Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Ne kadar asil ismi Osman olacak deseler de bir isim catismasi olacak canim
Onlar kendi istedikleri isimle seslenecekler her defasında bu kadar müdahale etmeleri çok yanlış ki konu çok hassas senin için

Canım benim çok haklısın eşin umarım seni dinler sakin olmaya çalış lütfen yarına odaklan

Ay canım benim nerden çıktı bu şimdi tamda yarın bebeğini kucağına alacakken bence de doğru olmaz yani ilk bebeğin aklına gelir stres yapma istemiyorsan zorla koyamazlar ya o kadar yapmazlar sonucta istemiyorsun söyledin istemediğini

İşte bazı doktorlar moral bozuyor o yüzden pozitf doktorlarla devam etmek en iyisi. En büyük enerjiyi doktordan alıyorz sonuçta her hareketleri bizi etkiliyor
Evet gerçekten öyle.. hatta bebeğime küçük va demesi bile öyle bir söylediki içim içimi yedi.Perinatolojiye gidene kadar .

Nereden çıktı bu son anda? Eşin mi gizledi senden aceba canım bu ana kadar . Hastanede girmeden sen bebeğin ismi bu başka isim yazmayın de gir sezeryana. Annenin rızası olmadan ismini koyulur ya . Birinciyi koymuş ikinciyi koymuş yeter bir sınır kotulmasıda lazım

Kızlar hamilelikte yediğiniz en saçma şey ne ya? Canım deliler gibi körili noodle istiyor. İndomie olandan

Canım benim sen %100 haklısın. Diğer çocuklarının ismini onların vermesi bile anlamsız zaten ki ona izin vermişsin, yeter. Bu konunun senin için hassas bir durumu da var ayrıca. Yaptıkları kabul edilemez ama burada önemli olan eşinin sınır koyması. Tamamen eşinin engel olması gereken bir şey. Hamile halinle seni bu konularla muhatap etmesi çok kötü.
Sen şimdi sakinleş. Bu konuyu düşünme. Yarına odaklan. Güzel bebeğine odaklan, hevesini kaybetme. İsim konusunda da net olduğunu söylersin eşine. Kalan kısımla da nüfusa gideceği zaman ilgilenirsin. Şimdi strese sokma kendini bence.

cok sag ol tatlim ayy ciddi misin ne bileyim ambulansta falan da hic boyle agri gormedik dediler benim de ilk dogumum haliyle bilmiyorum pek cok seyi onu inan ben de anlamiyorum, dedim zaten bizim forumda kizlar daha fazla aciklikla dayaniyorlar, bir cm ile hemen neden doguracak olayim. 37+3 bugun, cok sukur riskli zamanlari gectim de yine de dogum sancim baslamamis etmemis, belki acikligin ilerlemiyor diye suni sanci vereceklerdi ya da sezeryana alacaklardi yani. hepimiz tutabildigimiz kadar tutmaya calisiyoruz bebislerimizi yoksa manyak degiliz bunca agri sanci cekelim.

Yani canım ben de siyatik vardı bende o sandığım için öyle çektim bütün gece sabah da kalktım geçmişti fıtık da var bende hani üst üste geldi sandım, akşama doğum yaptım ama dediğim gibi benim durumum farklı da hiç görmedim demeleri de tuhaf, evet ben 4-5 cm açıklıkla 21 gün devirdim maşallah hemen öyle cart diye doğum pek mümkün değil yani, maşallah bak ne güzel zamana gelmişsin kendiliğinden gelsin sancın baktın okuyo alternatifler denenir ama böyle yat yat doğur demek bana da çok tuhaf gelmişti. Gelmiş geçmiş olsun bir daha yaşanmasın inşallah

Canımmmmmmm şimdi nasılsın? Çok ama çok geçmiş olsun. Ah kıyamam sana ne çekmişsin sen öyle ya stres üstüne stres
cook sag ol tatlim sorma vallahi o kadar acinin icinde bi’ de dogurmayaya calistim, nedir bizim bu cektiklerimiz cidden vallahi su forum iyi ki var, en azindan bilincleniyoruz, yoksa insanin panik olmamasi cok zor. simdi evdeyim, yarin sabah bi’ poliklinige gidecegim tekrar baksinlar nst vs. ptesi normal doktor kontrolum var, dogacaksa da dogacak tabii ama en azindan panikle degil kendi sancisiyla suyuyla gelsin umarim.

sen nasil oldun, iskence gibi hastane surecinden sonra ev cok iyi gelmistir diye dusunuyorum, allah’im bi’ daha muhtac etmesin umarim.

