Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
O kadar iyi anlıyorum ki. Benimki ben sormadan bir şey söylemiyor bile. Kan uyuşmazlığım var iğneyi ben söylüyorum. İğneyi bulmak için 2 saat şehir dışında bir yere gittim onun yerine şunu alabilirsin diyor bana gittikten sonra, hamileyim o kadar yol gitmişim hiç umrunda değil. Alttan muayene hiç etmedi. Kaç defa dedim bak benim şikayetim var olur hamilelikte öyle şeyler diyip gönderiyor. Bebeğimin hareketleri azdı. Kontrol etti bir sıkıntı yoktu. Ama istersen yatış verelim ama burada yatma ben izinliyim tatilde olacağım diyor ay kafaları yersin……. Bu artık bende taşıma noktası oldu. Değiştirdim doktorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Bir de senin verdigin kanda ne enfeksiyonu çıktı. Neye bağlı yani idrar yolu enfeksiyonu mu

Şu koltuk altı kararması olayı bende de var yaa. Bide çok beyazım göze çarpıyor kolumu kaldıramaz oldum. Araştırdım hormonlardanmış, doğumdan sonra geçiyormuş

Yaa o duygu bende de var Ben bi de doktora şeyi sordum, geç olursa da ya suyum gelirse, sancım tutarsa vs. Yok gene de alırız sezeryana dert etme sen onu dedi.Ay o kadar ayları geçirdik, şimdi düşündüğümüz şeylere bakar mısın, 1 i mi olsun 6 sı mı olsun, inanılmaz bir şey

Nasıl yapılıyor bu çatı muaynesi ? Benim doktorum 12. Haftadan berri rahim ağzını eliyle kontrol ediyor uzunluğunu kapalılığı vs . Çatı muaynesi nasıl oluyor ?
Benim hiç rahim ağzı kontrolüm yapılmadı o yüzden kıyaslayamıyorum ama bunda da parmaklarıyla kontrol ediyor.Belki çatı muayenesinde biraz daha baskı uyguluyor olabilir.

Hahahhaha ben de öyleydim iradesiz zannederdim ama 1 senedir her gün oksapara sabrediyorum, insülin eklendi, öncesinde de aşılama tedavilerinde o iğnelere sabretmiştim, sigarayı tekte bıraktım, 7. haftadan bu yana resmen ölüm diyetindeyim vallahi her şeyi hak ediyoruz

Canımmmmmmm şimdi nasılsın? Çok ama çok geçmiş olsun. Ah kıyamam sana ne çekmişsin sen öyle ya stres üstüne stres

Valla yaa kafayı yemeden bi doğursaydık idrar tahlilinde çıktı kuzum kanlar iyi çıkmış dedi doktor .

Ay gerçekten manyaklar, ben de 30. Haftamda ishal ve kusma yüzünden devlette acile gitmiştim.Nst ye girdim, bişey de çıkmadı.Kadına da dedim sancı çıkmadı di mi diye?Bana dediği şey: "Yok çıkmadı ama dünya hali çok güvenme ne olacağı belli olmaz" Ah ah orda canımla uğraşmayaydım da ağzının payını verebileydim keşke ama insanın en zayıf anında yapıyorlar böyle şeyleri

Yaa ,bende endokrine gittim ilk çok yüksek değil başlamamıza gerek yok dedi o gün kadın doğumcuma da randevum vardı kendisi aynı zamanda perinatolag.Bulunduğum şehrin en iyi perinatoloğu diyebilirim .O ise önerdi .tekrar endokrine gittim düşük doz başlattılar

Bana akşam 21.30 da ara öğünden önce veya sonrasında 4 ünite doz şeklinde verildi .Levemir yeşil kalem verildi .Yani sadece bir kere kullanıcam günlük

Ben olsam değiştirirdim sanırım Allah korusun birşey olduktan sonra şikayet etsen ne etmesen ne

Ya hamile kalmakta zor oluyor dedi . Sırf dikişler değil normal yolla gebelik zor oluyormuş bizde zaten 6 yıldır tüp bebek denedik deyince . Kanaman çok olursa rahmin alınır bunuda bi düşün dedi .
Valla cnm doktorun bana dediği riski sancılarn gelirse başlar. Sancılarn gelir ilerlerse rahim yıtılabilir. O yüzden 38. Haftaya gün verdi normalde 39 da alıyorm dedi. Çok şükür dikiş agrm yok. 4. Gebeliğim bebek bakıkımndan en skntısız geçen de bu oldu ki ben tüm gün ayaktaym hem çocuklar hem temzlk bünyeyle alakalı heralde. Bizm tek kornmadğm ilişkide oldu cnm Tüp bebek olunca bilemiyorm. En kolay hamile kalma şeklm bu oldu galiba iyi araştrp cerrahisi iyi olan bir doktor bulmak lazm galiba. Bakalm haftaya cumartesi doğumum süreci yazarm. Gebelkte skntı olmadı umarm doğmda da olmaz

Benim de aynısı. Diz kapaklarım bile karardı doğumdan sonra düzeliriz inşallah. Bi de saçlarımı kestirmek ve boyatmak için sabırsızlanıyorum.

Benim de aynısı. Diz kapaklarım bile karardı doğumdan sonra düzeliriz inşallah. Bi de saçlarımı kestirmek ve boyatmak için sabırsızlanıyorum.
Ben de kestirip boyatcam acilinden ya bence tabii ki bir olmazdı da ne bileyim hem sürekli evdeydim hem de uğraşamazdım buu süreçte, kendimi yenileme çalışmasına girmem lazım

Aynen öyle kuşum, dışardan bakıldığında ne kadar zor gelirdi o iğneler, tedaviler ama insan başına gelince nasıl da altından kalkıyor.Aslında kolay olduklarından değil, ama gerçekten acayip bir güç geliyor insana.
Geçen bekar bir arkadaşım hiç korkmuyor musun doğumdan diye sordu?Hiç korkmuyor değilim tabii ama tedavi süreçlerini düşündüm de, sonu belirsizken bile nelere katlandık, şimdi kucağımıza inşallah bebeğimizi alıcağımız bişeyden ne kadar korkulur ki yani Ayy düşününce heyecanlandım gene

Canımm, senin bu doktorun yorumları falan nasıl, ya da ne bileyim onda doğum yapmış tanıdıkların var mı? Hep diyorum ya sana, benim doktor da biraz şaş, kendim kovalıyorum bazı şeyleri. Ama doğum yaptırdığı hastaları kendisinden çok memnun mesela onu biliyorum, o içimi rahatlatıyor.

Aynen öyle aylar geçti ama sanki günler geçmiyor gibi .. bende o yüzden 7.10 A bırakmak istemiyorum yani planlı olmasını istiyorum çünki planlı şekilde olunca hastalığımdan dolayı mecburen başhekim yada başhekim yardımcısı girmek zorunda sezeryana. Doktorumda kesinlikle planlansın yoksa asistan doktor vs denk gelmenizi istemiyorum çok hassas bir durum dedi. Ve suyumda azalmaya başlamış zaten. Birde mental olarakta suyum geldi ,sancım başladı diye koşturmak istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…