Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Canım allah evlatlarını sana bağışlasın, sen kendini strese sokma hiç de korkma, onlar çok güçlüler biliyorsun, hangi hastanede bebekler etlikte mi bilkentte mi?

Canım inşallah onlar da toparlayacaklar. Ankara’da olsaydım valla gelirdim yanına. Üzülme bugünler geçecek

Öff o meme işi benimde derdim ya..49 kg 34 beden mis gibi 75 gogusle hamile kaldım, 18 kg aldım memeler oldu 90-95 ayrı bir varliklarmis gibi geliyorlar banaumuyorum özüne dönerler
O sırada 85 bedenle hamile kalan ben……….

Ah canım ankarada olsaydım gelirdim yanına Rabbim Şifa versin bebeklerine inşallah bi An önce toparlarlar çıkarlar hastaneden Hangi hastanede kalıyorlar Sen orada oturmuyormusun normlde .

Ah canım ankarada olsaydım gelirdim yanına Rabbim Şifa versin bebeklerine inşallah bi An önce toparlarlar çıkarlar hastaneden Hangi hastanede kalıyorlar Sen orada oturmuyormusun normlde .
Kuzucum naptın gittinmi doktora? Kaç günde bir takip istedi ?

Günaydın kızlar Doğuranlar, doğurmakta olanlar ve doğuracak olanlara bir sorum var. Ahududu yaprağı çayı içtiniz mi ? Ben dün başladım ama tadı o kadar kötüydü ki acaba bozuk mu dedim. Rutubet gibi bi tadı var. Daha önce içen varsa böyle miydi tadı ??

Doğumu mu hızlandırıyormuş? Ben içmedim bilmiyorum

Lioo canım bir şey sorcam böyle anket veya küçücük tablo tarzı bir şey yapabilir miyiz acaba? Doğuranlar/doğurmayanlar-doğum için tarih alanlar ve tarihlerin kaçıncı hafta ve güne denk geldiğini yazsak. Kimler ne durumdaydı daha iyi takip ederiz çok tatlış olur diye düşündüm ama çok zor bir şey mi bu? Bana yetkili bi ablamıza benziyorsun gibi geldi de ben bulamadım nasıl yapıldığını

Buna üzülmeni gerektirecek bişey yok. Kilolu doğan sağlıklı zayıf doğan sağlıksız olmaz merak etme. Önemli olan sağlığı kilosunu doğunca alır almazsa demek ki zayıf çıtı pıtı olacak

Bilkent şehir hastanesindeler
Ben de tek bilkent Şehir Hastanesinde perinatolojide yatıyorum, enfeksiyon riski yüksek burda onun için dışarı çıkamıyorum yasak,yoksa inerdim yanında ama endişe etme bebeklerini burda yatırabilmek için insanlar çok çabalıyor ama tabii ki herkes için mümkün değil ne kadar doğdular ne diyo doktorlar, nasıl ilerliyor süreç, hem kendini hiç yalnız hissetme artık sen annesin iki tane dağ gibi arkadaşın var ben de tek kalıyorum diye çok üzülüyordum ama düşündüm ki kızım var üzülme süt falan durumun nasıl? İstediler mi süt

Ah be kuzum içimiz gidiyo buradan hastanedeki bebişlerimize. Allah yardımcınız olsun. Ben seni çok iyi anlıyorum. Bugünler de geçecek inşallah. Güle oynaya büyüyeceksin hepsi geride kalacak inşallah. Var mı yanında birileri? Olsa da eşin olmayınca tutunacak bi dalı eksik oluyo tabii insanın. Ne de olsa ikinizin canı onlar Görmeye gittiğinde konuşuyo musun? Duyuyolar mı sence seni?

Bebekleri hastanede olan arkadaşlar bunaldıkça buraya yazın paylaşalım üzüntülerimizi korkularımızı. Herkese acil şifalar ve sabırlar diliyorum. Umarım hep güzel haberler alırız

Evet canım ama o hastanedeki doktor korkuttu baya bu çocuk çok küçük çok küçük diye diye.

Olur bana yazsalar eklerim.

Yarın için hazırlık yapıldı hastanede tahlil falan verdim. Çıktıktan sonrada düştüm ayy ucuz kurtuldum yuvarlandım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…