Seceneklerde resim yukle diye biyer var yukluyosun kopyala yapiyosun orda yazanlar var sohbette tahmin ediyorum diye oraya yapistiriyorum tahmin ediyorlar
Ablamın kiracısı var geçenler de ablamı ziyarete geldi beni görür görmez hamile misin dedi şok oldum nasıl anladın dedim, yüzünden anladım dedi. 1 saat falan sohbet ettik bir anda ablama dönüp bebeği erkek dedi, sonradan söyledi 3 harflileri varmış.
Ablamın kiracısı var geçenler de ablamı ziyarete geldi beni görür görmez hamile misin dedi şok oldum nasıl anladın dedim, yüzünden anladım dedi. 1 saat falan sohbet ettik bir anda ablama dönüp bebeği erkek dedi, sonradan söyledi 3 harflileri varmış.
Geceleri acayip şekilde ağzım kuruyor dudaklarım sokulacak kadar sizde de öyle oluyor mu, bugün 6+0 gündeyim önceden bir bulantı oluyordu iki gündür sabahları da midem bulanmıyor