2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ne zor bir kabulleniş. Ben de 32 yaşımdayım. İlk bebeğim. Düşünüyorum bazen bu çocuk 30 olduğunda ben 62 olacağım... Nasıl yetişirim her şeyine telaşı sardı şimdiden. Yine de analık böyle bir şey demek ki o iyi olsun gerisi gelir demeyle geçecek bir şekilde. Mutluluklarında yanında olabilelim de önemli olan da bu sanırım
Yine de üzmeyin kendinizi. Siz nasıl bebeğiniz için koşturuyorsanız anneniz de kendi bebeği için seve seve koşturuyordur eminim
Bir de çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız

Benim vardı, doktor hamilelikte oluşur öyle süt bezeleri olabilir dedi ama benim içime sinmedi meme ultrasonu çektirdim, temiz çıkmıştı. Şu an sizin yazınızı görünce baktım yine duruyormuş, ağrı bende de yok ama büyüme de yok gibi. İsterseniz siz de içiniz rahat etsin derseniz meme ultrasonu çektirebilirsiniz. Kolay bir şey, normal karna bakılan ultrasonla koltuk altından itibaren bütün meme dokusuna bakıyorlar.

Görsellere göre cinsiyet tahmini yapa bilen varmı acaba? 11hafta 6günlük görüntü. 3d görüntüden anlayan varmı

Eklentiler

• IMG_9290.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9292.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 27
Ne güzel o yaşa rağmen merhametli bir anneniz var elinden geleni yapıyor sizin için benim annem 47 yaşında daha bir kez aramadı bile torununu ya da kızını görmek için üstelik farklı bir ülkedeyim bir sürü sorunum olduğunu da biliyor

Canım bize de başlatmadilar mama ama benimde sütüm yetersiz geldi ki ben anlamıştım az geldiğini ama başlatmadilar aynı senin gibi 8. Günde çok zayıflamış diye test sonuçları kötü çıksa yoğun bakıma alacaklardı nerdeyse ben dedim sütüm yetersiz geliyor ben anlıyorum mama verdik hem emziriyorum hem mama , mamayı da eds tekniğiyle veriyorum eğer yapabilirsen öyle yap ki meme reddi olmasın inşallah valla mama ya başladık hem 2 günde 200 Gr aldı. Eds tekniğini bilemem dersen emzirme danışmanına git doğum yaptugin hastanede bana çok yardımcı oldular hemşire gösterdi şu an 19 günlük olduk hala oyle devam ediyorum biraz emziriyorum üstüne mamayı o şekilde veriyorum

Kızlar bebekte göz rengi doğduğunda renkli ise sonradan kahveye dönebiliyor ya , kahve siyah doğanın renkliye dönme ihtimali var mı benim bebeğimin zeytin gibi gözleri var , böyle de çok güzel ama bebişimin babasu, dedesi, halası yeşil gözlü. Ben kahve . Kahveden yeşil e dönme ihtimali olur mu acaba yoksa şuan neyse o mudur

Hepimizin ortak sorunu bu bence benim için de en zor kısmı bu 2 saatte bir emziriyordum gaz alma tekrar uyuma derken bir saat de öyle geçiyor 1 saat uyuyabiliyorsun anca şimdi 4 gündür 3 saatte bire çıkardık da biraz daha dinlenebiliyorum valla

Kıyamam yaaa benim annem de 62 yaşında ama gerçekten zorlanıyor saolsun herseyime yetişmeye çalışıyor ama dediğin gibi görmüyor gözleri bezini değiştiriyor bazen bacakları bile kaka kalmış oluyor kalbi kırılmasın diye bişey de diyemiyorum çünkü ben de hiç mutfağa falan girmedim hala, bebeği o yıkıyor ama korkuyorum görmez bişey olur diye yakını göremiyor annem baya da gitmiş gözleri böyle görmek de çok üzüyor beni, mama yapiyor bazen ben emzirirken bakıyorum miktarını hiç ayarlayamiyor onu söylüyorum ama anne çok suku olur olmamış bu CC diyorum gidip düzeltiyor falan. Rabbim annelerimizden razı olsun