Kız senin rızan olmadan verirken isim bebeğe şifa olmaz olur mu öyle şey

Ne kadar asil ismi Osman olacak deseler de bir isim catismasi olacak canim
Onlar kendi istedikleri isimle seslenecekler her defasında bu kadar müdahale etmeleri çok yanlış ki konu çok hassas senin için
Hani gerçekten başka bir isim koymak isteseler onada sinirlenirim iznim olmaz falan ama istedikleri ilk bebeğimin ismi ve ben bunu asla kaldıramam. Hani bu güne kadar küçük küçük konusu geçsede bu gun ciddiye bindi yarına ne kaldiki istemediğimi ciddi şekilde aşiliyacagim. Gerçekten onu yaparlarsa hakkım bu konuda hiç birine helal değildir sırf kendi istedikleri olacak diye benim ömrüm boyu içimde ukte pişmanlık olacak. Anlatabiliyormuyum

Aslında bence çok yüksek değil .Bi iki gün kullanacağım değerlerimi çok düşürürse bırakmayı düşünüyorum.Dediğiniz gibi başka bir doktora da danışayım devam et derlerse

Birde bebeğimin kafa ölçümü sınırda .Yani çok büyük değil ama sınırda dedi doktor .Belkide o yüzden başlatıldı

Kız senin rızan olmadan verirken isim bebeğe şifa olmaz olur mu öyle şey
İşte bunu diyorum bende. Bir kere daha eşime ciddi konuşucam benim rızam yok öyle bir konuşma geçerse bu çocuğun ismi konuldu denirse yada ne biliyim o isim ek olarak konulursa hakkım helal değildir diye. Aslında sorun onların isim koyması değil öyle olsaydida bu kadar üzülmezdim gerçekten sorun benim kaybettiğim evladimin ismi başka bir evladıma konulması ve ben bu konuyu en başından daha hamile kalmadan bile istemiyordum. Asla dediğim şeydi bunu bile bile eşim sırf gerçekten sırf annesi babası istiyor diye yapıyor. Off hangi birine yanayım eşimin benim fikrime saygı duymamasina mi yarından itibaren en büyük korkumun gerçekleşecegine mi ben bu konuda çok hassasim o isimle kimse çağırmasa bile hep aklıma gelecek o bile canımı çok yakıyor

Sen aslında büyüklük yapıp diğerlerine vermişsin istediği ismi ama beni beğenmediğim isme kimse razı edemez sonuçta ömür boyu o şekilde seslenecem ona. Bazı konular vardır tolerans gösterirsin bazı isimler vardır gösteremezsin. Bu konu da kim kırılır küserse küssün umrumda değil. Burda asıl sorun da kaynanan değil kocan. Kocan sınırını koymazsa tabiki de Bu sorunları yaşarsınız canım. Ama lütfen yarın doğumun var sakinleş. Rıza vermezsen gidip kimlik çıkarabilir mi onu bilmiyorum ama halledilir bir şekilde umarım Allah yarın da yardımcın olsun doğumda

Onlar içinde hassas bi durum olması lazim değil mi ? Yani annenin hassas olduğu bı isim kendileri rahatlıkla nasıl soylecekler...
Neyse sen sakın ol yarına odaklan güzel bı dille yarın istemediğini soylersin baktın diretiyorlar o zaman aç agzjni tüm gözünü

Sakin ol cnm üzme kendini desemde yani ,şuan için olmayacak bir birşey bu mevzu..Kac kere dedikleri isimleri koymuşsun zaten.Onlarda nasıl olsa bizim sözümüz geçiyor şimdi de istediğimiz ismi koymalilar modundalar.Adının yere sinmesi nedir yani ilk kez duyuyorum.
Sen ne koymak istiyorsan onu koy yani

Evet asıl suçlu eşim. Zaten oda diyor ki asıl ismi Osman olacak ama işte babam o çocuğunda ismi yerde yatmamali dedi diyor. Bende istemiyorum dedim. Zaten nüfusta ve ezan ismi de Osman olur ama ek olarak diğer ismi takıldı denilmesi konulması bile beni çok üzüyor. Ben bunlara ciddi konuşucam konusu bile geçerse hamile ve lohusanin ahının altında ezilin diyecem. Ya ne güzel heyacanlanmaya başladım içine ettiler

Kv de diyor işte bende koydum olmuş çocugumun ismini diyor. Eee sen koyabilirsin ben istemiyorum ben annesi olarak rızam yok koyun bakalım koyabilirseniz dedim. Töbe tobe dedi çıktı gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…