Ama zaten 28/32 ci haftalar atak haftası oluyor sonrasında 34 den iyibarren tekrar sabah açlık şekeri düşüyor. Ama perinatolog başlayın dediyse tabi onlar hassasiyetle yaklaşıyorlardır. Çokmu yüksek ? İçinize sinmiyorsa bir doktora daha sorun danışın derim.Yaa ,bende endokrine gittim ilk çok yüksek değil başlamamıza gerek yok dedi o gün kadın doğumcuma da randevum vardı kendisi aynı zamanda perinatolag.Bulunduğum şehrin en iyi perinatoloğu diyebilirim .O ise önerdi .tekrar endokrine gittim düşük doz başlattılar
Yok kesinlikle zaten o hastaneye gitmeyeceğim çok irite oldum pazartesi görüşeceğim hastane umarım içime çok siner ve orada olur doğumumValla cnm doktorun bana dediği riski sancılarn gelirse başlar. Sancılarn gelir ilerlerse rahim yıtılabilir. O yüzden 38. Haftaya gün verdi normalde 39 da alıyorm dedi. Çok şükür dikiş agrm yok. 4. Gebeliğim bebek bakıkımndan en skntısız geçen de bu oldu ki ben tüm gün ayaktaym hem çocuklar hem temzlk bünyeyle alakalı heralde. Bizm tek kornmadğm ilişkide oldu cnm Tüp bebek olunca bilemiyorm. En kolay hamile kalma şeklm bu oldu galibaiyi araştrp cerrahisi iyi olan bir doktor bulmak lazm galiba. Bakalm haftaya cumartesi doğumum süreci yazarm. Gebelkte skntı olmadı umarm doğmda da olmaz
Başka bi kaç doktora gittim onlardanda memnun kalmadım canım gebeliğin başında gitmediğim için çok ilgi göstermediler sanırım Hemen sezeryana alacaklardı onlar beni 35.hafta onlara kalsa çoktan doğurmuştum şimdi iyi ni doktor bulsam hemen değiştireceğim.Ben olsam değiştirirdim sanırım Allah korusun birşey olduktan sonra şikayet etsen ne etmesen ne
Ay ben de. Benim bir de çok beyazım var. Ciddi bir değişim olacak doğumdan sonra inşallahBenim de aynısı. Diz kapaklarım bile karardıdoğumdan sonra düzeliriz inşallah. Bi de saçlarımı kestirmek ve boyatmak için sabırsızlanıyorum.
Benim doktorun yorumları hep iyi hiç kötü yorumu yok hatta benim gibi şu an takipli hastalarınada soruyorum tanıdıkları hep memnun kalmış ya kuzeni ya ablası doğum yapmış bebek gibi ilgilendi doğum çok iyi geçti diyorlar benim tanıdığım kimse doğum yapmadı Ama tabi onların gebeliklerinde böyle bi problem varmıydı bilemiyorum doktorun söylediğine göre kordon dolanması sezeryan sebebi değilmiş.diğer doktorlar da illa sezeryan dediler 35.hafta alıyordu biri düşün yani .Benim doktorum da diyorki daha geçen hafta kordonu dolanmış bebeği doğum yptrdm norml korkma diyo şu an çok şükür bebeğün hareketleri iyi ama yinede anne yüreği işte tedirgin oluyorum.Canımm, senin bu doktorun yorumları falan nasıl, ya da ne bileyim onda doğum yapmış tanıdıkların var mı? Hep diyorum ya sana, benim doktor da biraz şaş, kendim kovalıyorum bazı şeyleri. Ama doğum yaptırdığı hastaları kendisinden çok memnun mesela onu biliyorum, o içimi rahatlatıyor.
Benim doktorumda parmaklarıyla yaptı tüm rahim ağzı kontrollerimi . Başlarda hafif karnımdan bastırırdı . Regl sancısı gibi olurdu sonra alıştım hiç sancım felan olmadı. Benim doktorum ultrasonda sadece 1 kez baktı ondada benim sancım çok dedim tam ölçüm yazıp hastaneye sevk etmek için yazmıştı.Benim hiç rahim ağzı kontrolüm yapılmadı o yüzden kıyaslayamıyorum ama bunda da parmaklarıyla kontrol ediyor.Belki çatı muayenesinde biraz daha baskı uyguluyor olabilir.
Yaaa yerim seni yazdıklarını, düşüncelerini. Ahhh olacak mı olmayacak mı tuttu mu tutmadı mı diye düşünmek çok daha stresliydi. O yüzden şu an her şeye göğüs geriyoruz sanki ne bileyim insan evladına kavuşmak için her şeyi yaparmış görmüş oldukAynen öyle kuşum, dışardan bakıldığında ne kadar zor gelirdi o iğneler, tedaviler ama insan başına gelince nasıl da altından kalkıyor.Aslında kolay olduklarından değil, ama gerçekten acayip bir güç geliyor insana.
Geçen bekar bir arkadaşım hiç korkmuyor musun doğumdan diye sordu?Hiç korkmuyor değilim tabii ama tedavi süreçlerini düşündüm de, sonu belirsizken bile nelere katlandık, şimdi kucağımıza inşallah bebeğimizi alıcağımız bişeyden ne kadar korkulur ki yaniAyy düşününce heyecanlandım gene
Kuzu sen hangi şehirdeydin?Başka bi kaç doktora gittim onlardanda memnun kalmadım canım gebeliğin başında gitmediğim için çok ilgi göstermediler sanırım Hemen sezeryana alacaklardı onlar beni 35.hafta onlara kalsa çoktan doğurmuştum şimdi iyi ni doktor bulsam hemen değiştireceğim.