Evet evet hatırlıyorum bende kimdi diye hatırlayamamıştım. Bizimde 3. Günümüz 300 gram düşmüş sabah verdim 30 ml iki kez işitme testi için uyusun diye ondan sonra normal emip uyuyor inşallah yeterlidir sütte sarılıktan uyumasın.Sarılığına hafif var dedi doktor gidişatına bakarız dedi umarım hepimizin bebişi istediğimiz düzende sağlıcaklı olur

Yaa bu doğru mu? Çünkü lütfen öyle olsun Çocuğum mis gibi uyurken binbir çaba kaldırıyorum sonra 3-4 saat sonsuz bir gaz/ağlama/meme reddi sarmalına giriyoruz. Yenidoğanların Şekeri düşer uyanamaz dediler ama? Çok korkunç

Amiiiinnn inşallah

Alla alla bu doktorlarin kafası çok karışık bence bize de uyandiracaksin ne olursa olsun dedi 2 saatte bir uyandırıp emziriyorfum 3 saate çıkardı aralıkları

Sarılık riski ile ilk 10 gün öyle yapıyoruz evet şimdiye kadar yapmanız mecburiydi ama doktor bize 10 günden sonra sarılık riski bitiyor uyandırmayın dedi.

Alla alla bu doktorlarin kafası çok karışık bence bize de uyandiracaksin ne olursa olsun dedi 2 saatte bir uyandırıp emziriyorfum 3 saate çıkardı aralıkları
Eğer küçük doğmuşsa filan belki size göre bir beslenme düzeni oluşturmuştur doktorunuz, orasını bilemiyorum. 3 kg üstü doğdu bebeğim, ilk 10 gün en geç 3 saatte bir uyandırıp emzireceksin 10 günden sonra kaç saat uyursa uyusun uyandırma dedi.

Bugün kontrolde gösterdim evet dediğin gibi meme dokusu ordada oluşmuş süt sebebiyle olmuş. Muhtemelen emzirme bitince kaybolur ama rahatsızsan küçük cerrahi bir operasyonla alırlar dedi genel cerrahi yapıyormuş
Bilmiyorum beze biraz büyük yan yana 2 büyük 1 küçük parça şeklinde kolsuz kıyafet vs giydiğimde görünme durumu olabilir
Rollon vs kullansam dahada büyür diye tedirgin olucam kullanmasam yaz günü rahatsız olurum
Emzirme 2 sene sürüyor uzun bir süreç biraz düşünecem bu konuyu

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk çocuk ayrı zor 2. Ayrı, 3. Apayrıdır heralde Allah isteyene versin daha artık

İnşallah bebişin süt ve uyku konusunu bi hale yola koyarsan, ki bu zaman alır, o zaman oğluşuna da daha kaliteli bi zaman yaratabilirsin. 4 yaş ile 6 yaş arasında gerçekten fark var, seni anlayabiliyorum. Üzülme canım, hepsi geçecek. Sabırlı ve sakin ol. İkisini de çok sevdiğini biliyorum, onlar da bilecek

Bizim hastanede ikinci günümüzdü 3 saati geçmişti uyanmamıştı hemşireye uyandıralım mı dedik geldi şekerini ölçtü normal çıktı diye ne zaman uyanırsa kendi uyansın dedi

Çok teşekkür ederim

Ellerinden geleni yapıyorlar. Düşündüm de ben hastayım diye kendi hastalığını unuttu. Gece hiç uyumadı mesela beni dinlendirdi kucağında gezdirdi oyaladı hasta haliyle bu yaşta. Birde torununu severlen dşyor ki biz göremeyiz düğünlerini Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, bir şey diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…