben de yarın olucam, aynı bu dediklerini ben de düşünüyorum ya sezaryen olman gerekecek derse ve tarih seçelim derse diye şimdiden düşüneyim ben de. sen tam kaç haftalıksın canım

cok sag ol canim sana da gecmis olsun vallahi. yok benimki asla gecmedi aksine esim masaj yapti, annem masaj yapti, azalacagi yerde artti, dusa girdim ciktim o da fayda etmedi, en son artik dedigim gibi ne yuruyebildim ne oturabildim ne yatabildim, acidan bayginlik hissi gelince ambulansla goturuldum acile. bugun cok sukur katlanilabilir seviyede agrisi. ayy insallah gitsin daha da gelmesin agrilar.

İnşallah canım ya kime güveneceğimizi şasırdık artık bazı doktorlar mı umursz bilmiyorum her biri farklı bişey söylüyor Hastane ve doktor o kadar önemli ki bu devirde.

Ah çok geçmiş olsun İyi ki kendi doktorunla görüşmüşsün.Ebeye bak ay doğumun başlamış, aa sancılar gitmiş.Kadın moddan moda girmiş.Bi de üstüne trip yemen

Ay geçmiş olsun. Kendi doktoruna ne zaman gideceksin kontrol için? Her an her şey olabilir zamanlarındayız cidden ya
cok sag ol canim yarin sabah ilce hastanesine poliklinige bi’ gidecegim, nst isterim yine, sancilar ne durumda goreyim icim rahat etsin, herkes dogum sancisini anlarsin diyor, muhtemelen de oyledir ama dun cikan sancilardan ben hicbir sey anlamadim mesela. ptesi de kendi doktoruma gidecegim, 38 oluyorum cati muayenesi de yapacakti zaten artik dogacaksa da dogacak o saatten sonra. erkek gec gelir diyorlardi ama her cocuk kendine ozgu iste. her gun yeni bir guncelleme yeni bir gariplik oy oyyy!

Ah çok geçmiş olsun İyi ki kendi doktorunla görüşmüşsün.Ebeye bak ay doğumun başlamış, aa sancılar gitmiş.Kadın moddan moda girmiş.Bi de üstüne trip yemen
cok sag ol canim sorma vallahi, kotu bi’ insandi demem kimse icin ama nedense kadin doktorlar/ebelerin bazilari bana fazla panik ve dengesiz geliyor, yani risk mi almak istemiyorlar, kaostan zevk mi aliyorlar, genel olarak kadin yapisi panik oldugu icin sakin mi dusunemiyorlar bilmiyorum ama bi’ anda ayy dogumun baslamis senin demeleri hic yardimci olmuyor gercekten

Ayy ben de yarın olucam, aynı bu dediklerini ben de düşünüyorum ya sezaryen olman gerekecek derse ve tarih seçelim derse diye şimdiden düşüneyim ben de. sen tam kaç haftalıksın canım
Ya valla bize bırakmaları çok acayip, tabii güzel de bir şey bi yandan ama neye göre seçicem ben arkadaş.Bi de şey diyorum hocam biraz yardımcı olsanız 35+5 olması lazım canım.

Ya valla bize bırakmaları çok acayip, tabii güzel de bir şey bi yandan ama neye göre seçicem ben arkadaş.Bi de şey diyorum hocam biraz yardımcı olsanız 35+5 olması lazım canım.
Kızlar vesileyle buradan toplu açıklama olsun astrolojiye inanan falan varsa. Ben pek inanmam aslında ama chatgbt 'ye sordum 28 eylül - 5 ekim arası yıldız haritasına göre en güzel tarih 2 Ekim öğleden önceki saatlermiş

İnşallah canım ya kime güveneceğimizi şasırdık artık bazı doktorlar mı umursz bilmiyorum her biri farklı bişey söylüyor Hastane ve doktor o kadar önemli ki bu devirde.
Ya Almanyada keşke kadın doğumcular takibini yapan doktor yani hastanelerde doğumada gire bilse ama maalesef.

Canım sezeryanı mı 35+5 de dedi ?

Evet tamamen iyi niyetli de olabilir, kendince en iyi çözümü sunuyo olabilir ama ne bu panik, sen her hangi biri gibi tepki veremezsin bi mesleğin, bi sorumluluğun var orda.Ne hale sokmuşlar seni Neyse şükür iyisin canım şimdi, peki kendi doktoruna kontrolün ne zaman?

Ya Almanyada keşke kadın doğumcular takibini yapan doktor yani hastanelerde doğumada gire bilse ama maalesef.
Oda iyi olmamış ya takipli doktorunla doğum olması daha iyi sonucta 9 ay gidiyorsun sonra başka yerde yapacam doğumu umarım çok iyi bir doktor ve hastane denk gelir canim

Ay kafayı yemisler resmen, hayır keyfi de olabilir kime ne yani, normal için yureklendirmeye çalışmak ayrı bu tavır çok ayrı.. inşallah diğer yer icine siner canım

Bak sen şu yapay zekaya ben o kadar sordum hiç böyle şeyler demedi Demek bi de bu çıktı şimdi, sağol canım benim şimdi biraz daha kafam karıştı Tabii ben de pek inanmam ama insan gene bi kulak kabartıyo işte ajsgsg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…