Benim tek yırtılan yerimi söylesem … vajinam hahajkdkd resmen üstü yırtılmış 3 4 tane nokta nokta yırtık var tuhaf şekilde delircem yırtıls yırtıla şeyim yırtılmış… aşkitom kullanmakla ds alakalı değil bence bünye yaAyy evet ya eski hali ne güzeldi bu haline hala alışamadımBu arada karnımın alt kısmı çatlamış lireac krem kullandığım halde hergün pehlivan gibi yağladığım halde yeni görüntüm hiç hoş durmuyor birde beyaz tenliyim aynada bskmsk istemiyorum artık neyse oğluşumun canı sağ olsun
Artık estetik şart diyebilir miyiz djjdjdkdOf bu beni çok üzer ya allahım sen koru yarabbim gencecik çıtırdı vücudum hahsjjs
Nereye yaptırcam ki şeyim yırtılmış resmen üstü 3-4 yerden hahsjdk yırtıla yırtıla da pıttığım yırtılmaz ya şaka gibi vücudum gerçekten gülmekten ölcem. Memelerim desen kapkara oldu tövbe estağfurullah gibi offffArtık estetik şart diyebilir miyiz djjdjdkd
Demekki genetik ya yinede en azından önlemimi aldım elimden geleni yaptım diyorum şimdi yapcak bişey yok göğüs ucumuda hindistan cevizi yağı sürmeye başladım iki gündürBenim tek yırtılan yerimi söylesem … vajinam hahajkdkd resmen üstü yırtılmış 3 4 tane nokta nokta yırtık var tuhaf şekilde delircem yırtıls yırtıla şeyim yırtılmış… aşkitom kullanmakla ds alakalı değil bence bünye ya
Arkadaşların cevaplarını görüyorum ve arttırıyorum üzülerek. Halka küçülüyor ve rengi açılıyor ama asla eskisi gibi dik ve dolgun olmuyorlar. Şöyle söyliyim benimkiler şu an göbeğimin üstüne serilmiş iki paspas gibi duruyor ki önceden gerçekten çok güzellerdiEvet benim de şu an öyle ve asla böyle değildi(((
Moralimin bozulmasının sebebi doktorum yavaş yavaş sezeryana çevirmeye çalışıyor düşüncesi. Çünkü bende 4.200 doğmuşum. Evet iri bebek daha iyi oluyor diyorlar.Moraliniz bozulacak ne var ben tam anlayamadım. 4 kg doğan bir sürü bebek var. Normal doğum istiyordunuz o mu olmuyor diye o yüzden mi anlayamadığım için soruyorum. Ben de 4 kg gibi doğsun diye uğraşıyorum, ben 3 kilo doğmuşum çok cılızmışım
Bir şey diyeceğim şu an benim de öyle duruyor hdhdjdjsj evde sütyen falan takmıyorum ben ya rahatsız ediyor diye acaba o yüzden mi oluyor offffArkadaşların cevaplarını görüyorum ve arttırıyorum üzülerek. Halka küçülüyor ve rengi açılıyor ama asla eskisi gibi dik ve dolgun olmuyorlar. Şöyle söyliyim benimkiler şu an göbeğimin üstüne serilmiş iki paspas gibi duruyor ki önceden gerçekten çok güzellerdibenim için cidden çok üzücü oldu hala görünce çok üzülüyorum ve bakmak istemiyorum pek
Hahahahahaha sesli güldüm betimlemeneArkadaşların cevaplarını görüyorum ve arttırıyorum üzülerek. Halka küçülüyor ve rengi açılıyor ama asla eskisi gibi dik ve dolgun olmuyorlar. Şöyle söyliyim benimkiler şu an göbeğimin üstüne serilmiş iki paspas gibi duruyor ki önceden gerçekten çok güzellerdibenim için cidden çok üzücü oldu hala görünce çok üzülüyorum ve bakmak istemiyorum pek
Canım benimde bebeğimin bacak boyu ve genel boyu persentil içinde ama hep diğer vücut bölgelerine göre küçük babası da uzun değil bende uzun değilim genetik demekki 172-166 cm den 180 çocuk olacak değilKızlar vajinamda yara var diye acile gitmiştim biliyorsunuz orda da şans eseri suyumun az olduğu fark edilip yatışım yapılmıştı. Ben gebelik şekeri ve svo geçmişimden dolayı perinatoloji takipliyim şimdi gün gün kilo ölçümleri yazıcam size anlayın diye.
