2 3 cm lik bir şey 7 kat içerde hareketlerini hissedemeyiz bence ya en erken 15 hafta diye biliyorum. Bende 9+1 bende de oluyor ama muhtemelen gaz veya bağırsak hareketleridir
Kızlar bugün kontrole gittim, 5+2deyim kese 8 mm çıktı. Doktor normal olduğunu söyledi henüz bebeği de göremedik. Sizin 5. Haftada kaçtı ? Normal mi sizce
Kizlar ben sağlik ocagina kayit yaptirmaya gittim bugün normalde kan vermiştim devlet hastanesinde yine burdada vermen gerek dedi hemşire sizde öyle bi durum oldumu
Kizlar ben sağlik ocagina kayit yaptirmaya gittim bugün normalde kan vermiştim devlet hastanesinde yine burdada vermen gerek dedi hemşire sizde öyle bi durum oldumu
Bende miyom gibi bi şey gördü ama tam miyom da değil dedi bi şey söyledi ama tam hatırlamıyorum. Pek önemsemedi ama daha önce yoktu dedim olabilir gebelikle oluşmuştur dedi 5-6 mm falandır ama baya küçüktü
Aynısı olabilir canım doktor önemli değil dedi bugün tekrar doktoruma gittim kırmızı kan geldi bebek iyi kanama alanı yok dedi doktor progestan dex göbekten iğne verdi kanama olunca da kan sulandırıcı iğneyi yapmicam bakalım artık öksürmekten mi oluyo nedir bilemedim