Hayırlısı ile doğsunda artık sona geldikBaşka bi kaç doktora gittim onlardanda memnun kalmadım canım gebeliğin başında gitmediğim için çok ilgi göstermediler sanırım Hemen sezeryana alacaklardı onlar beni 35.hafta onlara kalsa çoktan doğurmuştum şimdi iyi ni doktor bulsam hemen değiştireceğim.
Benim de beyazım çok fazla . Kendimi çirkin hissediyorum . Eşime söylediğimde beni teselli ediyor ama belli etmiyor o daAy ben de. Benim bir de çok beyazım var. Ciddi bir değişim olacak doğumdan sonra inşallahbi de hızlıca kilo versek de bi gençleşsek. Kendimi çok koca yaşlı şişko dünyaa gibi hissediyorum
Ay benimde böyle bir anım var. Akşam yürüyüş yapıyorduk yanımdan hamile bir kadın geçti elinde dondurma. Nasıl gözüm takıldı kafamı çevirmek zorunda hissettim kendimi. Yutkundum derin nefes aldım. Doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem diyordum doktor yine kontrol yapacağız dedi. Doğumdan sonra da devam edecek diyet diyorlarYaa seni o kadar iyi anlıyorum ki gel sarılalımBen de somon yerken ağlamıştım, kalabalık bi aile sofrasıydı bi de çok güzel yemekler vardı.Somon da benim için özel yapılmıştı sadece. Sessiz sessiz gözümden yaşlar aka aka yemiştim o anı unutamam
32+0 da dogdular canım .solunum sıkıntıları var makineye bağlı nefes alıyorlar.serum ile besleniyorlar şuanDualarım seninle canım.. bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz inşallahama şuan iyiler canım dimi kaç haftalık doğdular
Evet tek yumurta ikizi 32+0 canımKaçıncı haftada doğdular canım ikizdi değilmi?
Ben de aşırı severim yüzüklerin efendisini. Hatta bugüne kadar her yerde rumuzlarım falan arwendi. Unisex bi isim aslında Türkçe anlamı da var. Ben de çok dedim oğlumuza koyalım diye ama eşim hiç istemedi. Hala karar veremedik biz ismeAy evet ben önerdim eşim duyunca tamam Arven olsun dedi. Yüzüklerin efendisi hayranıymış
bakalim bana ne diyecek, ben de ayni sekilde cok heveslenmistim, sancimi ceker dogururum diye ama olmayacaksa da olmayacak tabii yapacak bir sey yok. ben onu degil de sonraki dogumlari dusunuyorum, bunu dogurmusum da sankiBana da kemiğin çok aşağıda zorlanırsın diyerek sezeryana karar verdi doktorum. Seninki de benzer gibi görünüyor ama du bakalım kendi doktorun ne dicek tabii en önemlisi o.Merak edilmez mi ya
,ben gözümde kendimi sürekli sancı çekerken ve ıkınırken canlandırıyodum.Şimdi anestezi etkisi gidince nasıl canım yanıcak acaba diye düşünüyorum.İnsan beyni işte, hep olumsuz şeyleri düşünüyorAma dert etmiyorum asla aksine çok heyecanlıyım
Yaa bizde de aynı konu var 1 mi olsun 6 mı olsun.Görümcem 1 i olsun daha güzel diye tutturdu (ona kalmıştı çünkü) Ben de ister istemez ne kadar geç o kadar iyi mi diye düşünüyorum.Ama bi yandan öyle bişey olsa doktor bana mı bırakır bu kararı diyorum.Bilemedim yani
oyyy gercekten insanin ruhunu daraltirlar, benim de oyle oldu iste, cok yogun bacak agrim var, sinir sikismasi muhtemelen, agri kesiciyi damardan verirlerse daha etkili olur diye gittim ama tamam desem dogurup cikacaktim. esimle annem de vardi yanimda, onlar dokuz dogurdular mesela.Öff maalesef bana da devlet hastanesi yapmıştı o saçmalığı, grip geciriyodum zaten parol dışında bişi yapilamicak bı iğne vursunlar diye acile gittim sertleşme de var diye 32+4tum sanırım nstye aldılar vs ebe geldi, suyu az iciyosunuz sonra gece gece buraya tasiniyosunuz diye girdi içeri direkdedim 3 lt su iciyorum bu bir, ben grip için gelmiştim acilden yönlendirdiler kontrol edilsin diye bu da iki sonra çocuğa 28+5 bu gelişim geriliği vardan tut, nst'de bişi çıkarsa doğuma alırım burdan başka yere gidemezsine kadar gitti imza atıp çıktım manyakların yanından ertesi sabah hemen kendi doktoruma gittim herşey yolundaydı.. demem o ki millet manyak, 7 ayda yasamadigin stresi 2 saatte yaşattı bana
İşte bazı doktorlar moral bozuyor o yüzden pozitf doktorlarla devam etmek en iyisi. En büyük enerjiyi doktordan alıyorz sonuçta her hareketleri bizi etkiliyorYok kesinlikle zaten o hastaneye gitmeyeceğim çok irite oldum pazartesi görüşeceğim hastane umarım içime çok siner ve orada olur doğumumdoktorun boş boş konuşması bile beni rahatsız etti eşim çok sakin bir insandır . Çıkınca bu ne saçmaladı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?