Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Ama zaten 28/32 ci haftalar atak haftası oluyor sonrasında 34 den iyibarren tekrar sabah açlık şekeri düşüyor. Ama perinatolog başlayın dediyse tabi onlar hassasiyetle yaklaşıyorlardır. Çokmu yüksek ? İçinize sinmiyorsa bir doktora daha sorun danışın derim.

Yok kesinlikle zaten o hastaneye gitmeyeceğim çok irite oldum pazartesi görüşeceğim hastane umarım içime çok siner ve orada olur doğumum doktorun boş boş konuşması bile beni rahatsız etti eşim çok sakin bir insandır . Çıkınca bu ne saçmaladı dedi

Ben olsam değiştirirdim sanırım Allah korusun birşey olduktan sonra şikayet etsen ne etmesen ne
Başka bi kaç doktora gittim onlardanda memnun kalmadım canım gebeliğin başında gitmediğim için çok ilgi göstermediler sanırım Hemen sezeryana alacaklardı onlar beni 35.hafta onlara kalsa çoktan doğurmuştum şimdi iyi ni doktor bulsam hemen değiştireceğim.

Benim de aynısı. Diz kapaklarım bile karardı doğumdan sonra düzeliriz inşallah. Bi de saçlarımı kestirmek ve boyatmak için sabırsızlanıyorum.
Ay ben de. Benim bir de çok beyazım var. Ciddi bir değişim olacak doğumdan sonra inşallah bi de hızlıca kilo versek de bi gençleşsek. Kendimi çok koca yaşlı şişko dünyaa gibi hissediyorum

Benim doktorun yorumları hep iyi hiç kötü yorumu yok hatta benim gibi şu an takipli hastalarınada soruyorum tanıdıkları hep memnun kalmış ya kuzeni ya ablası doğum yapmış bebek gibi ilgilendi doğum çok iyi geçti diyorlar benim tanıdığım kimse doğum yapmadı Ama tabi onların gebeliklerinde böyle bi problem varmıydı bilemiyorum doktorun söylediğine göre kordon dolanması sezeryan sebebi değilmiş.diğer doktorlar da illa sezeryan dediler 35.hafta alıyordu biri düşün yani .Benim doktorum da diyorki daha geçen hafta kordonu dolanmış bebeği doğum yptrdm norml korkma diyo şu an çok şükür bebeğün hareketleri iyi ama yinede anne yüreği işte tedirgin oluyorum.

Benim hiç rahim ağzı kontrolüm yapılmadı o yüzden kıyaslayamıyorum ama bunda da parmaklarıyla kontrol ediyor.Belki çatı muayenesinde biraz daha baskı uyguluyor olabilir.
Benim doktorumda parmaklarıyla yaptı tüm rahim ağzı kontrollerimi . Başlarda hafif karnımdan bastırırdı . Regl sancısı gibi olurdu sonra alıştım hiç sancım felan olmadı. Benim doktorum ultrasonda sadece 1 kez baktı ondada benim sancım çok dedim tam ölçüm yazıp hastaneye sevk etmek için yazmıştı.

Yaaa yerim seni yazdıklarını, düşüncelerini. Ahhh olacak mı olmayacak mı tuttu mu tutmadı mı diye düşünmek çok daha stresliydi. O yüzden şu an her şeye göğüs geriyoruz sanki ne bileyim insan evladına kavuşmak için her şeyi yaparmış görmüş olduk

Kuzu sen hangi şehirdeydin?

Hayırlısı ile doğsunda artık sona geldik

Ay ben de. Benim bir de çok beyazım var. Ciddi bir değişim olacak doğumdan sonra inşallah bi de hızlıca kilo versek de bi gençleşsek. Kendimi çok koca yaşlı şişko dünyaa gibi hissediyorum
Benim de beyazım çok fazla . Kendimi çirkin hissediyorum . Eşime söylediğimde beni teselli ediyor ama belli etmiyor o da

Ay benimde böyle bir anım var. Akşam yürüyüş yapıyorduk yanımdan hamile bir kadın geçti elinde dondurma. Nasıl gözüm takıldı kafamı çevirmek zorunda hissettim kendimi. Yutkundum derin nefes aldım. Doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem diyordum doktor yine kontrol yapacağız dedi. Doğumdan sonra da devam edecek diyet diyorlar

Dualarım seninle canım.. bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz inşallah ama şuan iyiler canım dimi kaç haftalık doğdular
32+0 da dogdular canım .solunum sıkıntıları var makineye bağlı nefes alıyorlar.serum ile besleniyorlar şuan