26 ağustos perinatoloji oda 1 - 1841 gram (kafasına ilk defa küçük dendi neden diye sorduğumda da baş aşağı duruyor ya ölçemedim ya da genetik demişti)
2 eylül 00:00 öncesi acil ölçümü - 2086 gram
3 eylül perinatoloji oda 2 - 1823 gram
8 eylül perinatoloji oda 1 - 2330 gram
Yani 3 eylül günü perinatoloji 2. odada ölçülen değer yanlışmış benim çocuğumda gelişme geriliği falan başlamamış. Ölçümü 2-3 defa sormuştum yanlışlık olabilir mi diye ben böyle ölçtüm demişti. Farklı odalarda, farklı doktorların ölçümüyle bile böyle sorunla karşılaşılabiliyor. Hastaneden taburcu olurken tüp bebek doktorumla da konuştuk yanlış ölçülmüş bu dedi hocam yanlışlık olmaz demiştiniz diyince evet şaşırdım ama 500 gram alamaz bu hatalı dedi. Yani kafanıza kafasını falan takmayın kızlar. Küçükse de küçük benim kafam da küçük eşimin de gövdesine göre küçük her bebek koca kafa olmak zorunda değil. Ha suyuna az ya da fazla denir o ayrı bir konu ama kilo konusuna bence takılmayalım ben de dahil olmak üzere. Hep söylerdim ama yapamadım 2. bir ölçüm, doktor kontrolü böyle durumlarda şartmış.
Tek derdin halka olsun dostum o küçülüyorŞimdi o büyüyen halka kısmı küçülüyor mu küçülmüyor mu bunu bir netleştirebilir miyiz
Ayyy annem diyorki karnın açık gezme gazı olur çocuuumu üşütürsünSıcak ve hamilelik yüzünden evde sürekli göbeğimi aça aça dolaşıyorum, üstümde ne varsa onu yukarı katlıyorum.Geçen aynaya bi baktım, bildiğin memelerim açık dolaşıyorum evde haberim yok.Eskisi gibi küçük ve dik sandığım için daha yukarda sanıyorum onları hep
Ben de takmıyorum takamam da valla daralıyorumBir şey diyeceğim şu an benim de öyle duruyor hdhdjdjsj evde sütyen falan takmıyorum ben ya rahatsız ediyor diye acaba o yüzden mi oluyor offff
Takmak mı lazım
Hahahah %100 ben buSıcak ve hamilelik yüzünden evde sürekli göbeğimi aça aça dolaşıyorum, üstümde ne varsa onu yukarı katlıyorum.Geçen aynaya bi baktım, bildiğin memelerim açık dolaşıyorum evde haberim yok.Eskisi gibi küçük ve dik sandığım için daha yukarda sanıyorum onları hep
Hayırlısı olsun ya çok da şeyapmamak lazımHahahahahaha sesli güldüm betimlemeneBenim de zaten 80 C bedendi yeterince büyüktü çok da dik değildi haliyle, o yüzden yadırgamadım saldım gitti
Eşim 175 ben 160 yani minyon kere minyonum kafam desen küçük bebemiz de kesinlikle 190 olacak değil ama sağa sola amca cart curt çekerse bilememCanım benimde bebeğimin bacak boyu ve genel boyu persentil içinde ama hep diğer vücut bölgelerine göre küçük babası da uzun değil bende uzun değilim genetik demekki 172-166 cm den 180 çocuk olacak değilyani büyüyecek doğduktan sonra
Ay hayır teyzem tövbe de yanarız, biteriz mahvoluruzTek derdin halka olsun dostum o küçülüyor
Ayyy annem diyorki karnın açık gezme gazı olur çocuuumu üşütürsünama tüm yaz estire estire gezdim evde
Bnm bi tanıdığım hep sütyen kullandı. Maşallah yani gayet dik kaldı sarkması falan olmadı. Ben de şu an sıcaklardan vs kullanamıyorum ama nasipse doğumdan sonra sütle daha da büyüyecek sütyen kullanmayı düşünüyorum. Normalde de sevmem hiç yarım atlet tarzı kullanırdım rahatıma düşkünüm ama mecbur biraz dikkat edeceğiz. Ayrıca bebelerimiz sağlıklı olsun da spor da yaparız dikleştiririz kalçamızı göğsümüzüBir şey diyeceğim şu an benim de öyle duruyor hdhdjdjsj evde sütyen falan takmıyorum ben ya rahatsız ediyor diye acaba o yüzden mi oluyor offff
Takmak mı lazım
Kuzum ben sporcu sütyen takiyorum evde arada pisiyor göğüs altlarım, ona rağmen hala sarkiyor yani degismiyor taksan da aynıBir şey diyeceğim şu an benim de öyle duruyor hdhdjdjsj evde sütyen falan takmıyorum ben ya rahatsız ediyor diye acaba o yüzden mi oluyor offff
Takmak mı lazım
Valla bende öyle geziyordum da son 1 haftadır havalar soğudu yani 33. haftadan beri bir gazim oluyor size anlatamam yani dedikleri doğru hava 15-20 derece arası bebek nasıl kasılıyor benimle beraber görsen korkarsınTek derdin halka olsun dostum o küçülüyor
Ayyy annem diyorki karnın açık gezme gazı olur çocuuumu üşütürsünama tüm yaz estire estire gezdim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?