Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum ama doğru her ölçüm farklıdır bi de ilk haftalarda sanırım çoğumuzda olmuş birkaç gün ileri veya gerilik
Evet mesela benim ilk gittiğim Dr 2 gün ileri gözüküyorsun dedi. Bu sağlık ocağındaki ayrı bir vaka her zaman 2 hafta kuculterek yazıyor.

Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum ama doğru her ölçüm farklıdır bi de ilk haftalarda sanırım çoğumuzda olmuş birkaç gün ileri veya gerilik
Evet mesela benim ilk gittiğim Dr 2 gün ileri gözüküyorsun dedi. Bu sağlık ocağındaki ayrı bir vaka her zaman 2 hafta kuculterek yazıyor.
10. Haftama girmek üzereyim. Bebeği hissetmem mümkün değil dimiii ?? Bazen hissediyor gibi oluyorum
2 3 cm lik bir şey 7 kat içerde hareketlerini hissedemeyiz bence ya en erken 15 hafta diye biliyorum. Bende 9+1 bende de oluyor ama muhtemelen gaz veya bağırsak hareketleridir

Kizlar ben sağlik ocagina kayit yaptirmaya gittim bugün normalde kan vermiştim devlet hastanesinde yine burdada vermen gerek dedi hemşire sizde öyle bi durum oldumu

Baktirdim en son betami orda vermiştim ama rutin kan tahlillerini saglik ocaginda vermedim devlet hastanesinde verdim.
Tamam o zaman ne diye kayıt için tekrar kan istiyorlar ki, direkt kayıt yapıyorlar bende öyle yaptım.

Aynısı olabilir canım doktor önemli değil dedi bugün tekrar doktoruma gittim kırmızı kan geldi bebek iyi kanama alanı yok dedi doktor progestan dex göbekten iğne verdi kanama olunca da kan sulandırıcı iğneyi yapmicam bakalım artık öksürmekten mi oluyo nedir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…