Ay evet ben önerdim eşim duyunca tamam Arven olsun dedi. Yüzüklerin efendisi hayranıymış
Ben de aşırı severim yüzüklerin efendisini. Hatta bugüne kadar her yerde rumuzlarım falan arwendi. Unisex bi isim aslında Türkçe anlamı da var. Ben de çok dedim oğlumuza koyalım diye ama eşim hiç istemedi. Hala karar veremedik biz isme

bakalim bana ne diyecek, ben de ayni sekilde cok heveslenmistim, sancimi ceker dogururum diye ama olmayacaksa da olmayacak tabii yapacak bir sey yok. ben onu degil de sonraki dogumlari dusunuyorum, bunu dogurmusum da sanki ucuncu falan olursa dikisler nasil olacak vs. diye.

eger dogurmadan durmayi basarirsam 1’i olsun isterim ben mesela, tam vaktini doldurmus oluyor diye ama

oyyy gercekten insanin ruhunu daraltirlar, benim de oyle oldu iste, cok yogun bacak agrim var, sinir sikismasi muhtemelen, agri kesiciyi damardan verirlerse daha etkili olur diye gittim ama tamam desem dogurup cikacaktim. esimle annem de vardi yanimda, onlar dokuz dogurdular mesela. allah insani cidden hamile hamile asla acile dusurmesin

İşte bazı doktorlar moral bozuyor o yüzden pozitf doktorlarla devam etmek en iyisi. En büyük enerjiyi doktordan alıyorz sonuçta her hareketleri bizi etkiliyor

Yarın doğumum var ve ben sinirden çatlıyorum. Benim ilk doğumumda oğlum 2 gün yaşayarak vefat etti. Ve ben oldukça toy çocuktum 20 yaşındaydım ismini kv koydu aslında güzel bir isimde koydu o yüzden pek şey yapmadım. Geçen senede oğlum oldu ve ismini yine kv koydu ben başka bir şey düşündüm ama defalarca kayıp yaşayıp oğluma kavuşunca ismini tartışmak istemedim eşim arayıp bu sefer annem koysun diğerinde senin dediğin olur deyince ve gerçekten sevinçten ismini bile umursamadim yani dert yapmadım tamam dedim. İsmini sevdimde.
Şimdi geldi çattı benim adını koymam gereken çocuğa. Osman istiyorum oda olacak. Kv ağzında ne zamandan beri ilk ölmüş çocugumun ismini takarız vs vs geveliyordu bende her seferinde hayır diyordum eşimse tamm bisey deme zaten koymicaz diyordu. Şimdi de çıktı eşim Osman isminin yani sıra ilk bebeğimin isminide takicaz diyor. Babam ismi yerde kalmamali dedi diyor. Güya babası dediğini hiç sanmıyorum. Hadi ben annesi olarak o ismi konulmasına rıza değilim takın takabiliyorsaniz dedim.
Az öncede kv birisiyle konuşuyordu isim konusu geçti galiba ismi eski çocuğun ismiyle başkada bir şey olacak dedi. Konuşması bitmeden kim diyor dedim. Benim rızam olmadan nasıl takabiliyorsunuz dedim. Başladı yeremi sinsin çocuğun ismi demeye ( eşimin babasinin ağzından konuştuğu şeyleri annesi diyor tak etti meğer annesi demiş.) Evet sinsin ben istemiyorum. olmaz olmaz olur mu öyle şey demeye hadi bakalım takın takabiliyorsaniz benim rizam olmadan dedim. Gerçekten büyük kavga çıkacak ve bunun asıl suçlusu eşim benim hiç bir zaman istemedigim şeyi bilerek onay vermesi ve bana dayatmasi sırf annesi babası istiyor diye. Gerçekten benim için hepsinin yeri ayrı çocuklarımın asla ve asla onun ismini takmak istemiyorum. Şuan sinirden ellerim titriyor ağlıyorum. Onun ismini koyulması ve ben yeni çocuğuma baktığımda o bebeğim aklıma gelecek ve içimde ukte kalacak sanki bu bebegimi onun yerine koymuşum gibi. Bunu yapmaya böyle dusundurmeye asla hakları yok. Eşim diyor asıl ismi Osman olacak falan. Çok sinirliyim ve o isim konulursa ciddi şeyler olacak.

Yemin ederim yarına hevesim kaçtı ya. Ben izin vermem ama kv saçma şekilde her gelene ismini filanca koyduk onun ismini taktık der hayatımızın hep bir yerinde olur. Ve ben lohusa halimle hangi birine yanayım. Yemin ederim burnumdan getirdiler. Valla benim rizam olmadığı halde bile o ismi ikinci isim olarak takarlarsa hakkım hiç birine helal değildir kalsınlar bu yükün altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…